Yani öyle hayvan gibi vücut yapmayacağım. Spora gidip en azından azıcık daha geniş omuzlu olmak istiyorum. Kilom 73, azıcık daha fit durmak istiyorum , bunun için tabii ki vücut yaparsam itici durur kısa boylu olduğum için.
Evet
Hayır kısa boylularda iyi durmuyor pek bence
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
kesinlikle yap benim arkadaşım var yaptı çok yakıştı
Kısayim diye itici durmaz mi?
hayır çok aşırı yapma ama yap yani hem duruşun falan düzelir ve daha uzun durursun 176 o kadar da kısa değil şöyle düşün 180 den 4 cm kısasın sadece
180 olsaydım iyiydi. 4 cm önemli ya , aşırı yapmayacağım zaten. Fit olmak istiyorum
bende 162 yim 170 olsam iyiydi diyorum ama olmuyor kısa değilsin üzülme ben bu boy aralığını beğeniyorum illa deve kadar olmaya gerek yok birde elin yüzün düzgünse daha ne istiyorsun birde fit görünüm tamam bitti işte
Begeniyon mu cidden , eyvallah sağol. Bende 153-165 arasını beğeniyorum daha çok.
beğeniyorum ama tipte çok önemli çelimsiz değil böyle birazcık fit bence iyi yani orta boy erkek bana tam yerinde geliyor
Tipim iyi (öyle diyotlsr ben bilmiyorum kendimi) Kilom 73, vallaha biraz omuzumn geniş olmasını isterdim dar değil ama azıcık daha geniş olsun, kamvurlugum gitsin , fit durayım falan. Bende bunun için spora gitmek istiyorum :)
tamam ne güzel işte birazda spor yaparak duruşun düzelir omuzların genişler zaten insana özgüven geliyor spor yapınca bence boyum kısa falan sakın kendine dert bulma. herkes deve kadar olacak diye bir şey yok arkadaşım var dedim ya o da senin kadar ve baya yakışıklı ben onu çok beğeniyorum mesela. orta boy iyidir
Tamam trsekkur ederim. Yapicam spor yakında başlayacağım. İnşallah güzel olurr:) teşekkür ederim bu arada boyum yüzünden moralim bozuluyordu çok mutlu ettin :)
sakın bozma moralini kısa değilsin ya tipinde iyi diyorlarmış işte daha ne olsun orta boy iyidir sen sporunu da mis gibi işte ama çok aşırı yapma tam tadında olsun bu arada senin dediğin gibi erkekler boyuna çok takıyor burada da çok var öyleleri takmayın ya
Tamam bundan sonra takmicam. Spor yapmaya cekiniyrdum ben. Aşırı da yapmam zaten kararında olacak. Fit gözükmek istiyorum o kadar. Aşırısı iticidir zaten. Umarım güzel olur her şey sağolasın.
rica ederimm
Yap kanka zararını görmezsin
Kisalarda itici durmuyor mu?
Tutupta hayvan gibi yap demedik yani yerinde yaparsan iyi bile durur
Kıza boylu değilsin