Galatasaray'ın Beşiktaşı sahada resmen dağıtmasıyla zirvede yeniden çarşı pazar karıştı. Bu hafta oynanacak salı - cumartesi maçları ile beraber şampiyonluk düğümü tamamen çözülecek. Sizce 2020 - 2021 sezonu şampiyonu kim olacak? #Amphitryon ⚽️🏆🥇
Beşiktaş bu noktadan sonra eli ayağı birbirine girecektir. Karagümrük ve göztepe karşısında mutlaka birine takılacaktır. Bu takımları hafife alan futbol cahillerini görüyorum ki bu takımlar bu sezon büyük takımlardan puan ve puanlar almıştır. O yüzden kimse beşiktaş'ın garanti yenebileceğini düşünmesin, çünkü öyle bir garanti yok. Fenerbahçe'nin de büyük ihtimalle takılacağını düşünüyorum, fener yine aynı tas aynı hamamdır, gene eli boş sezonu bitirecekler. Beşiktaş'lılar dayanamayacak ama lider götürdüğü ligi kendi elleriyle Galatasaray'a teslim edecek.
Her yerde yazdım, Galatasaray çok rahat alır dedim, şişirilmiş Beşiktaş dedim dinleyen kim. Rakipleri Beşiktaş'a hep verdi, hep hata golleriyle Beşiktaş o havayı yakaladı. Fenerbahçe puan kaybeder diyordum son dakika kurtardı.
ya kardeşim bu hayatta bildiğim en iyi şey futboldur, dün Gs fark atar dedim Beşiktaşa, Beşiktaş sayfalarında linç yedim resmen, olanı söylerim ben, bu yorumu da silme hatırlarsın baktıkça, Karagümrük maçı 3-1 4-1 biter, çok rahat alır beşiktaş, Gs kalan 2 maçını yener, Fener sivas ve kayseriye takılır, izle gör
@Burakasasdas evet futbol işte bazı şeyler düşündüğün gibi olmuyor, Llajic in sakatlanacağını, Nkoudou nun yürüyememesini öngöremedim, karagümrüğün de bu kadar sağlam hazırlanacağını tahmin edemedim, özellikle Roco'nun, adam hayatının defansını yaptı! Diğer dediklerim oldu ama Fener sivası yenemedi, hesapta olmayan Gs geldi ligi alacak şaka maka, alırsa da helal olsun der tebrik ederiz
@Burakasasdas belli olmaz malatya da sonuçta m. ctiy değil, hatayın en kötü gününe denk geldik 7 attık, ben bazıları gibi malatya bilerek fark yer demem, hırslı bir gs nin ve fatih terimin neler yapabileceğini biliyorum, sağlam bir baskı ile çıkacak gs maça fazla dayanamaz malatya, beşiktaşta eğer karagümrük maçı gibi yavaş hücum eder, kritik adamları sakatlanırsa en fazla 2 gol atabilir