Küçükken lisansım bile çıkmamıştı.
Hep içimde kaldı okuduk filan ama kendimi garantiye alınca devam etmek istiyorum.
Hayattaki tek tutkum oydu
Küçükken lisansım bile çıkmamıştı.
Hep içimde kaldı okuduk filan ama kendimi garantiye alınca devam etmek istiyorum.
Hayattaki tek tutkum oydu
Knk aynı şeyleri yaşadım oynadım kulüplerde ama artık çok geç bende üni okuyom vs geri dönemeyiz
Torpil buldum bi kız Fenerbahçe kongre üyesi babası o bana torpil ayarlicak kız benden hoşlanıyor şimdi semt kulübünde baslim. Futbol da torpil lazım ben bu torpil yokken anlamsız buluyorum da 4 sene olmuş bak hayattan tad almıyorum üni ye başladığım gün bıraktım
Aga eski performansin olur mu şu an aran nasıl futbolla
Zamanla yakalarım sorun bu değil de ben çok tutkuluydum başlayınca eskiye dönecegime inanıyorum, kendi mesleğimi de yapacağım bir yandan , ingilizce öğrenmem lazım çok kariyerimde tırmanma için bu lazım mühendisim ben.
Üçü birarada gider mi diye düşünüyorum
Hafta içi çalışıyorum sadece 7:30-5:00 hafta sonum boş , hafta da kaç gün idman olur bilmiyorum
Hayattan tad alamıyorum bro ya meslegimle problemim yok da tutkulu olduğun tek şey futboldu benim
Ne mühendisisin
Napican
Bende mühendislik okuyom sordum söylemek zorunda değilsin
Kardeş benim kafayı aç yeter ben hayat gayemi bulamıyorum
Aga hayattan zevk alamıyorum diyorsan hayalinin peşinden koş maddi sıkıntı da çekmeyecek isen
Çalışıyorum ne maddiyati bak knka araba sürmek için 7 bin lira para harcadım arabanın totosu bir yere sürttü hafif babam malını koruyor ulan araba da suremiyorum istediğim gibi
Özel ders aldım sürüyorum filan
Olm bu nasıl hayat işten gel otur 2-3 saat telefonla oyna sonra biraz ingilizce çalış yat kalk
Aga be ben sürekli alıyorum babam veriyor arabayı güveniyor bana
Arkadaş çevren yok mu
Ehliyetim benim de var mrk
Benim arabacı arkadaşlarım var otoban yapıyoruz hatta araba sayfamız vardı 2k takipçili
Kardeşim ergen muhabbetin var senin , bende otoban da 5 e atamadım dhaa napim olm
Ergenlikle ne alakası var?
Cevap
0Cevap
dönn
Neye göre diyosun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar