Evet arkadaşlar iki takımında bol gol pozisyonuna girdiği müthiş maçta beşiktaş alanyaspor'u cenk tosun, ghezzal ve nkoudou'nun golleriyle 3-0 yenerek şampiyonluk yolunda çok önemli bir 3 puan aldı! Maçı nasıl buldunuz?
Beşiktaş, Alanyaspor'u 3-0 yenerek şampiyonluk yolunda kritik bir 3 puan aldı! Maçı nasıl buldunuz?
Futbol dünyasının dışarı yansıtılan yüzünde, kameralar önünde verilen demeçlerde, yapılan röportajlarda basın toplantılarında herkes bakıyosun janti-kravat ve ceket, seviyeli bir üslup, mütebessim yüz ifadeleri ancak bu tiyatronun altında şöyle (
) "samimi"-enseye şaplak g*te parmak bir ortam var. Babacar'ın kaçırdığı hadi neyse olabilir, ona benzer çok gol kaçıyor da atılan ikinci gol beni ciddi derecede rahatsız etti. Yenilen diğer goller ve Beşiktaş'ın direkten dönen şutlarında Alanya kalecisi topları çıkarma konusunda fazla isteksiz geldi bana. Galatasaray'ı destekliyorum ben ve 2015'te Gençlerbirliği kalecisi Ferhat'ın Gs'den yediği golde de rahatsız olmuştum. Futbol dünyasının kasıntılıktan uzak doğal hali olduğuna inandığım linkteki ortam göz önünde bulundurulursa ben dünkü BJK-Alanya maçında en azından "hatır şikesi" yapılmış olmasını oldukça muhtemel görüyorum. Denebilir ki neden buna tenezzül edilsin, BJK zaten ligin en iyi oynayan takımı, ilk maçta Alanya yenmişti BJK'yi vs... Doğru, şimdiye kadarki oyunuyla şampiyonluğu en çok hak eden takım Beşiktaş. İlk maçı Alanya'nın kazanmış olmasına gelirsek, kesinlikle o maçla bu maçın önem dereceleri aynı değil. Son 8-9 maça giriliyor, şampiyonluk baskısı her geçen maç artıyor. Dünkü maç BJK için bütün bir sezonun sonucunu büyük ölçüde etkileyebilecek çok önemli bir kırılma maçıydı ve BJK kazanamasaydı Kasımpaşa maçında kendisini gösteren "Buradan şampiyonluğu kaybeder miyiz..." şüphesi daha çok artacak ve iyi oyunlarını puan durumuna yeterince yansıtamamış olmanın kırılganlığı ile belki baş aşağı gidecekti. Üç büyüklerin hiçbirinin tarihinin pirüpak olduğuna inanmıyorum ben.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Beşiktaş hak ederek ve şampiyon gibi oynayarak 3 puanı kazandı. Alanyaspor ligin iyi ekiplerinden biri. Uzun lig maratonunda bu maçların kazanılması şampiyonluğun habercisidir. 3 golün yani sıra 3 direkten dönen topun olması Beşiktaş 'ın maçı ne kadar istediğini gösterir. Alanyaspor 'un da net pozisyonları vardı Ersin bugün iyiydi. Kasımpaşa maçı sonrası Beşiktaş bitti artık algıları yine çöpe atıldı. O maç 6 eksik ve hakemin penaltı ve kırmızı kart es geçmesi sebebiyle mağlubiyet gelmişti. Bugün hakemin bariz hatası ise verilmeyen penaltı. Galip gelindi diye es gecilmemeli. Maçın yıldızı 3 asist yapan Atibaydı. Oguzhan ise bu sezon en çok beğendiğim maçını oynadı tabi bunda Cenk ile aynı anda sahada olması etkiliydi. Kişisel görüşüm Mensah ve Rıdvan 'ın daha fazla süre alması. Fakat maalesef sergen yalçın sonradan biel oyuna dahil etmiyor bu iki ismi. Bu galibiyet fenerbahçe ve galatasaraya psikolojik baskı kuracak.
İzlemedim ama kazanacakları belliydi. Kadrolarında geçen hafta Aboubakar, Ghezzal, Cenk gibi önemli oyuncular olmayınca kaybettiler. Ama Ghezzal ve Cenk'in olması Bjk için iyi oldu. Önümüzdeki haftalar da Aboubakar yetişir şampiyon Bjk olur bu sene. Kendi takımımı biliyorum zaten rezalet durumda, Bjk daha iyi bu sene.
insanların nsakalla nefretini anlamıyorum. amacı babacarı markaja almaktı ve b unu çok iyi yaptı. rakibi sahadan sildi. fakat orta saha yine çok zayıf. atiba o kadar ağır kalıyor ki, beşiktaşın efektif oyununu yok ediyor. oğuzhan yine bildiğimiz gibi. vasat. vasat. vasat. beşiktaş hala çok eksik. şampiyonluk için avantajı var ama güven vermiyor savunma
Galatasaray'ın bay geçtiği haftada güzel bir galibiyet oldu. Büyük bir hata yapmazsak şampiyon oluruz. Alanya geçen hafta ve bu hafta gördüğüm kadarıyla ligi kafasında bitirmiş yalnız.
Neden şaibeli dedin? Beşiktaş'ın hakemle kazandığını mı düşünüyorsun? Bence maçın iki tane kırılma anı var maç 1-0'ken... Özellikle ilk yarının son anları ve ikinci yarıda babacar'ın boş kaleye atamadığı top!