Body kas yapmak caiz midir? Tahrik etmiş olmaz mı erkekler dişileri caiz olur mu?
#Adeyyo la le lo do re mi
#Adeyyo la le lo do re mi
haram dan bir aşağı haram olabilir
çünkü zamanında bende prof. vücut geliştirip stroid supplementler kullanıyordum devamlı gittiğim camii vardı hocayla konuyu istişare ettim
Allahın verdiği vücuda şekil veremez o maddeleri bunun için kullanamazsın bu haramdır demişti
insan kendi yaratılış fıtratına müdahale ettiği için öyle söylemiştir hoca
Vücut geliştirmek haram değildir sadece cinsel yerleri kapatmak yeterlidir ve supplementler zararlı değildir tabiki bazı kişiler için zararlı olabilir yani haram değildir sonuçta Allah vücudumuzu gelişebilir şekilde yarattı
Sonuçta ameller niyetlere göredir öyle bir niyetin yoksa sağlık için spor diyosan extra madde kullanmayacaksan sıkıntı yoktur Ama dısardan takviye alacaksan zaten vücuduna zarar da vereceksin o şekilde yine günah
Demek istedigim su haci simdi hatun mini giyrr tahtik olurun orasi burasi acilir tahrik olursun bisi oldugumuda sucu onlara atarlar filan ayni durum erkege uyarladim
abi sen de gösteriş için oranı buranı gösterme. d dediğim gibi niyet önemli suçu atan varsa da aptaldır muhatap olma yani sırf insanlar ne der diye spor da mı yapamıcaz tahrik olan varsa o onun sorunudur
böyle saçma sorulara beyni yormak caiz mi acaba
Caiz sorgulamadan olmaz
Sezen aksu kucugum sana gelsin 😒
Kaliteni yanstan bir sarki tskr
Muhim degil
Cevap
6Cevap
burada imam yok nette arastir kardes niyetin ogrenmek degil
Kan uykusu ben biliyorum siz biliyomusunz obu analiz ediyom ayrica kardesimsin
mantiken niyete bagli oldugunu akli olan her insan bilebilir neyi analiz ediyon imamlik sinavinami girecez :D
Sen takilma bole seylere sutunu ic yat
comarmisn sen
Ergenligini otede yasa yuru
konusma lan dandik adam gibi sorular sor
Kafirleri cezbedip böylelikle müslüman yapabilirsin mümin kardeşim :)
Kadin yapsa aynisini
Bele vaziyetin icine soxum o zman
Sağlık için herşey caizdir.
Şöyle söylim anlarsın şimdi...
Diyelim evlisin ve eşinle ilişkiye girdin helaldir.
Eşinle ilişkiye girerken sanki başkası varmış gibi hissedersen caiZ değildir
mahrem yerlerini islama uygun kapatman yeterli
Ucut hatlarin meydan da ama
zaten tayt gibi pantolon giymezsen oran buran belli olmaz sınır göbek deliği ve diz kapağı
Bunu düşündüğün için tebrik ediyorum seni be helal
Tskr
ks terk :S
Niee
saçmalamasak
Nesi sacma sence merak ettim
şöle anlatim göbekli erkeklerden tahrik olan kadınlar var yani onlar aman allahım tahrik oluyorlar dur kas yapayım bakla yapayım diyemez sen eğer bunu sağlığın için yapıyorsan yani amacın kadınları tahrik etmek değilse erak etme sorun yok
Caiz..
Eminsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar