Gizli Üye(36-45)+1 yıloff bu cok kötu yaa bu acı ınsana herseyı yaptırır bende yasadım bunu cunkı akrabamdı cok sık gelırlerdı bıze bakısırdık sadece bırgun acıldı bana bende ondan hoslanıyordum mesajlasmaya basladık konustuk 3 yıl surdu askere gıttı bekledım geldı aynıydı hersey cok mutluyduk evlenmeyı dusunuyorduk ailesıyle konusacaktıkı annesı hastalandı baya zorlu donemler gecırdı hep destekcıyydım ona ve ailesıne sureklı gıdıp evı temızler yemek felan yapardım 19 yasındaydım o zaman ben annesı babası cok severler benı hala da öyle neyse annesı ölmeden senın evlendıgını gormek ıstıyorum dedı ona benım yanımda bız sandıkkı bır bırımıze dıye ama annesı baska bı kız dedı orda ne yapacagımı sasırdım öldum sakı ya buda hayır anne ben ıstemıyorum o kızı felan dedı ben duramadım cıktım eve gıttım neyse annesı vasıyetım oglum o kızla evlen gozum acık gıder hakkımı helal etmem felan demıs benım babam felan gıttı ıkna etmeye calıstılar onu ya dıyemedım ben sevıyorum onu dıye dedırtmedım onada ben ayrıldım bundan daha sonra sehır dısına gıttım okul ıcın umudum bıttı ona karsı cunkı bı duydumkı nısanlanmıs o kızla gelmedım memlekete yazın dugunu olucaktı mecbur gıdecektım ve gıttımde oynadım bıle dugununde ya beraber dans ettık kulagıma hadı gıdelım senı unutamam vaz gecemem kacalım dedı bende bıttı ben ıstemıyorum dıye bıldım dugun bıttı bı kac hafta sonra duydumkı karı koca olmamıs kızla elını bıle surmemıs hala benı beklıyor dıye dusundum karsısına cıkmadım hıc bı sekılde karısı geldı bana dert yandı ya baskasını sevıyorum senınle olamam demıs kıza kız bana anlattı bunları ben okula dondum bırıyle tanıstım konustum anlastım okulun son sensınde evlenmeye karar vrdık dugun gunu geldı belıme kusagı o bagladı babam ona yakısır dedı ona baglattı kusagı baglarken aglıyorduk ıkımızde gozlerıme baktı sarıldı hıckırıklara bogulduk ıkımızde dugunde esımın yanına geldı ve asla onu uzme onun kılına zarar gelırse ben varım karsında dedı ve benım evlendgım gece karısıyla bırlıkte olmus o gune kadar beklemıs yanı bunu karısı soyledı bana cok yakın evlerımızde gelır gıderler bana sımdı ben bebek beklıyorum onlarda bebek ıstıyorlarmıs artık ama hala geldıgınde gozlerımın ıcıne bakması canımı yakıyor sıf bunun ıcın tayın ısteyecegım dayanamıyorum artık ve unutamıyorum canım yanıyor:(((
131 Yorumla- +1 yıl
ne yaptın sen ya duman oldum burda bu nasıl bir yaşam benim bile içim yandı seni düşünemiyorum..
Cevap sahibi+1 yıldüşünme zaten benı halım harap hala
- +1 yıl
inşallah başka şeylerden yüzün güler üzüldüm gerçekten..
Cevap sahibi+1 yılsu an tek tesellı bebegım ve esım esım cok ıyı bırısı onları mutlu etmek ıcın cabalıycam artık
- +1 yıl
Ooo Çok Sıkıntılı Olmuş Ya Allah Güç Ve Sabır Versin Sana İnşallah...
Cevap sahibi+1 yılsagol tesekkur ederım senın bu sorunu gordukten sonra baya bı eskıye daldım kötu oldum ama bıraz rahatladım ılk defa ıcımı doktum
- +1 yıl
Dün Böyle Bi Olay Yaşadım Çok Fazla Ağrıma Gitti Ama Gelinlikle Görmeyi Çok İstedim Onu Ama bazen İçini Dökmek İyidir
Cevap sahibi+1 yılsen gelınlıkle gormek ıstedın onu o benım gelın kusagımı bagladı evet ıcını dokmek gercekten gerekıyor ama ben hıc bır zaman yapamadım bunu yapamazdımda zaten
- +1 yıl
Ama Bak Şu An Yaptın Döktün İçini Rahatladın Bir Nebzede Olsa
Cevap sahibi+1 yılevet buraya yazdıktan sonra kendı sayfamdada paylastım bı kac kısıyle konustum ıse yaradı kararlarım netlestı kocama daha cok ılgı verıcem artık ona karar verdım:)
- +1 yıl
Tabi Yaa Eşin O Senin Eskiyi Unut Bak BeBek De Beklıyormusun Allah Analı Babalı Büyütün Hep Mutlu Ol İnşallah :)
Cevap sahibi+1 yılıns bebegım ve esım ıcın yapıcam artık bırseyler onları uzmeye hakkım yok ama bıran önce burdan gıtmemız gerek tayınımızın cıkması sart
- +1 yıl
Hayırlısı Neyse O Olsun :)
Cevap sahibi+1 yıl:) evet
Cevap sahibi+1 yılaglama yaa yasandı bıttı dıyorum artık
- +1 yıl
Olmuşla Ölmğşe Çare Yok Giden Yoluna Gelen Koluma Yakışır Demekten Başka Bişey Gelmez Elden ;)
Cevap sahibi+1 yıldımı ama:)
- +1 yıl
Tabi Ya Onlar Kaybetti Diyip Hayata Devam Etmek Lazım Ne Kadar Zor Olsada... :(
Cevap sahibi+1 yılhayat zorluktan ıbadet zaten o yuzden alısmak gerek bence:) hıc bırsey ıcın uzulmuyeceksın aslında
- +1 yıl
Çok Güzel Diyosunda Olmayınca Olmuyo Gelen Gideni Her Zaman Aratır ;)
Cevap sahibi+1 yıl:)) evet
- +1 yıl
Yaa Bak Aratıyomuş Ki Hala Evet Yazıyosun BANA :)
Cevap sahibi+1 yılyaa benım ıcın demedım bana kımse onun gıbı olamıyorkı
- +1 yıl
Çok Uzun Bir Zamanda Olucanı Sanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılolamazda emın ol:)
- +1 yıl
Fazlasıyla Eminim Zaten Çok Zor :)
- +1 yıl
İnsan nokta-virgül falan kullanır yazarken. Okuyacağım diye oksijensizlikten gidecektim.
Cevap sahibi+1 yıl:) hızımı almısken durmamısım yazı yazmayada alısık degılım tabı ondan bırazda
- +1 yıl
3 noktayi anlamadim neden o kuşagı bağladı?, neden bir vasiyet için 2nizin hayatını mahvetttiniz,3 o adam neden evlendi madem senin evlenmeni bekliosa suç senin be abla keşke yapmasaydın
En İyi Cevaplar
Bu erkekler nie bu kadar cesaretsizki seviyorum de ya seviyorum tut kolundan götür madem oda seni seviyor ben erkek olsam sevdigim baskasıyla evlense ki oda beni sevse asla baskasına yar etmem...karsılıksız sevsem susarım kaderimi cekerm ama oda beni seviyorsa onun bu acıyı yasamasına izin vermem.seviyoruz ama baskasıyla evlendi cok sacma...
511 Yorumla- +1 yıl
Düğünden Nasıl Götürebilirim Ki Kızı Çatışmaya Mı Gireyim Muş'Lularla
- +1 yıl
Biz Zaten Kaçtık Zamanında :) Ama Buldular Hemde Kimsenin Aklına Gelmıcek Bi Yere Gittik
- +1 yıl
Bak Şimdi Kardeşim :) Mantıklı Düşünelim Ben Düğüne Gittim Takıldım Ettim Damada Gider Yaptım Geldim Madem Çok Sadık Bi Koca :) Neden O Lafıdan Sonra Bana Eyvallah Çekti :)
- +1 yıl
Şimdi Söyleyemediğim Bir Ton Şey Var Bu Konuyla İlgili Kendimi Etiket Etmek İstemiyorum Burdaki İnsanlara Anlatsam Haklısın Dicende Anlatamıyorum
- +1 yıl
Eyvallah Sağ Ol Neyse Bunu Anladın Bari...
- +1 yıl
Erkek cesaretsiz değil kadin zalim söylediklerin laf boş o da beni seviyorsa deyip acı yaşamasına izin vermem demişsin bu tamamen yalan bile bile canını yakarsın ve burdan bütün erkeklere söylüyorum kadının lafıyla kuyuya inilmez aşın bunları siz erkeksiniz kadın evleniyosa bu sizinle ilgili değildir size meydan okuyodur bu bile size acı verir asla ve asla hiç bişey yapmayın hayatınızdan çalıyodur o anda sadece kendinize odaklanın ve varsa yaranız tedavisini yapmaya çalışın çünkü size acı vermiştir ve sizin dönmenizi ve almanızı beklerken bile size acı vermektir amacı asla diyorum başkasının sevgisine teslim olmuş bir kadını zaten sizin olmayacak biri olarak görün bu hayat oynamaya gelmez gönlünüzle oynatmayın sizinle oynayana siz oynamayın direk cezasını kesin arkanıza bile bakmayın ne yaparsanız yapın sonuç değişmez
+1 yılkadın erkeğin kölesi olmadığı gibi damatta kadının sahibi değildir. . evlilikler vardır ömür boyu sürer.evlilikler vardır zulümle biter.evet sevdiğin kız artık senin değil çünkü o kızda kader tecelli etti. senin kaderinde ne tecelli eder bekleyip görmek lazım. nice sevgililer vardırki aşk yolunda birşelemezler.nice sevgililer vardırki yolları huzur evinde yeniden kesişir. allah herkese hakkında hayırlı olanı versin. (sizin şer bildiğiniz hayır -- hayır bildiğiniz şerdir -- allah bilirde siz bilemezsiniz.) yani çok sevdiğin kız bakışlarıyla bile seninle konuşmyormuş gibi elveda aşkım diyorsada karşında ondan daha hayırlı bir kısmet çıkıp çıkamayacağını bilemezsin. fakat bunun içinde kendini kahredip ömür boyu onun yolunu beklememelisin ve hayatına son vermemelisin. onun düğününe gitmek gerçekten büyük centilmenlik. aşk meşk şarkılarıyla hayata yön vermek aptallıktır.
00 Yorumla
Yaklaşık 500 km yol geldim, sırf düğününe katılabilmek için.. Neden yaptığımı hala bilmiyorum, anlam veremiyorum. O an içimde hiçbir acı yoktu, sadece şaşkınlık vardı. Düğün bitene kadar onu izledim. Daha sonra düğün yapılan alanda tek başıma kaldığımı ve hala evlendikleri masayı izlediğimi farkettim. Düğün sırasında ki o bakışı hala gözümün önünde. İşin en kötü yanı, aynı hastanede hatta aynı serviste beraber çalışıyoruz. 5 yıl birşeyler paylaştığım, gençliğimi, büyümemi paylaştığım insanla elbet birşeyler konuşmak, paylaşmak isterdim ama evli olması engel oldu bana. Şimdi tek diyebildiğim ve kendime sorabildiğim şeydir ; Mutludur umarım.. :)
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
gitmezdim+ bırak evlenmeyi dışarda onu başksıyla görmek veya onun seni başkasıyla görmesi bile yıllar sonra tuhaf bir duyguyla cebelleşmenin verdiği asalaklık veya şaşırma afallama durumu veya da aman ne olcak hisleriyle karşılaşmama neden olabilirdi.belkide salak bir alışveriş mağazasında da görme durumu yaşansa o da tuhaf olurdu.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAma Damada Çeyreği Takarken Tek Bir Kelime Söyledim Kulağına: Eyer Ağlattığını Görürsem Senin Boğazını Keserim Dedim Ve Çektim Gittim...
Magandalıktan Başka bişey değil.Bunu yazıp buna dair reputation beklemende bi sorun.allah bu tarz insanlarla herhangi arkadaş,dost vs yakınlıgı vermesin bana...16 Yorumla- +1 yıl
Çok Merak Ediyorum Eyer Dün Benim Yerimde Olsan Ne Yapardın ;)
Cevap sahibi+1 yıluzaktan gayet sallamaz şekilde psikoloji baskı yapacak derecede relaks umrumda olmaz takılırdım.sonra takı töreninde gider yüzünü 32 dişimi göstercek şekilde güler 'bol şans' der giderdim.
hele damada yapılan kabul edilemez bişey bunun bi acıklaması yok yani konu ne olursa olsun şahsen- +1 yıl
Ya Şaşırdın Mı Hocam Sen Karşındaki 7 Yılını Verdiğin Bi İnsan Gidip Başkasıyla Evleniyo Afedersin Ama B*k Rahat Davranırsın Onu Geçiceksin Sen
Cevap sahibi+1 yılbende 5 yıllık sevgilimden ayrıldım.düğün mğ ? hımm gitmezdim ..
gitseydim hımm umrumda olmazdı,gayette relaks olurdum sallamazdım.
bırakın bu kadar agır abi sevdaları saçma mantık dışı- +1 yıl
İşte Sen Mantığınla Hareket Ediyosun Bi Zamandan Sonra Mantık Sistem Dışı Kalıyo ;)
Cevap sahibi+1 yılyok kardeş geçicen .bak ne olursa olsun o davranışı tasvip etmiyorum ama sana tavsiyem hayatta senden daha degerli kimsenin olmadıgını zihnine işle.giden gider sen gül ki arkasından o imrensin acı ceksin.bazen en güzel ve agır küfürdür,kin kusmaktır susmak.susmanın verdiği inanılmaz bir baskı vardır aslında insan üstünde .
+1 yıl2. Güncellemeyi gördükten sonra seni seçmemekte ne kadar haklı olduğunu anladım kızın.
Ayrıca küçük bir not: "Eyer" değil "eğer", "kelime" değil "cümle" bunları yanlış kullanmandan herhangi bir okuluna gitmeden kendine organizatör dediğini anladım. Özetle eğitim şart.00 Yorumlasende ayrı bi dengesizsin demekki gercekten yürekten sevmiyon burda ya seneryo yazıyon yada sevmiyon başka açıklaması yok bunun. sevdiğime zorla başkasına vercekler yada başka sebebten. yakarım orayı kimse sağ çıkamaz. var mı öyle şey ya sevdiğim kişinin dügününe gitcem bide çeğrek takcam peh peh peh :D
00 Yorumla
+1 yılcengiz kokusu aldım ama cok arabesk bence, sevmem ayrıca baskasının olanı bana ne, o kadar da düşmedim yani, insanda gurur olmalı bence , beni istemeyeni neden istiyim ki?
01 Yorumla- +1 yıl
Senide Anlıyorum Haklısın Kendi Kulvarında Ama İstememe Gibi Bi Olay Yok Ortada ;) Aile Baskısı Yüzünden Artık Evli Bi Kadın...
al kuşak bağlamak çok saçma kadın burda 0 km araba gibi gösteriliyor ya da açılmamış hediye paketi gibi kadın yine meta yine meta:))))benim feminislik tavan yapıyo yazmayın abisii:)))
013 Yorumla- +1 yıl
Abisi Mi Aaaaa :)
- +1 yıl
Bayan Haklarını Savunman Gerçekten Gözlerimi Yaşarttı Ama Neyse Kolay Gelsin ;)
- +1 yıl
Yav Bişey Derdimde Ezmek İstemiyorum Ne Seni Nede Bayanları O Yüzden Yok Sayıyorum Söylediğini :)
- +1 yıl
Bak Feminis Olman Güzel Ama Bu Erkekleri Ezmeni Göstermez :) Kaç Yaşındasın Kim Bilir Ben Öğretmiyim Sana İnsanlığı ;)
- +1 yıl
yaa yazışmalarım espriyle karışık beni tanımadığından tepkili konuşuoyorsun bu 1 ikincisi saygıyı sınırı aşacak bi hata yaptığımı düşünmüyorum ben gerçekleri dile getiriyorum kategorize edişim espriyle karışık didaktik okuyunca öğretici de yani öğretici şeyler yazan bi insana senin de bişeler öğretip onu düşünceye sevk etmen pek vahim bi durum olmaz didaktik kafadarlar olup çarpışırsak o zaman 2 mizin de birbirimize öğreteceği bişi kalmaz ve maç berabere biter kırmızı kartı sen alırsın :)))
- +1 yıl
Ben Asla Kırmızı Kart Alamam Ama Sen Ofsayt Tarafındasın Şu An :)
- +1 yıl
hahah Geçerli Bak Tuttum Bunu :) Ama Erkekleri Bu Kadar Aşşalama Ben Başlarsam Bayanları Aşşalamaya Eyvah Eyvah Millet Bu Sitede KaLeJenJeLo Yu Konusur :)
- +1 yıl
Açık Alandayım Ya İstersen Sana Pas Atabilirim :)
+1 yılÇeyreğimi takar,limonatamı içer,kurabiyemi yer dönerdim.(İsmail Abi)
32 Yorumla- +1 yıl
Taktım Zaten Kardeşim ;)
- +1 yıl
Helal olsun :)
+1 yıl" durun siz kardeşsiniz,evlenmeniz mümkün değil! " diye bağıracak halim yok.bunun dışında kendi düğünüme bile katılmayı düşünmüyorum,düğün ortamı canımı sıkıyor.
00 Yorumlaya abi bu kadar söyledikden sonra umrumda değil deme ya umrunda olması bunu yapmazdın yazdıkların duygu yüklü seyler yaşadıkların ağır sewmişin ama umrubda olmama gibi bişe olamaz
012 Yorumla- +1 yıl
Sen Bakma Umrumda Değil Dediğime İçim Acıyo Ama Elden Birşey Gelmiyo O Artık Evli Bi Kadın
- +1 yıl
Psikolojim Alt Üst Oldu Dünden Beri Mala Bağladım Gerçekten Çok Farklı Bi Duygu Ya Allah Düşmanımın Başına Vermesin...
- +1 yıl
Bakalım Hayat Neler Göstericek En Sıkıntı Çektiğim Noktada Şudur Karşı Binada Oturmaya Başladılar Taşınmayı Bile Düşünüyorum
- +1 yıl
Hocam Sende İyice Tribe Soktun Beni Ya :(
- +1 yıl
Gel Şişe Açiyim Sana Nerdesin Dertleşelim :)
- +1 yıl
:D Bende Akşamdan Kalmayım Zaten Hocam Sıkıntı Yok Hala Ayılamadım Bir Çok Zamanda Ayılabılicemi Sanmıorum
+1 yılgitmezdim
gittiysem de limonataya bol vodka eklerdim
vodka etkisini gösterip düğünde rezalet çıkarmadan mekanı terk ederdim :)00 Yorumlaorda rahat durmazdım inan o damada en az bi kafa vururdum nie diye deseler küfür etti derdim ama qerçekten döverim cok ciddiiyim!
00 YorumlaGelin,e altın, Damat,a da referans mektubu takardım.
00 Yorumla- Spor konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılNe işim olur düğününde ya. hatta içimde bir gram sevgi bile kalmaz.
00 Yorumla
+1 yılSana oyle gelmistir yoksa niye evlensin baskasiyla, mutluluk dilemekten baska yapacagin birsey yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu soruyu ben yazacaktim burada düğün sesleri geliyor ve bir baktım ki sen sormuşsun neyse pişti olmadık allahtan :-)
02 Yorumla- +1 yıl
Çok Merak Ettim Bunu Gerçekten Ben Hiç Bişey Yapamadım Acaba Başkası Ne Yapardı
Cevap sahibi+1 yılKız senin onu sevdiğini biliyor muydu yada eski sevgilinmiydi
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=3m634tJeu2Qsadece bunu dinle diyorum okdar
00 Yorumla
+1 yılsen bakışını yanlış anlamışsındır yoksa senı bırakıp onla evleniyo olmazdı..yok bide çeyrek takmış yuh artık
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesermiydin boğazını. Bence b*k kesersin. Ne kadar saçma birşey. Sevdiğin kadının düğününe gitmek. Akşam nolcak biliyor musun ?
10 YorumlaBir daha arama sorma aklını karıştırma Allah ikinizede güç kuvvet,mutluluk versin
03 Yorumla- +1 yıl
Acı Çektiğim Falan Yok Giden Yoluna Gelen Koluma Yakışır Ne Diyim Acı Çeksem Ne Olcak Geri Gelmıcek Kı :)
seni ne isteyecek be. avucunu yalarsın artık gözüyle bakmıştır.
12 Yorumla- +1 yıl
Kocaman Bir 7 Yıl Az Değil Bence ;)
+1 yılnikahına gidip şahidi olurum bu adam kim diye soran olursa eski bi tanıdığıyım derim
00 Yorumla
+1 yılgitmiş bir de damda çeyrek takmış. sen bu konuyu kapat en iyisi. rezil!
00 Yorumlaçok film izliyon kardeşş :D kulağına felan fısıldamıs cekmiş gitmiş zaaa ya
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer deseydin daha etkili olurdu:-) ayrıca damat ne yaptı mal mal seni mi dinledi:-)
11 Yorumla
+1 yılBu hafta sonu düğünü var gidip gitmemekte kararsızım onu öyle başkasıyla görünce ne hissederim bilmiyorum gitmeye cesaretim var mı onuda bilmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl00 Yorumla
+1 yılHerşey iyi hoşda çeyrek altında neyin nesidir ?
10 Yorumla
+1 yılkaç lira asarlar acaba gece sonunda :S
00 Yorumlaben ölürdüm ya içim karardı
00 Yorumla
+1 yılseni seviyorsa niye onunla evlendi ki?
00 Yorumla
+1 yılKatil olup dönerdim vuhu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhalay çekerdim wuhuuu
02 Yorumla- +1 yıl
Öyle Bi Acı Çekiyosun Ki Öyle Bi Koyuyo Ki Emin Ol Halay Çekemezsin... ;)
Cevap sahibi+1 yılamannn bosver oldu bitti
Damat olurdum
20 Yorumlahım..
00 Yorumlagüncelleme :D
00 Yorumladüğüne gitmezdim
00 Yorumlaguzel parca bu...
00 Yorumlazeybek oynarım
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri