Baştan hata yaptı fortuna sittard çok kötü bir yatırımdı. Hatta ölü yatırım 😂 alsaydı birkaç sene önce Leeds United'ı kafa rahat abi şimdi hangi İngiliz takımını alacak acaba?
Acun ılıcalı ve onun çılgın fantezileri 😂 yakında fenerin de başına geçer la bu
Eee Johan croyf ne diyor; ben hiç içinde para dolu bir çantanın gol attığını görmedim. 😎
😂😂
Adam öyle diyor ben ne yapayım
Adam konuşmuyor bile bee 😂😂
Lan konuş artık 😂
Al işte
Madem ki çok parası var o zaman gitsin manchester united'ı alsın zaten şu an 4 milyar sterlin'e satışa çıkarıldı! Premier ligin en zayıf takımını bile 500 milyon avro'nun altında alamaz onun için bıraksın rüya görmeyi! Acun ılıcalı sadece kopya çekerek buralara gelmiştir! Survivor'ı çıkartan o değil ve ilk olarak ingiltere ve fransa'da yayınlandı! Mesela koh lanta fransa'nın survivor'ı 20 yıldır var, veya o ses türkiye yıllar önce the voice adı altında avrupa'nın çeşitli ülkelerinde yayınlanıyordu! Keza masterchef ve yetenek sizsiniz vesaire yani yaptığı bütün programları için telif hakkı ödüyor ve yeni çıkardığı şeyler falan yok!
En son exxen'i çıkardı netflix ve amazon prime rakip olmak için ama onların yanından bile geçemez kalite olarak! :D
Cevap
3Cevap
İngiltere hollandaya benzemez o kadar ucuza alamaz oradan Championshipte ki son sıralardan bir şeyler alabilir ancak.
Sunderland'i alsın getirsin premier lige tekrardan
Arsenal ya da manchester united ı alsın
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?