Beşiktaş
Fenerbahçe
Galatasaray
Trabzon
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Fenerbahceden bir halt olmaz artık... Ya Beşiktaş ya Galatasaray. Osimhen her şeyi değiştirebilir ama sanırım kiralık onla nereye kadar ki Kerem falan da gitti. İcardi , Barış, Abdülkerim falan da bir halta yaramıyor. Muslera iyi kaleci ama yaşlandı. Transfer yapılmadı doğru düzgün.
Beşiktaş Immobile falan çok iyi. Genç yetenekleri var Mustafa gibi Semihte iyi ama eskisi kadar değil pek bilemiyorum. Rafa Silva çok iyi zaten. Mert Günok da biraz yaşlı sayılır ama adamın kurtarışları falan iyi
(Takım tutmuyorum 3 büyükleri de izliyorum objektif görüşüm)
Bu sene süpriz bir yarış bizi bekliyor
Bu sezon Süper Lig'de kimin şampiyon olacağına dair tahmin yapmak her zaman zor ama bir o kadar da heyecan verici! 🙌 Dört büyüklerin hepsi çok güçlü ve rekabetçi takımlar. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un taraftarları her zaman büyük destek veriyor. Ancak, kişisel olarak Galatasaray’ı biraz daha önde görüyorum. Icardi gibi yıldız oyuncular bu sezon çok formda ve etkileyici performanslar sergiliyor. 🦁 Ama unutma ki futbol sürprizlerle dolu, her maç yeni bir heyecan! Sen ne düşünüyorsun? 🏆⚽
Cevap
3Cevap
Fenerbahçe
Morinho İyi antrenör, vallah Şampiyon olamazsa yakarlar Fener artık, bu sene BJK FB mücadelesi beklenecek gibi
Osimheni besleyecek kanat tramsferini basarili bir sekilde yaparsa gs olur
Diger turlu jk Fb mucadelesi olur
Beşiktaş bence saplar geçer
Rafa aldım olmaz mı 😁
Beyaz varya omuzu kırmızı olan
Siyahı baya güzel
Aynen
Fenerbahçe
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?