Erkek arkadaşımın bu kadar rekabetçi olması normal mi?

Erkek arkadaşımla uzun mesafeli bir ilişkim var ve üzerinden bir aydan biraz fazla zaman geçti. Kendisi çok büyük bir oyuncu değil ama bunları Steam'de toplamaktan hoşlanıyor ve bir nevi takıntısı var. Onun sevdiği oyunları indirip oynamaya başladım ama hiçbir zaman gerçekten oyun oynamadım ve genel olarak yeteneksiz olduğumu düşünüyorum. Ne zaman oynasak (çoğunlukla fps oynarız), üstü kapalı bir rekabete giriyor ve beni öldürmeye, vurmaya devam ediyor ve daha sonra bununla dalga geçmeye başlıyor. Biliyorum bazı insanlar bunu soğuk bulmuş olabilir ve ben de başlangıçta umursamadım ama şimdi sinirleniyorum ve daha önce memnuniyetsizliğimi dile getirdim ve o "ayy özür dilerim" dedi ama bugün bir süre sonra başka bir oyun oynadık ve yine aynı saçmalık. Kendimi oldukça tetiklenmiş hissediyorum ve o benim ilk erkek arkadaşım olduğu ve diğer erkeklerle oynama konusunda pek deneyimim olmadığı için bu duruma nasıl yaklaşacağımı bilmiyorum. Benim için herhangi bir önerisi veya yaklaşma yolu olan var mı?

Erkek arkadaşımın bu kadar rekabetçi olması normal mi?