Aziz Yıldırım "Bu ülkeye şikeyi getiren Galatasaray'dır" dedi. Ne düşünüyorsunuz?

Efsane başkan Aziz Yıldırım açtı ağzını yumdu gözünü. Aşağıda açıklamalarının bir kısmını paylaştım, siz ne düşünüyor sunuz bu konu hakkında? Şahsen ben mekanın sahibi geri geldi diyorum😀

A spora konuşan Aziz Yıldırım'ın açıklamalarının bir kısmı aşağıdaki gibidir ;

Ben Fenerbahçeli değilim, Fenerbahçe’nin kendisiyim. Fenerbahçe’ye savaş açmak yanlıştır ve aptallıktır. Bu savaşı açarsanız kaybedersiniz. Bugün Galatasaray TV’yi izlerken Galatasaray adına utandım”

Ben ‘Fenerbahçe şike yapmadı’ diyorum. Ama ‘Galatasaray şike yaptı’ diyorum. Bu ülkeye şikeyi Galatasaray getirmiştir. 8-0’ları unutmadık. Galatasaray beni mahkemeye verdi. Bunu ilk kez söylüyorum. Mahkeme karar verdi, benim açıklamalarımda suç olmadığını belirttiler. Mahkeme bile tescilledi. Mahkeme kararı bile burada…

'Aziz Yıldırım böyle böyle dedi’ diyorlar. Beni içeriye çekmesinler… Ben Fenerbahçe’nin haklı olduğu tüm davalarda Fenerbahçe’nin yanındayım. Bunu Galatasaray camiasını kafasına soksun.

Bir diğer konu da Fenerbahçe Cumhuriyeti… Biz bunu sporun cumhuriyeti olarak söyledik. Fenerbahçe türk sporunun cumhuriyeti ve lokomotifidir. Bu ülke tabii ki Türkiye Cumhuriyeti’dir.

Fenerbahçe'mizden Aziz Başkana teşekkür.
Aziz Yıldırım Bu ülkeye şikeyi getiren Galatasaraydır dedi. Ne düşünüyorsunuz?
Aziz Yıldırım💙💛
Güncellemeler
+1 yıl
Şimdi Mustafa Cengiz 1 sene boyunca susmaz. Mobeselere bile konuşur artık 😅
Güncellemeler
+1 yıl
Umarım tekrar Fenebahçe başkanı olursun. Fenerbahçe sana çok şey borçlu.
Aziz Yıldırım "Bu ülkeye şikeyi getiren Galatasaray'dır" dedi. Ne düşünüyorsunuz?