Düzenli spor yapan biriyim ama erkek arkadaşım sağ olsun bundan bile sürekli kavga yaratan birisi.. Spor yaparken erkekler görüyormuş falan da filan.. Saçma sapan şeyler..
Daha önceden bu durumu takmıyordum ama geçen ağıza gelmeyecek şeyler söyledi, onurumu kırdı.. Sizce nasıl bir tavır almalıyım?
Spor yaptığım için kıskanan erkek arkadaşıma tavrım ne olmalı?
O da spor yapabilir. Belli ki özgüven problemi var sevgilinin. Ya kendine güvensin ve seni kısıtlamaktan vazgeçsin ya da böyle devam ederse seni zorlamış olur ve ilişkiniz çıkmaza girer. Keyifli günler.
Spor yapıyorsun diye kıskanmak nedir ya senin sağlıklı fit bir brlirey olmanla ovunrcegine feyz apacagina kıskançlık yapıyorsa ona hoduk denir erkekler kadınlara tesettür içinde bile bakıyor bu hayatın gerçeği kendi baskalarina ne kadar bakıyorsa millette okadar bakıyor bu adam iyi gününüzde böyleyse evlenseniz neler yapar sen düşün baskilayarak seni ssindirmeyecalisiyor lütfen müsade etme
Kendisi de yapsın spor. Hatta senle aynı salona gelsin birlikte yapın. Kıskanılacak bir durum yok ortada. Dışarıda yürürken de bakan olur. Hayatını ona göre değiştirme.
Resimde ki sensen bi tavır alma kollara bak benden ince hayatımda ilkkez spor yapıpda benden daha çelimsiz birini görüyorum üstelik 50 kiloyum ben bile kaldırırım seni bu ne zayıflık
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Of tek derdi kendine olan güvensizliği güzel bir fiziğin olunca terkedersin diye korkuyor seni kısıtlayan biriyle olmaz
Kıskançlık sevginin göstergesi? Hangi devirde yaşıyorsun, kimse kimseye hakaret edemez sevgilin veya eşin, iş arkadaşın... Herkes herkese saygı duymalı.