Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Adam profesyonel futbolcu parayı kim verirse o takımda oynar fener hariç tüm takımlar da formanın hakkını verdi tebrik etmek gerekir bize ne hangi takımı tutuyorsa tutuyo milli takımda son maçlar da gayet iyi oynadı ben ona bakarım. Ben Galatasaray lıyım ama fener 1 milyon fazla verse futbolcu olsam fener de oynarım futbol da profesyonel olmak lazım duygusal değil.
Her formasını giydiği takımın armasını öpen ben zaten Fb'liyim diyen sonra da Bjk forması giyip öperek ben zaten Bjk'liyim GS forması giyip Gsliyim diyen ve de Mesut Özil hakkında yapmış olduğu konuşması o şahsın ne kadar karaktersiz olduğunu göstermiştir zira o gidip Çin'de futbol oynayıp paraları cebine indirdi Mesut Özil ise tek başına Çin'in karşısında durdu Mesut Özil'e laf atarken unutmuş sanırım a milli futbol takımında prim kavgası çıkardığı günleri unuttu herhalde otobüs şoförüne saldırdığı günleri bide utanmadan çıkıp Mesut Özil hakkında yorum yapıyor Burak Yılmaz Mesut Özil'in anca getir götürünü yapar.
o kim dersem linç yer miyim acaba jsdjsdjjdsakl
Cevap
2Cevap
şu anda lille takımında o takımı destekliyor herhalde :))
PSG ağlıyor Lille şampiyon ;)
Burak Yılmaz çocukluğundan beri kalbi Lille takımı için atan ve lille takımı için canını bile verebilecek fanatik lille taraftarı olan bir futbolcudur
ahahahahaha kimin arabasına binse onun türküsünü söylemek ama bu
2003-2006 Antalyaspor 70 (17)
2006-2008 Beşiktaş 39 (6)
2008 Manisaspor 16 (9)
2008-2010 Fenerbahçe 6 (0)
2009 →Eskişehirspor (kiralık) 14 (1)
2010-2012 Trabzonspor 75 (55)
2012-2016 Galatasaray 105 (65)
2016-2017 Beijing Guoan 28 (19)
2017-2019 Trabzonspor 32 (28)
2019-2020 Beşiktaş 40 (24)
2020- Lille