Acun Ilıcalı'nın kızı Banu Ilıcalı, Efe Ceyhun ile evlendi. Düğünde neredeyse herkes oradaydı diyebileceğimiz kadar ünlü vardı. Gecede Hadise ve Murat Boz gibi isimler sahne aldı. Acun Ilıcalı'nın kızı olmak bir şans, öyle değil mi?

Burcu Esmersoy, Murat Boz falan.
Yan sokakta bedava konser verse gitmeyi aklımdan geçirmeyeceğim iki tane tip şarkı söylemiş, medya ile içli dışlı, çok da vasfı olmayan, tipik Acun ünlüleri katılmış.
Nesine özeniyorsunuz şunların. Acun Ilıcalı gibi ona buna yanaşarak parayı bulmuş, bulunca da nasıl bir tavra sahip olduğu herkesin gözünün önünde bir lümpeni bu kadar özenilecek birşey bulmanız acınası.
Reklam kokan hareketler ile dolup taşan, sahte sırıtmalar ve sevinç gösterileri ile etrafa neşe saçtığını sanan, zenginliğini ve parasını milletin gözüne zorla sokan ve gün geldiğinde tüm o ünlü bozmalarının birer hiç olacağı böyle bir düğünü ne kendim ne de çocuğum için asla istemem!
Acun gibi medyatik biriysen başka türlü evlenme/çocuğunu evlendirme gibi bir seçeneğin yok. İllaki sansasyonel olmalı, yaptıkları iş bunu gerektiriyor.
Bana sorsan ben düğünleri de sevmem, küçük bir nikah bir kokteyl kafi.
Böyle bir düğün istemem. Ünlü olmadığım için bile şükrediyorum. Davulun sesi uzaktan hoş gelir. Bunların çoğu çamura batmış ve kurtaranları yok. Gözünüzü iyi açın yoksa açıverirler ha.
Cevap
99Cevap
Sen bunları mı şans olarak görüyorsun? Şans, sabahtan akşama kadar çalışıp, kendisi yemeden çocuklarına yediren, kendisi doymadan çocuklarını doyuran bir ailenin çocuğu olmak. Bunun gibi parayı bulunca kızı yaşında kadını metresi yapan bir adamın ço uğu olmak değil.
Kardesım o guzel yuregıne saglık senın gıbı guzel kardeslerımızın oldugunu görmek bıze mutluluk verıyor. Gözlerınden öperım
Özenılecek daha guzel hayatlar var bır sofra etrafında huzurlubır aıke yemegının yendıgı paylaşmanın kıymetli oldugu namazların kılınıp kuranların okundugu bolluk bereketın bol oldugu yuvalar bunlar ozenılecek hayatlar degıl kardesım keşke 1 sene o hayatı yasasaydonda bana hak verseydın
Aynen haklısın Abi çok doğru söylemişsin... gerçek huzuru anlatmışsın
@dikilmisdüsmez eyvallah kardesımm
Acunda unlu olunca gelen gidenle evlenmis. Neyse konumuza gelelim..
Adamin cevresi bu, unlu olmalari veya olmamalari birseyi degistirmez. Bizler nasilsa esi, dostu davet ediyorsak, acunda esi dostu davet etmis.
Senin benim gibi fakirimi davet edecek :-)
Şans olduğunu sanmam. Kaç senedir Acunun programlarında ya da magazin programlarında Acunun bir kızı olduğundan bile bahsedilmiyordu. Sadece düğün yapınca gördük. Demek Acun ailesini gizliyo medyadan. Bir yandan da yaşadığı yaşama bakarsanız onun evli olduğunu bilen kaç kişi vardır diye soruyo insan kendi kendine. Çünkü survivor da felan hep tek başına.
Değil düğünü, damadı dahi olmak istemem.
bir kere yalakalıkla bir yere gelen birisi. Aynı vasıfta bir sürü insan var ülkede. Özenilecek bir yeri yok bunun.
Ne kadar zengin oldugu umurumda degil, oyle bir karaktersizin kizi olmadigim icin cok mutluyum.
Ayrica ileride evlenirsem de dugun istemiyorum. Sevmiyorum oyle seyler.
cok unlu gordum çok bakan başbakan gordum. inanın bana bir arada fazla kalınca bir anlamı ağırlıgı kalmıyor. tvden gormeye devam etmek lazım yaklasınca cozunurluk dusuyor.
İstemem gösterişle alakam yoktur. Sevdiğim kadın ve sevdiklerim yanımızdaysa zaten bana düğün bayram :) gerisi görüntü sadece
Nikiyle bu kadar uyumlu bir yorum olamaz 😂😂
@vingardiyumleviyosa Eyvallah :)
Ben olmak istemezdim. Etrafımdakilerin hepsinin yalakalık için çevremde olması iğrenç bir şey olurdu.
Bayildim bayıldım bayıldım harikaa olmuş hele o orkideler allahim bayildim botanik bir cicek bahcesi gibi 😍😍😍 düğün sade hoş gelin cok güzel kız ve çok mütevazı allah bir ömür mutlu etsin..
sevdiğim insanla evlendikten sonra ister yıldızlar geçidi olsun ister deniz kenarında 3-4 kişilik bir eğlence. bu tarz düğünler olayı esas amacından saptırıyor gibi geliyor
Samimiyetsiz yığınlar yerine,
Yüreğinde samimiyet taşıyan 4 kişi gelsin, yeterli...
Adamcağız hem annesini hemde babasını aynı anda kaybetmis. Kimsenin nelerle imtihanda olduğunu bilemeyiz. Acun beyin kızına mutluluklar dilerim ben halimden memnunum..
Mezhepleri baya genişmiş gelinin annesini geçtim 2. eski karısı ve yeni sevgilisi de düğündeydi
Benim en büyük düğünüm, acun ılıcalı gibi pisliklerin ülkemden silinip gittiğini görmek olur
istemezdim. adami hic sevmiyorum. sevilecek bir tarafi yok.
bir yerlere varmak insani adam etmediginin güzel bir örnegi
Bunu bir sans olarak görmek ne kadar acı ne kadar sığ bir kafa yapısı... üçümcü dünya ülkelerinde tipiyle kıçıyla para kazananlar baş tacıdır hep
Aşiret düğünü tercih ederdim. Bütün ünlüleri toplasan bir değer etmez gözümde.
hangisi gercek dost bunlar birbirini nekadar sever nekadar anlasır kimki bu insanlar bunun neresi şans la
istemzdım ben düğün bile yapmam evlenirsem gereksiz.
adam başarılı ve doğru stratejilerle doğru yatırımlar yaptı ve şimdi paraya para demiyor kimse kıskanmasın adamın başarısını. istediği gibi düğün de yapar.
İnsan küçük şeyler ile kendi kabuğunda mutlu olmalı fazlasına gerek yok :)
hadise murat boz zaten acunun evcil hayvanı gibi gel desin geliyolar git desin gidiyolar
Düğünde ünlüler olunca ne oluyor, daha mutlu bir evlilikleri mi oluyor?
yok istemem geri boşanınca hepsine laf anlatması zor oluyor :)
görgüsüzlüğün böylesi dicem aa onalrın parası var sanane diyenler olacak
Ahh büyütmeyin şunları gözünüzde yahu onlar kim oluyor biz olmadan hiçler.
Hiçbir zaman böyle bir hayata özenmedim. Çok şükür ki kendi dünyamda mutluyum. Bu bildiğin acunun düğünü olmuş. Hiç samimi değil.
İlluminati üyesi diyorlar tabi rahat bir hayatı olacak
Allah mesut. etsim ne diyelim.
Ama. bunlara ozenmende ayrı bir ironi
Senin benim gibi insanlar. fazlaliklari yok insanı olarak belkide eksikleri var
farkındamısınız tvde 100-200 kişi var sürekli onları izliyoruz murat boz bir şarkıcı oluyor bir filmde oynuyor biri jüri oluyor sonra komedi falan uçuk rakamlar kazanıyorlar ülkemiz bukadar zenginmi diye düşünüyorum nedense
bu adamın kızı olduğunu yeni ögrenen bir ben miyim?
Acun gibi bir baba istemezdim yapacağı düğün eksik kalsın
Su seyma subasini legal metres yapanlar utansin. Unlu degil kimin eli kimin cebinde toplulugu, tam bir rezalet, midem bulandi
Umrumda değil. Lale Devri yaşıyorlar oysa insanlar aç aç!! Bu kadar gösterişe gerek yok.
Acunun kızı mı varmış her gün yeni bişey öğreniyorum bu acunla alakalı
Hakkaten ya baya ünlü vardı güzel geçmiştir kız icinde
Zengin bir kayınbaba istemem şahsen çok tartışırız çünkü ezemez beni kolay kolay.
1:32 Hadise yine Murat Bozun ağzının içine giriyor nerdeyse
Valla bence değil.
O ünlülerin iki kuruşluk değeri yok gözümde
Düğün olayını hiçbir türlü sevmiyorum 😑 nikah yeter iste ne gerek var o kadar uğraşa
Valla doğru adamı bulmussam ünlüler olmasa da olur çok göze çarpmak istemem sahsen
Acunun bu yaşta kızı mı varmış ben mi soruyu yanlış anladım
Acun ilicanin kizi olmak bir sans degil.
Damadi olmak bir sans !
"O da mı evlenmiş" le girip, kendi düğünümden beklentim "olması" şeklinde çıkacağım cevabım.
O kadar ünlü içinde ünsüz olmaz ezik hissettirir :)
Ben düğünümde çiftetelli oynamayacak adamı çağırmayacağım :D
Böyle bir adam babam olsun en son isteyeceğim şey olur
Zenginin malı zugurdun cenesini yorarmis fazla konusmamak lazım Allah bir yastikta kocatsin ☺
Şöhret dışardan güzel görünebilir ama eminim çok da iyi bir şey değil. Böyle bir hayat istemem
İstemezdim galiba. Zengin olmak iyidir de ünlü olmak kötü
Bunu şans olarak görmek neden bir ünlü dugune gelip sarki soyleyince havaniz mi oluyo. Gereksiz isler
Acunun boyu kadar kızı olduğunuda yeni öğreniyorum. İlk eşi daha güzelmiş bu arada
Bende şimdi öğrendim şokkk
isterdim ama aynı şeklde değil çünkü kızın annesi cici annesi ve babasının sevgilisi falan düğündeydi
Adamın parası var hemde ünlü normal. Kimse istemem felan demesin çekemiyorlar kıskanıyorlar :D
Acun ilicanin evlilik yasinda kizi mi varmis 😳 hadise galp ben
Halay cekemedikten sonraaaa beyle dugunun ıcine soxam
Lan bunun böyle büyük kızımı varmış akşamdan belli ben şok
Bence Ünlülerin özenilecek hayatı yok bilmediğimiz çok şey var bence
kızını sevdikleirnden gelmediler acuna yalakalıkdan geldiler beni sevenşer gelsin yeter
acunun evlenecek yaşta kızı mı varmış?
şaşırdım doğrusu..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar