Arkadaşlar ben yasaklar gelmeden önce fitness yapıyordum vücudum gelişmeye başladığında spor salonları kapandı bende evde dura dura kilo aldım en hızlı şekilde nasıl kilo verebilirim ne yemem lazım bilen var mı?
En hızlı şekilde evde nasıl kilo verilir?

Selamlar,
Pandemi malesef herkeste hareketsizlik ve buna bağlı kilo alımlarına sebep oldu. Fitness salonuna gidiyor olmanız çok güzel, demekki spor disiplininiz var. Salonlar bu dönemde açık fakat çekincelerimiz olması normal bu yüzden evde antrenman yapmaya devam etmenizi öneririm.
Artık dijital ortamda ihtiyacımız olan egzersiz ve antrenman videoları mevcut. Hedefinize uygun antrenman videolarını bulup evde egzersiz rutininizi korumanızı öneririm.
Beslenme planınız için genel bir öneri yapmam gerekiyor çünkü her bireyin ihtiyaçları değişiklik göstermektedir.
Sabah ve öğlen öğünlerinize sağlıklı yağsız karbonhidrat ekleyin fakat akşamları daha hafif beslenin; Protein içerikli bir besinin yanına zeytinyağıyla hazırlanan yeşillik ve/veya sebze eşlik edebilir. Günde 2 lt. Su tüketin ve minimum 7 saat uyku uyumaya özen gösterin.
Günlük hareketinizi açık havada yürüyüş yaparak artırmanız hedefinize daha hızlı ulaşmanızı sağlar. Egzersiz planınızı ihtiyaçlarınız doğrultusunda oluşturup sağlıklı beslenmeyle desteklerseniz başarınız kaçınılmaz olacaktır.
Dilerseniz egzersiz açıklamaları ve seviyelere göre tekrar ve set açıklamalarını paylaştığım instagram sayfamı inceleyebilirsiniz. FitBeebyBeril
Soru ve görüşleriniz için Bi'bilen platformunda olacağım.
Sağlıkla kalın.
Beril Tarakçıoğlu
Teşekkürler