Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYok ya aman aman. Kas yığını olmasına gerek yok ki hayatıma alacağım insanın fit görünmesi yeterli. Çok saçma ve gereksiz bence. Düşünsene o esnada partnerin senin bedenini istemiyor ve başkasını hayal ediyor gibi bişey bu durum. Beni çok irrite eder ki erkek olsam asla kabul etmezdim.. Keyifli günler.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılArkadaş bu kas neymiş ya estetiği başladı kıyafeti çıktı tıp dünyası coronayı hallettikten sonra sesimi duy bilimsel bir açıklama rica ediyorum hormonlar ve stres açıklamaları haricinde😂😂😂🙈🙈🙈
30 Yorumla
+1 yılHile hurda işini kızlardan devralma vakti gelmişti beyler😄.
60 dolar verecek kadar görüntüyü kafasına takiyorsa bı 60 dolar daha ekleyip spor salonuna 1 yıl gidebilir. gercegine sahip olabilir disiplinli çalışma ve dengeli beslenmeyle70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsanın bedenini sevmesi kadar güzel kişisel bir duygu daha var mıdır bu dünya da bilmiyorum.
İnsanlar insanlara hep bir şeyler dayatıyor. Keşke bu kadar görünüme önem veren insanlar olmasa bu insanlar..20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
83
Cevap
102Cevap
+1 yılHabersizce ellediginde tepki vermiyorsa yapaydir. Anlamanin yolunu buldum oh şükür. Sapik gibi hissettim kendimi🤔😄
82 Yorumla- +1 yıl
zhahsnksnibsusbubsubsusbubsinsisni mantikli
- +1 yıl
Rondomu anlamadim tanzanyaca gibi bir dil sandim🤦♀️😄
+1 yılbu çinliler kadar sahte bir millet yok kadınları makyajın anasını ağlatıp yeni bir insan oluyor erkekleri kas yapmadan kaslı olmaya başlamış bıktım akm çançinçonlarından
bir de korona yaydılar
ölmüyorlarda soyları kuruyasıcalar30 Yorumlayınemı çın herşeyın sahtesınde çın çıkıyor sahte kızlık zarını bıle üretmışler sıkıldım çınden artık yetetr ya herşeyın sahtesını üretmekten başka ışlerı yok mu bunların he bırde ığrenç şeyler yıyolar manyaklar
10 Yorumla
+1 yılMakyajlar, sahte kalçalar, boyalar, takma tırnaklar. Dışarda modifiyeli Tofaş Şahin gibi gezen kadınları görünce bu hiçbir şey bence.
40 Yorumla
+1 yılBuna para vereceğinize o parayı spor salonuna verip gerçeğini yapmak daha iyi hissettirmez mi ey yıkık erkekler
42 Yorumla- +1 yıl
kolaysa sen yap evde oturup yakışıklı zengin kaslı koca beklemekle olmuyor akıllı seni
Kadınlar için slikon külot oluyorda erkekler için neden kaslı vücut kostümü olmasın nasılsa şimdi herşey çakma.
57 Yorumla- +1 yıl
Öyle bir şey mi var
- +1 yıl
Hahaha hemen bakmam lazım :D
- +1 yıl
Silikon külot ne ya hiç duymadım, siz kızlarla başa çıkılmaz😄
- +1 yıl
İşiniz gücünüz hile hurda😄silikonlu popo istemem ben🤣
- +1 yıl
o ne be xd hemen bakmam lazım 🤣
Kesinlikle iğğğrenc bisi. Insanin kendi bileginin hakkiyla calisip yapmasi saglikli olmasi kadar guzel bisi yoktur. Spor her zaman iyidir insani dinc tutar. Ama ben inaniyor kadinlarimiz dusmez bu oyunlara anlarlar yani. Zeki kadinlara sahibiz biz ulkece!
10 Yorumla- Spor konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılO deggilde spor yaparken şekillenmeye faydası olur mu acaba öyle bir iddiası varsa çok satar ama sağlıklı olmayabilir incelemek lazım
Ben beş para vermem10 Yorumla
+1 yılPorselen makyaj vs kaslı vücut kostümü ölümüne kapışır 😂😂😂
40 Yorumla
+1 yılBu devirde babana bile guvenmicen lafının gostergesi😂😂
40 Yorumla
+1 yılYıl olmuş 2021 hala kaslı erkeklere düşen kız var mi yaa 🤦♀️
40 Yorumlahep kadınlar mı dolandıracak piyasayı :D 2 kilo maktaj yapan erkeği kandıran kadın şimdi de bunu o düşünsün :D
28 YorumlaKızların makyajları ve korse olayları ile benzer bir şey. Sahteciliğe hep birlikte savaş açmamız lazım hsjs
24 Yorumla- +1 yıl
Benim görüşüm güzel kız çok makyaj yapmaz zaten. Bana göre hafif makyaj kızlar için ideal seviyorum. Elbette makyaj yapın yapmayın demiyorum ama dediğin gibi bazı kızlar birçok kusuru kapatmak için abartılı bi makyaj yapıyorlar. Bu durumda haklıyız. Kısacası güzel kızlar hafif makyaj yapar. 😁
+1 yılYok ya bunu da kullanmayız heralde. Ben sanmıyorum bu yola başvuracak kadar zavallı bir erkek olabileceğini.
20 YorumlaSpor konusunda 1,7b cevap paylaştı. Erkekler buna rağbet etmezler. Ilişkilerde, dış görünümde sahtecilik daha çok kadinlarin işidir.
30 Yorumla
+1 yılBir asırdır kdınlarda destekli suthen versiyonuna maruz kalıyoruz zaten
34 Yorumla- +1 yıl
Destekli sütyen herkes giymiyor (geneli giymiyor) :) en azından ben ve çevrem için böyle.
- +1 yıl
Olsun makyaj yapıyosunuz ve hem ayrıca bunuda herkes giymez yani
- +1 yıl
Sana yemin ederim makyaj yapmıyorum :) özel günler hariç
- +1 yıl
Tamam anladık doğal güzelsin 🙂
+1 yılŞekilcilik... inanılmaz itici bir şey... yani kostümlü baloda bile giyilmrz o derece...
30 Yorumla
+1 yılYalnız makyaj yapmayanlar yargılasın, aynı bok çünkü 👻
30 YorumlaTrde böyle bi derdiniz olmasın bunu alıcak adam ya zengin çocuğu ya da özgüveni düşük insanlar olur e onlarda sizin ilginizi çekmek
10 YorumlaYapay meme varken yapay kas neden olmasin yani sjdjdnd
43 Yorumla
+1 yılKasli seviyorum ama bu irenc ve sagliksiz sey olmasindansa göbekli ama gercegi tercih ederim. 😖🤮
20 Yorumla
+1 yılBuna asla ihtiyacım yok..
Ne tuhaf her şeyi yaptılar bir bu kaldı.. 😃20 Yorumla
+1 yılSahte olduğu belli olur yani anlaşılır bu yüzden sorun yok 😅
20 YorumlaÇok şükür ihtiyacım yok böyle kıyafetlere doğal bizde ki :D
22 Yorumla- +1 yıl
çıkar göster
- +1 yıl
@çikolataçikilop Sen Abdülhamit'i savundun.
Adam dediğin göbekli olur kodummu yumruğu oturtur yediği içtiği bile sayılıdır bunun erkek adam istediğini günün her saati istediği kadar yer 😄
00 Yorumla
+1 yılKadınlar makyaj ve estetik, dolgu ve botoks özellikle yapınca sesiniz çıkmaz, erkekler bir şey yapınca rahatsız olursunuz 😀😅
00 YorumlaYakında kadın erkek kostümü çıkar. Düşünsene yatağa gireceksin kostüm bir çıkıyor, gerisini söylemiyorum siz doldurun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlar destekli sutyen, kalça destekli iç çamaşırı kullanırken iyi😀
55 Yorumla- +1 yıl
kalça destekli iç çamaşırı mı 😂
Cevap sahibi+1 yılEvet kalça dolgusu olan iç çamaşırları. Var ınstegramda görmüştüm satışını
- +1 yıl
ulan ben kapatmaya çalışıyom millet göstermeye 😅😂
Cevap sahibi+1 yılBenimkide gayet güzel. Ama destekli sutyen takıyorum 80 numara göğüslerim 85 görünsün djye😀
- +1 yıl
hmm
+1 yılHer şeyin sahtesi iğrençtir ya saçmalık bence biraz orijinal olmalı insan
30 Yorumla
+1 yılBence hiç böyle şeylere girismeyin biz kızlar sizi göbekli seviyoruz
11 Yorumla- +1 yıl
biz zaten sizin için spor yapıyoruz
+1 yılValla hacı siz makyaj yaparken biz bin kat düşünüyoruz sizde düşünmeye bşalayın
10 Yorumla
+1 yılYaaa 😂😂 yapmışlar ciddi ciddi hee ama orijinali kadar güzel bişey yoktur
10 Yorumla
+1 yılIyy yokken de düşmüyordum zaten😏 doğal vücut severim ben.
10 Yorumla
+1 yıliğrenç görünüyo lan bi de o kadar kaslı erkeklerde itici geliyor özellikle de beyaz tenliyse
10 YorumlaKaslı erkek olsun diye bir şartım yok zaten hahah😄
00 Yorumla
+1 yılMalesef o göbeği hicbirsey gizleyemez. O yüzden korkmayın.
00 Yorumla
+1 yılBeni seven her halimle sevsin ama tabi bende fit vücuda sahip olmak isterim.
00 YorumlaSon derece gereksiz ve anlamsız. İstiyorsan çalışır ve elde edersin
00 Yorumla
+1 yılHiç bi zmn bu kadar kasi olan birine düşmedim düşmem
08 Yorumla- +1 yıl
neden
- +1 yıl
Genelde f boylar
- +1 yıl
anlamadım f boy ne oluyor kısa boy mu
- +1 yıl
Kötü erkek yanı ya da egolu
- +1 yıl
bence yanlış bir düşünce ama saygı duyarım herkes aynı değil :)
- +1 yıl
Olabilir tabi asla dusmem demedim beni sevdigini inansam yerde
- +1 yıl
mantıklı allah gönlüne göre versin iyi geceler 🙃
- +1 yıl
Sanada
+1 yılBir erkek kendine güvenmeli kendini bu duruma düşürmemeli bu durum aldatmaktan başka bir şey değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKullanmam. Hafif karın kasım var. Yapılı, kaslı olmak bana kasıntı geliyor. Sağlıklı derecede zayıfım halimden memnunum. Kızlar yakışıklı bulsalar da hep bı ayy biraz kılo al der ama umrumda değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok sacma bu silikondan yapilmis adami cok pis terletir hatta cilt enfeksiyonu bile yapar ama bunu alip giyecek insanlar illaki cikar , bence cok sagliksiz
00 Yorumla
+1 yılİşim olmaz doğal çalışarak ağır iş yaparak zaten kendinden oldu kaslarım 😀
00 Yorumla
+1 yılne gerek var bu kadar saçma bir şeye ben onu anlamadım. azmedin kısa zmanda istedgninzi yaparsınız.
00 Yorumla
+1 yılGöbeği ne yapacaklar.. hızlı ve öfkeli göbekli ve kaslı iyi slogan olur
00 Yorumla
+1 yılSac sakal gözlükten sonra sanirim durum artik esit..
00 Yorumlaİnsan kendisi harika bir şeydir yalan dolan şeyler nedur
00 Yorumla
+1 yılİnsanoglu herşeyin sahtesini yapıyor çünkü kafasi buna yatkin
00 Yorumlaİyiymiş ama meme uçları problem 😂😂 benim ihtiyacım yok ama
00 YorumlaTamam işte durum eşitlik kazandı, kadınlar makyaj ile alanıp pullansın, erkekler ise sahte kas taksın
00 Yorumla
+1 yılOrdan bakinca hic ihtiyacim sizce vr mi? Tamamen orta sekerki fit
00 Yorumla
+1 yılHer bok bu Çin'den çıkıyor, boşuna mı yaptık lann pezewenkler bu kadar mücadeleyi
66 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂bir emekçinin haykırışları🙈
- +1 yıl
@avicenna90 yüce rabbim şükürler olsun sonunda olgun aklı başında bir kadın buldum çünkü hepsi çoluk cocuk
- +1 yıl
Güncelleme: Bulamamışim.. herkese iyi sahurlar..
- +1 yıl
dayı yorumda saçmalamışsın ya :) görüşün iyi de
- +1 yıl
@sananenapacan12 arada olur öyle biz de insanız sacmalayabiliriz yiğidim.
- +1 yıl
aynen öyle doğru dedin
+1 yılBı bu eksikti tamm oldu erkeklerde sahte ptotez saç şimdde kasları herkes sahte kızların saçları çıtçıt tırnaklar sahte kırpıkler daha neler neler evlenırsem hamma götüreceğim eskıler ne yapıyorsa doğruymuş
10 YorumlaYa arkadaşım virüs bunları da vurmuş Kafayı yemişler Boş adamın boş işler işte ne olacak
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKafayı yemişler. İnsan onun içinde rahat bile edemez. Bide gerçek illaki ortaya çıkar. Tek gecelik ilişki için satın alan erkek çok olabilir tabi.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİğrenççç giymeyin erkekler çok kötü duruyor bunu giyene kadar göbekli dolaşın daha iyi
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHep biz mi kandıracaz🤗🤤Bi şey demeye hakkımız yok. Onlarda kandırsın 🤗🤗
20 YorumlaAyol yeminle bunlar artık ne yapacaklarını, neye para vereceklerini şaşırdılar. Emeksiz yemek olmaz beee bizi bu kadar basit elde edebileceğinizi sanıyorsanız yanılıyorsunuz banane inanmayın kadınlar , gerekirse dokunun 😂
00 YorumlaBunu giyecek kadar özgüveni yerlerde biri varsa buyursun giysin 😂
00 Yorumla
+1 yılKadınlar yeterince erkekleri kandırdı sıra erkeklerde
50 Yorumla- Devamını Gör (125)
Devamını Gör(170)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?