Büyük bir çoğunluğu gösteriş için. Sporu gerçekten sevip, sağlık için yapanlar alınmasın. Bireysel sporlarda ülkece hiç iyi değiliz ama maşallah herkes salon delisi.
Gösteriş
Sporu seviyorlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Türkiye'de spor yapanlar gösteriş için mi spor yapıyor yoksa sporu sevdikleri için mi?
Ben üç aydır vücut geliştirme ile uğraşıyorum inanki gösteriş için yapılabilecek bir spor değil günde iki saatinizi ve ayda gerçekten de hatırı sayılır bir miktar para harcamanız gerekiyor inan o parayı başka şeyleri harcayarak gösteriş yapabilirsin en önemlisi de emek veriyorsun sevmeden en fazla bir ay Yapabilirsin devamı gelmez. Sadece antrenman 2 saat sürüyor iYani salona git gel 2 saati buluyor ve bunun arka planında beslenmede var normal bir insanın yediğinin Çok daha fazlasını yiyorsun ve bu da bir zaman kaybı gösteriş için yapılabilecek şeyler olduğunu düşünmüyorum
Sevdiklerini düşünüyorum. Yani bende spor yapıyorum ama sevdiğimden ve aldığım kiloları vermek için. Ama yani gidip de gösteriş için kendimi bu kadar yormam. Gerçi başkalarını bilmiyorum ama gösteriş için yaptıklarını düşünmüyorum. Bazıları yapıyor o ayrı da genelinin sağlık, ve sevdikleri için yaptığını düşünüyorum
Ego problemi olan çok, öyle biri spor yapıyorsa gösteriş için olası, kendi halinde kalan insan kalmamış gibi, kendi halinde olanlar bitik gibi bir haller. Yürüyüşümü yaparım, duruma filan da koymam yahu!
Spor bir tutku benim için. 17 yaşımdan beri düzenli şekilde yapıyorum. Keşke ülkemizde spor kültürü otursa. Bu konuda oldukça tembel bir milletiz. Daha sağlıklı bir yaşam ve daha dinç bir beden için sporun hayatımızın bir parçası olması gerekiyor. Gösteriş yapanları pek görmedim belkide dikkat etmediğim bir konudur bilemiyorum
Kişiye ve ihtiyaca göre öncelikler değişir. Bir salonda yapacaksam sadece sporu değil ortama göre sosyalleşmeyi de düşünürüm. Ve fiziksel gelişimin elbette extra bir özgüven hissi verir.