Dünden beri inanılmaz bir iddia dile getiriliyor. Sosyal medyada Karagümrük SK oyuncularının teşvik aldığı konuşuluyor ki, birçok ünlü kişi tarafından da dile getiriliyor. Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Cenk Sümer bile imalı tweet atmış.
🆘 Pazartesi günü Conrad Otel’de neler yaşandı? ❓Hangi menajerler kamptaki hangi futbolcularla görüştü? ✅ Gün gelir hepsi ortaya çıkar. ⛔️ Yeter ki 10 Mayıs tarihli güvenlik kamera kayıtları muhafaza edilsin.— Ali Fuat Duatepe (@alifuatduatepe) May 12, 2021
Yakında Karagümrük maçının teşvik pirimi kayıtları da çıkacak.. Duyarsanız şaşırmayın..— Akın Sel (@aakinsel) May 13, 2021
Biryerler yanacak!!! Ama neresi?— Cenk Sümer (@CenkSumer) May 13, 2021
Karagümrük futbolcularının teşvik aldığı iddiası hakkında düşünceniz ne?
Galatasaray'ın geriden gelip şampiyon olmasından ödleri kopuyor. Bjk şampiyon olsun yarın kimse hatırlamaz Karagümrük maçını. Akıllarınca gündem olußturuyorlar. BJK başkanı da dahil buna. Ama o kadar çocukça konuşuyorlar ki gülmemek elde değil. Bu sene GS'nin 3-0 ve 4-3 yenildiği takımlara BJK 6 ve 7 gol atmış. Beşiktaş'ın olası Göztepe galibiyeti yetmiyor. Ve bu maç zor maç. Bjk yense bile zor yener. Galatasaray da şampiyon olmak için farklı kazanması gerek. Bjk baßkanı ve bu şahıslar olası GS şampiyonluğuna şimdiden hipotek koymuşlar. Kaybederseler başkası suçlu, bjk yönetimi suçsuz. Bir onlar zeki. Bu arada kimse karnından konuşmaya ak. Varsa belgesi gidecek Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunacak. Sosyal medyadan sallamak kolay nasılsa.
Varsayalım ki teşvik primi aldı kusura bakılmasın ama şampiyonluğa oynayan takımın teşvik primi alan takımdan daha çok motive olması ve daha çok istekli olması gerekmez mi? Hatay galatasaraydan puan alırken beşiktaştan 7 tane gol yedi ee bunu neden sorgulamıyor kimse?
Ortada saçma sapan konular dolaşıyor. Neymiş efendim malatya bu zamana kadar hiç 4 gol yememiş. Ya arkadaş malatya'nın 4 tane gol yememiş olması bu takımın ömür boyu 4 tane gol yemeyeceği anlamına mı geliyor? Şimdi galatasaray malatya maçına çıkacağı konsantre ile diğer çıktığı maçlara konsantresi aynı mı? Mesela şu an malatya spora ister istemez psikolojik baskı oluşmaya başladı. Takım üzerinde ya 4 tane gol yersek ya bilmem ne olursa diye bir dünya psikolojik baskı oluşmadı mı?
Galatasaray sonuncu olan takımlara bile puan kaybetmişken gidip beşiktaşa da 3 tane gol attı ee o zaman ne dememiz gerekiyor bu duruma? yani bu konular ne kadar saçma ne kadar acizce bir durum.
Bu saatten sonra beşiktaş şampiyon olur ya da olmaz bilemem ama kusura bakmasınlar 3 4 maçta 9 puan eriyorsa zaten o şampiyonluğu hak etmiyordur. Bu yüzden insanların oturup hatayı biraz da kendilerinde araması gerekiyor. Başakşehir de fenerbahçe de aynı durumu yaşadı demek bu takımlar ya da yönetimler son hafta psikolojisini kaldıramıyor.
yahu teşvik alsa nolur almasa nolur. teşvik aldıysa en fazla o oyuncların karaktersizliği olur. çünkü normalde profesyonel bir oyuncu sahaya çıkınca yüzde yüzünü maça verip kazanmak için oynar, oynamalı. adamlar olması gerektiği gibi oynadı. sen beşiktaşsan senden daha kalitesiz bir takımı yenmelisin. hem de 10kişi kalmış bir takım. yenilmesi için para veriliyorsa şikedir benim gözümde. ben beşiktaşlıyım. teşvikmiş primmiş ne olursa olsun karagümrük takımını yenmen lazım. kapasitesi belli kalitesi belli takımın.
Ben düşünüyorum yani , niye derseniz adamlar hiç bir maçta sevinmedikleri kadar sevindi , hele 2. golde teknik direktörün bir sevinişi var dersin dünya kupasını almış öyle seviniyor , soyunma odasına kutlama yapıyorlar falan ilginç düşünüyor insan yani
Bu zaten çok belliydi. Sivasspor da Fenere çelme taktı ama adam gibi top oynayıp sonrasında çekip gittiler. Bu karagümlüklüler sanki ülke fethetmiş gibi tavır takındılar. Beşiktaş'ı yenmek tabii ki bir başarı ama Fenerden de GS'den de puan aldılar hiç böyle tavır göstermediler.
Gelelim GS'ye. GS herkes biliyor ki, çok zengin iş adamlarının takımıdır. Futbol tarihi boyunca da bu tip şeylere çok meşhurdur. Ankaragücü, Denizlispor, Malatyaspor ve s. Bunu yaptıklarından hiç şüphem yok. Evet olabilir ki, kulüp yönetiminden değil, zengin iş adamı ya da mafyalardan biri yapmıştır.
Bu tip şeylerin Türkiye'de fazla araştırılamayacağını düşünüyorum. Çünkü devleti de mafya bazı şeylere mecbur ediyor ve ediyormuş. Sedat Peker'in videoalrından sonra bu çok net ortada.
Ben bu işin daha büyük olduğunu düşünüyorum. Çünkü Beşiktaş'a da bir şey oldu. Sanki bilerek yeniliyorlar. Sergen Yalçında da bir karamsarlık var. Sanırım her şey önceden kurgulanmış. Beşiktaş da tehtit edilmiş.
Aynı şey 2 sene önce Başakşehire de yapıldı 14 puan öndeyken şampiyonluğu verdiler ve yine aynı takıma: Galatasaray.
Ben yarın Galatasarayın Malatyayı 6-0 yeneceğini düşünüyorum. Şike konusu açılmasın diye de Beşiktaş'ı 2-0 yendirecekler. "Doğal" şampiyonluk gibi gösterecekler.
Yazık gerçekten de. Türkiye siyasetine olduğu gibi Türkiye futboluna da sağlam temizleme operasyonuna ihtiyaç var. Kokuşmuş durumda çünkü
Beşiktaş yenilgiyi hazmedemiyor oruçlu rakip futbolcuyu bile dövdüler bir galatasaray taraftarı olarak beşiktaşa karşı tüm sempatimi kaybettim. Karagümrük iyi takım bu sene iki macta bizden 4 puan aldılar o zaman da mı teşvik vardı. Fatih Terim 'in kibarca bizi yenerlerse alkışlarız jestine bile BJK başkanı tabiki alkışlıcaklar diye gorgüsuzce cevap verdi sanki alkislanmaya mecburlar gibi. Tekrar dün BJK başkanı GS yönetimine çirkin sozler söyledi. Lafın özü şu Beşiktaşın eli kolu titremeye başladı bu gidisle stresten kaybedecekler şampiyonluğu.
Hadi teşvik aldı diyelim , Türkiye’nin en iyi oyununu oynayan takıma sorarlar neden kötü oynadın şampiyonluk maçıydı bu yenmelisin sonuçta çok iyi oyun oynayan takım hatayspor gibi avrupa için mücadele eden takıma 7 tane attın buna nasıl atamazsın sormazlarmı adama nasıl kötü oynarsın küçük takımın sığındığı limandır yok şike yok teşvik bilmem ne varsayınlarlada birşey kanıtlayamazsın ispatın varda veririsin mahkemeye herşey ortaya dökülür aglamıcaksanız oynamayın bu futbolu , futbolun içine eden iki takım var demeye gerek yok bilirler kendilerini birazcık kendilerine baksalar futbolu geliştirirler ama kuş beyinli oldumu malesef yenilgilerini biryerlerde ararlar
Olabilir ama bir Beşiktaşlı olarak on kişi kalmış Karagümrük'u yenememenin hatta beraber bile kalamamanin hayalkırıklığı o kadar büyük ki.. Alsalar bile onlara kizmam takım takım olaydı da oynasaydi. Bu sabah resmen ağladım marş dinleyip yarına ne stresss ne stress
1- Karagümrük kimden teşvik almış? 2- Karagümrük teşvik alsa dahi senin karagümrüğe yenilmen için sebep mi? Şampiyonluğa oynuyosun awk karagümrük kim de teşvikle filan çıkıp sizi yenebiliyor?
Beni konuşturmayın. Sivas bizi yendi tebrik ettik. Siz de karagümrüğü tebrik edeceksiniz. Aslı olmayan boş ithamlarla ligi kirletip durdunuz. Adam akıllı yarışın.
Dk 80 10 kişi kalmış karagümrük ten gol yiyor bjk onu sorgulamak yerine Karagümrük un galibiyetine gölge düşürme çabası ne yapacaklardı yatacaklarmiydi lig de 1 maç galibiyetin Federasyon primi ne kadar para ediyor bjk gs fb için çerez parası ama diğer klupler için büyük. paralar
Beşiktaş'ı da satın almış olamazlar, o zaman Sivasspor da teşvik aldı derim ben, şampiyonluk şaibeli olur, yani Gs'ye çok penaltı çalınması dışında şaibe yok bence, Karagümrük de Sivas hak etti kazandı, inş Bjk şampiyon olur, GS olsun istemem, Fenerbahçeliyim maalesef.
Teşvik kötü bir şey değil ki olum iyi oynayın oynarsınız hepinize benden hediye diyor ne var bunda :D Beşiktaş gibi ankaragücünün forvetini satın alıp kendi kalesine harika iki gol attırmıyor :D Hem bunla uğraşacaklarına beşiktaşın 59 öncesi aldığı iki şampiyonluk ile 3 yıldızı ağlayarak alması tartışılmalı :)
Saçmalık, maçtan önce Galatasaray'ın ikincilik iddiası bile düşüktü, kendileri hata yapıp yenilince bir yerlere çamur atmaya başladılar. O zaman Sivas'a da mi teşvik verildi? Kimse onu söylemiyor 😂 Bence Ahmet başkan bizimkilere satasip kendi takımını motive etme derdinde. Yeri gelince hakemi de yeneceğiz yine şampiyon olacağız diyenler her yenilgide bir şey aramasın, bir önceki hafta Galatasaray'a yenildi, Cimbom'a da fener mi teşvik verdi?
Beşiktaşın kadrosu Karagümrükün kadrosundan daha mı kötüki teşvik aldılar diye iddia atıyorlar ortaya? Şampiyonluğa giden 3 büyük kulüpten biri olan bir takımın 10 kişi kalmış, kendisinden daha zayıf bir takıma yenilmesine kılıf uydurmaya çalışıyorlar. Şampiyon olmak istiyorsan yeneceksin yani bunun başka bir açıklaması olamaz. Bunlarda iyi alıştılar ağlaya ağlaya şampiyonluk almaya. Ya bileği bükeceksin, bükemiyorsanda öpeceksin.
Olabilir de, benim anlamadığım şey şu; ben eğer 100 metreyi örneğin 9 saniyede koşabiliyorsam, o dereceyi yapmak için her zaman o çabayı gösteririm zaten. Ama eğer biri tutup da bana "100 metreyi 8 saniyeden daha kısa sürede koş sana 1 milyon dolar" dereceğim dese, istesem de yapamam ki :-) Yani "teşvik" denilen şey, gerçekten bir sonucu değiştirebilecek bir şey midir? Ciddi şüphelerim var.
Takimlarin asli gorevi zaten çıkıp rakibini yenmektir. Futbol dunyasinda gecmisten gunumuze gelen tesvik primleri gazlamalar hep olmustur. Ekstra motivasyon olur. Lakin aslolan zaten bir futbcunun takiminin iddiasi olsun veya olmasin her maci kazanacak sekilde performans gostermesidir. Takimlarin yenilmesi icin verilen para sikedir ama yenmesi icin verilen tesvik diye geçer. Yenilmek yatmaktir yenmek ise isin dogasinda olmasi gerekendir. Yillarca konusulur ama hicte bisi oldugu yoktur.
Bunu birilerinin dile getirmesine ne gerek var adamlar dişiyle tırnağıyla oynadı amaçları mı vardı sanki ligde? Bu ülkede ilk kez olan bir şey değil. Eğer bir şampiyonluk yarışına Gs dahil oluyorsa Beşiktaş'a karşı hem de her zaman galip Gs olur. Sahada olmasa da masada Gs kazanır bir şekilde. Bu tarihte de böyleydi bugün de böyle olur yarında böyle olacak
bişey olmaz. ayrıca teşviği kim verecek. haftaya girerken karagümrük kazanınca avantajlı olan f. bahçeydi yani teşviği onun vermesi lazım. ama iş g. saraya yaradı. belki teşvikler bu hafta konuşur. malatya 3 fark yemesin diye teşvik alabilir. aynı şekilde göstepe.. teşviğe kimse karışamaz.
Karagümrük luyum. Teşvik primi şike değildir. almıştır ya da almamıştır diyemem. ama Karagümrük teşvik primi velev ki almış diye büyükler Karagümrük den korkuyorsa satsinlar ellerindeki milyon dolarlık topculari karagumruge alsınlar Karagümrük un futbolcularini. Madem para işin içine sokulması yasak tüm futbolcuların standart 5 bin TL maasi olsun desek kalır mı Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş. Alayı gider. Karagümrük semt takımıdır. Aşkdir para değildir.
Beyniniz nerde sizin gidin bulun onu kullanın fener kendi evinde Sivas ı yense şu an yüksek ihtimale şampiyondu Beşiktaş ve fener kendi beceriksizliğini bize mi yıkıyorsunuz kaç haftadır şampiyon Beşiktaş olursa kutlarız dedik ve hala aynı şeyi söylüyoruz ama siz Galatasaray şike yaptı diyerek kendi beceriksizliğinizi ört bas ediyorsunuz (az önce yaptığım yorumu kopyala yapıştır yaptım)
Beşiktaşlıyım ama bu bir bahane değil. Teşvik almaları prim almaları bizim futbolumuzu etkilememeliydi. Biz daha kötüydük ve kaybettik. Son 10 haftadır bir türlü şampiyonluğu garantileyemiyen Beşiktaş bunun gibi bahaneye yer aramamalı. Onlar teşvik primi aldıysa bizimkilerde oyuncularını ona hazırlamalıydı hazırlamadıysa bu onların suçu.
İnanılmaz asıldılar maça. O teknik direkterlöri 1 sn oturmadı yerine. Hop oturup hop kalktı adam, stresten ölecekti. Ben şampiyonluğa oynuyorum, sen benden daha heveslisin. Bize gelen de aslan kesiliyor maşallah.
Futbolda illa ki şike dönüyordur ama şampiyonluğa oynayan takımların stresini, hedefsiz rahatlığını herkes biliyordur. Bilmeyen de hemen şike diye başlamasın olaya. Sahada yendiler mi yendiler üzerine bir şey aramaya gerek yok.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Rezalet iddia A bu takım Galatasaray dan 4 puan aldı B ilk yarıda 9 kişi kaldılar Kadıköy'de buna rağmen berabere kaldılar C. Son maçta bu takım skor 1-1:Ken 10 kişi kaldı büyük takım Beşiktaş 10 kişi takıma ikinci golü atıp öne geçeceğine ikiyi yedi. 10 kişi takımdan gol ye sonra teşvik he ya Beşiktaş ta teşvik aldı. Kabul edelim Beşiktaş'ın son 4 maç fikstürü zordu Hatay öyle 7-0 oldu diye aboubakarsiz Beşiktaş'ı fazla büyütüyorsunuz. Ghezzal ve Aboubakar olmasa Beşiktaş 5. Olurdu. He anam teşvik be sıkışan teşvik kimsede demiyor ki Hatay da iyi takım nasıl 7 tane yedi. Süper Lig'e çıkan Hatay ve Karagümrük bu sezonunda en iyi takımlardandır. Özellikle Karagümrük'un. Transferleri ortada futbolu bilen herkes bunu görür
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Gerekli suç duyuruları yapılsın artık. Galatasaray yıllardır bu işin için hiç şaşırmadım. Malatyaya alınan şahin ve doğanlar, Ankaragucune 8 atıp averajla şampiyon olmalar, Denizliye verilen teşvikler ve Mesut Bakkalın açıklamaları herkesçe bilinen şeyler. Galatasaray her zaman lobi ve derin devlet bağlantısı ile iş çevirir
Peki daha önce Fener şampiyonluğu kaybederken Trabzon teşvik almamış mıdır? Denizli maçın uzatma kısımlarında ligde kalması kesinleştiği halde deli gibi kapanıp skoru tutması teşvik aldığını göstermez mi? Eskileri kimse konuşmaz bugünü konuşur adamlar çatır çatır oynadı yendi Beşiktaş sahada yoktu bahane aramasınlar
Karagümrük ne kadar teşvik alırsa alsın iyi oynasın. Sen şampiyonluğa oynayan takımsin. Daha iyi oynayıp yeneceksin ama sen on kişi kalan takıma yeniliyorsan. Şampiyon olmayıver. O takım gsyide yenmişti. İkinci sarı zaten bedavadan gösterildi adamlara.
Vardır yoktur bir şey diyemem... Ama 10 kişi karagümrük sana golü saplıyorsa ağlamanın anlamı yok... Sen bu maçı açarsan bende sana 5 metreden savunma oyuncularının markaj yaptığı Hatay ve Alanya maçlarını açarım BJK
Bu tarz olayların ülkemizde ve de dünyada örnekleri çok olduğu gerçek. Ama hiç bir şey olmasa bile komplo teorisi üretmeyi de çok sevdiğimiz bir gerçek.
Ben şahsen ne olursa olsun teşvik aldığını düşünmüyorum.
Ya arkadaş istediğin kadar prim ver beşiktaş adam gibi oynasa karşısında duramaz. Beşiktaşa yenilsin diye prim verildi dense anlarım da yenilme diye prim verildi o yüzden yenilmedi demek kadar saçma bişey yok
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
beşiktaşlilar ellerinden kayıp gitmek üzere olan şampiyonluğa bahane bulma arayisindalar.. kendi takimlarinin neden bu kadar kötü oynadigini sorgulamayip , karagumruk niye bu kadar iyi oynadi diye öküz altinda buzağı ariyorlar.. siz bu kafaya girdiyseniz galatasaray a sampiyonluk hayirli olsun simdiden.. nasilda siz göztepe macina da bahane uydurursunuz.. bye
hatay 7 tane yerken yapcaktınız o konuşmaları aslan parlaçaları sen kımsınkı adamlar sana gelınce oynamıcak topu maç basına 3 mılyon tl kazanıyor maçı yenerlerse versenıze siz bana ordan 10 bın tl cok bılıyorsanız
Teşvik alsa nolur karagümrük ya da sivas sen büyük takımsan şampiyonluk istiyosan çıkar çatır çatır oynarsın teşvik alanıda verenide o sahaya gömersin bunu yapacak ruha yüreğe sahip oyuncuların varsa
Hahaha simdiden basladi iftiralar. Varsay ki aldi sampiyonluga oynuyosan yeneceksin kardesim. Bizden de 3 yedi bjk. Sampiyon olacaksan son uc macini alacaksin kardesim alamiyosan konusmayacaksin.
Bir Beşiktaşlı olarak teşvik te alsa helal diyorum ki zaten teşvik her takımda olan bir durum mesele takım sahada ne yapabiliyor Beşiktaşı yendi bir şekilde hakları ile kazandılar diyecek söz yok
Teşvik meşvik hikaye! Şampiyon olmak istiyorsan çıkacaksın o sahaya, Karagümrük, Sivas farketmez. Çatır çatır oynayıp yeneceksin. Yenemiyorsan da karbonatını içip oturacaksın.
10 kişilik takımdan gol atamayıp hatta skoru koruyamayan bjk üzerine 10 kişilik takımdan gol yiyip mağlup oluyorsa teşvik bahanelerine sığınmasın beceriksizliğine yansın
Gözle görmeden bişey diyemeyiz. Büyük takımlar şamp sitresini kaldıramayınca özellikle yöneticiler hemen karamalama gidiyor. Taraftar tepkisi algısını değiştirmek için herşeyi yapıyor. Bu ülkenin de çivisi iyicw çıktı
Karagümrük teşvik primi aldı diye algı yapan Beşiktaş Jimnastik Kulübüne sormak istiyorum acaba kendileri Hatayspor'a ve Alanyaspor'a ne verdiler açıklasınlar bilelim 😀
macını sevinc sadece 3 puan alan ve sadece ligde 1 basamak yukselen takım sevinci için abartı sonucta ne dusmeden kurtuldu ne sampiyon oldu ne de avrupa bileti aldı
İş primle oluyorsa besiktasta futbolcularina prim verseymis. Ayrica yarim saat 10 kisi oynayan takimi yenemeyen takim bunun arkasina siginiyorsa harbiden ezik bir takimmis derim
Yaaaahhahahah Arkadaş sen şampiyonluğa oynayan takımsın. KAragümrük nedir? Teşvik alsın milyonlarca, sen şampiyon olacaksan bir tarafını yırtar oynarsın. Teşvik aldı , hakem kesti etti biçti eeeeeeeeh ancak bahane bunlar ağlak ağlak sözler. Kötü oynadık yapamadık yerine ancak ona buna suç a tan olgunlaşmamış rasyonel izahı olmayan zihinsel mastürbasyondur bu.
Teşvik yasak olan bir şey değil ki. Zaten futbol çıkıp kazanmak için oynanan bir oyun. Çoğu takımın teşvik primleri de vardır. Rüşvet alıp maçı satmamışlar ki olsa da normal bir durum.
Karagümrük 2. golü attığında, Teknik Direktörleri stadı tur atmış, koşmuştu. Borini ve Bertolacci (Bu 3 İtalyan) oyunda aşırı hırslıydılar. Hırslı olmalarında sorun yok, ama kendileri için iddiasız bir maçta galibiyeti korumak için elinden geleni yaptılar. Güzel bir oyun oynamaya değil, ne olursa olsun Beşiktaş buradan puan kaybetsin, gücüyle oynadılar bunu izleyen herkes gördü. Olayların arkası mutlaka araştırılması gerekiyor.
Teşvik alsa nolur almasa nolur... Teşvik alınca hepsi ronaldo'ya mı dönüşüyor anlamadım. Sen koskaca beşiktaş'sın teşvik olsa da olmasa da yenmen lazım. Yenemiyorsan bu senin hatandır zaten
Gavura oynar gibi oynadilar, gunahlarini almak istemem ama hepsinin cebini dolduracak bir Öner’i olsa kim canini dişine takmaz ki? Sonuçta bunun ısı o,
Adamlar çatır çatır oynadı prim aldı demek onların emeklerine saygısızlık napicakti maçı size mı bırakacaktı. Asıl o zaman şike olurdu, oynasaydiniz kazansaydiniz
Beşiktaş kötü oynadı iyi oynsa kazanırdı şarka eşit
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Gsnin tek şansı kazanıp, Beşiktasin kaybetmesini beklemekti. Bu doğrultuda sadece sahada degil albayrak dışardada çalıştı tesvik verdi. Allah hak etmeyenlere nasip etmesin
Valla çok şükür ki şampiyon olmadık güntekin onay açıklaması Malatya 3 hafta üst üste yenilmedi açıklaması , bjk başkanı Malatya 4 gol yemedi açıklaması , biz demek Hatay nasıl 7 gol yer algı yapmadık şike de yapmadık biz hiç ağlamadık şikecilerin düzenledigi ligde şampiyon olaydık yer yerinden oynardı
@Senart_08 yalan soylemediler. Malatya en son 120 mac once 4 gol yemis. Gs harika bir takimmi da 4 atacakti? Şikeciler sampiyon olamadi bu sene. Bir kerede aglamak yerine tebrik edin.
Zaman geçiren malatyaspor, hatayspor ise naptı biliyon dimi maçta neler oldu dememe gerek yok 7 gol yiyen takım bu sezonda 7 gol atamayan takım ve 5 gol bile yemeyen Hatay 7 gol yedi nasılmı maçta herşey ortada abubakar billonga telefonda ne dedi ve kaç yıldır milli takıma çagrılmayan oyuncu neyi degiştide milli takıma çagrıldı eger birileri UEFA veya fifaya şikayet etse o maç için bir rezilliginiz daha ortaya çıkacak ha korkmayın öyle kulüp yöneticisi yok ne fbnin nede gsnin atınç eski bjkli düşün sen niye penaltı yaptı ve Göztepe’nin neden penaltısı verilmedi maçlarda. Önce aglayıp algı yapan sizlersiniz sizin gibi şikeli takımı hayatımda tebrik etmedim etmem de şikeden aklanırsanır ki o da zor