Bence erkekler. Türk kızları evde çay içip kurabiye yiyor genelde. 😂 Erkekler fitness salanlorında, yüzme havuzlarında spor yapıyor. Kickboxa, boks giden erkekler var, halı saha maçı yapıyorlar vs. Kadınlar ip bile atlamıyor. Arada sırada belki yürüyüş o kadar. Ki o da spor değil zaten. Türk kızlarından da spor yapan var. Onlara lafım yok, boşa üstlerine alınmasınlar. Ama çoğu Türk kızı spor yapmıyor. Bir de kaslı erkek istiyorlar. 😂😂 Neden yalnız olduklarının sebeplerinden biri bu bence. Beklentileri çok fazla ama kendilerinde bir şey yok.
Bence aksine yani yatkınlık olarak değilde branş ve başarı konusunda bence bayanlar daha azimli çünkü hem cinslerim sporu övgü ve özgüven kaynağı olarak görüyor ve vücut yapısı şekillenince Nirvana’ya ulaştığını sanıp bırakırken bayanlarda başlıyanlar yaptığı sporu bir branşta değerlendirme düşünüp vücut el verdiğince devam ediyor ama erkekleri gömdüğümü sanmayın aksine bunun farklı bir boyutuda var bayanlarda makyaj yapıp saçını fönleyip küpeler yürüme bandında bireysel serbest koşuda giden bayanları spora başlamış saymıyorum o yüzde farklı bende ava çıkan Panther ırkı onlar ama bunu yadırgamıyorum onun haricinde erkekler de avlanmaya müsaitim bağrışları var çünkü he onun haricinde
Erkek statüsünde olup, ya spor sağlıktır bakışı ya da kendine güveni olmayıp görüntüsü ile iş yapma bakışı olanlar. Kadınlar da sağlık için pek olmasa da var ama çoğu kadın, diğer kadınlardan daha iyi görünmek için gidiyor az miktar da kadın ise erkek düşürmek için 😂🤪
Aynen öyle maalesef işyerimin yukarısında ki salonun müşterisini %80 oranında erkekler oluşturuyor doğal olarak %20'sini de bayanlar ama bununda sadece %5'i fit bir vücuda sahip diğerleri fit olmaktan çok uzak çünkü spor sonrası soluğu ya az ilerdeki McDonalds, Burgerking, Tavuk Dünyası, Zeze Waffle, Maha, kahve dünyası vs de alıyorlar
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Aslında kimse spora falan düşkün değil de milletin TV de PC de gördüğü insanlar gibi olma çabası yüzünden ekstra çabalar bir uğrasmalar falan. Millet aldığı maaşın yarısını son model telefonlara kalan yarısını da ikoncanlarin takıldığı mekanlarda yiyip içip aldığı kiloları vermek için yazıldığı spor salonlarına harcıyor artık. Gerçekten sağlık için değil de götü göbeği salmayıp göz önünde olmak için yapılıyor.
erkekler daha duskun. cogu kadinda disi olmanin yeterli oldugu seklinde bir kani oldugundan yorulmak istemiyorlar. kadin buldunda fit olanini mi ariyorsun mantigindalar. ama oyle degil tabi. kadin bulmak mesele degil. kendi sagligina yatirim yap.
Eşim hamilelikten sonra aşırı kilo aldı. Zaman zaman 160'ı bile zorluyor. İnanın evi spor salonuna çevirdim nerdeyse. En pahalısından salon tipi bisikletten tutun da; karın çalışma tekeri ağırlıklara kadar spor malzemesi dolu ev. Ben hepsiyle çalışıyorum. TV'de filmi kondisyon bisikletine binerek izlerim örneğin. Yeminlen hiçbirinin yanına dahi yanaşmıyor. Ben de 100 kilo civarındayım ama kaslı sağlam bir yapım var, en azından.
3 ayrı fitness salonu, 2 ayrı da boks salonuna gittim hepsinde de erkekler kadınlardan çok daha fazlaydı. Diğer sporlara belki ilgileri daha çok vardır bilmiyorum fakat bence spor yapan kadın sayısı Türkiyede az
Erkekler büyük oranda kadınların ilgisini cekmek icin bu yolu seçiyor diye düşünüyorum. yanlissam duzeltin ama vucut yapıp da gosterme cabasinda olmayan cok az erkek var mi
Vücut geliştirmeyi spor olarak sayacak kadar cahil insanlar olduğu sürece, otobüs durağına yürümek de spor sayılır bu ülkede. O yüzden gerçekten spor yapan kişi sayısı HERKES!
Ben kendi adıma konuşayım spora pek ihtiyacım yok sadece kendi çapımda koşuyorum yürüyorum sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum bisiklet sürüyorum yani herkes en azindan bunu yapabilir diye düşünüyorum kilolu olup gamsız olanlar takmıyorlar zaten kilolarını ama hem görüntü kirliliği hem sagliklsiz bir yasam sürüyorlar
insanın kendı vucuduna saygısı olmalı en basta , vucutlarına bındırdıklerı yükü bir bilseler bunları yapmazlar caillikten dolayı gamsız oldukları zaten aşikar , bende öyleyim havalar ısındıgında heryere bısıkletımle gıderım , bazı zamanlar bıraz hard yolları secıp sureklı yokus yukarı suruyorum acayıp kas yakıyor :D en kötu beslenmeye dıkkat edıp her gun 3 km yuruse ınsan oglu bence kılo sorunu yasamaz , bu arada kac kılosun profılıne baktımda 55 gıbı geldı
Kendi adıma iki yıldır yapıyorum eğitmenlik istiyorum zaten umarım profosyonel bir eğitmen olurum :) ama spor salonlarında kadın da çok gördüm erkek de bilemiyorum o yüzden
Yediğine içtiğine dikkat etmek , uykuna özen göstermek zorundasın. Süreklilik gerektiriyo vücudun şeklini değiştirip daha kuvvetli bir forma giriyosun. Ayrıca diğer tüm spor branşlardaki gibi mutluluk hormonu salgılıyo ve stresi önlüyor. Ben bunları ayrıyrtten kick boks yapan biri olarakta söylüyorum
@eskidendiOoo Vücut geliştirme de bir spor. Koşu var, bisiklet var, ağırlık kaldırma var, barfiks var, şınav var, hepsi var. Calisthenic vücut geliştirme bile var. Bu da bir spor.
İki ayrı cinste kendi aralarında farklı karakterler olarak sınıflandırılanabiliyor. Yani kadın erkek diyerek ayıramayız, vücuduna güvenen ve fiziğini seven her insan spor yapabilir.
Bence de öyle ama fitness olarak bakmazsak her hangi bir spor dalıyla ilgilenen de çok kadın var ama erkek ağırlığı her alanda daha fazla diye düşünüyorum yine de.
Türkiye de daha çok erkekler spora düşkün kadınlar spor yapan erkeklere düşkün
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İstatistiklere göre Türkiye' deki kadınların %41'i obez. Yani her 100 kadından 41' i obez. Bu oran erkeklerin 2 katı büyüklüğünde. Sonuç bu iken sormak bile yanlış. Erkekler kadınlara göre spora daha düşkün.
Erkekler, kadınlar her türlü ama erkekler kaslı olunca tercih ediliyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bizim ülkede kadınlar sırt ağrısından doğrulamıyo. 3. dünya savaşı olsa ilk kadınları kaybederiz.1 gün starbucuka gidemedi diye intahar eden kızçeler olurdu :)
senin yasindakiler olabilir bu dedigin. bir kizi etkilemen icin cok paradigma var. tipsiz erkek seven cok guzel kiz bile var. tek baglanti bu dedigin olamaz. bu dedigine gore yakisikli erkeklerin hicbiri kas yapmamaliydi. bakiyorsun modeller yakisikli adamlarin hepsi kas yapiyor. sagliklarini korumak istiyorlar cunku. diger taraftan kas erkege yakisir. bu bir gercek. steroidli tiplerden bahsetmiyorum. dogal olanlar.
En İyi Cevaplar