Spora yeni başlasan ayrı dert, program değiştirsen ayrı dert, bacak çalışmak zaten ayrı bir dert ayy bayılıcam artık. 🤬🤬 Tıp o kadar ilerledi bari biraz bu yöne eğilseydi😭
Spor sonrası pişik olmuş penguen gibi gezmek reva mıdır?
Bol su ile yıkadıktan sonra antibakteriyel pudra dök... Geçecektir. Ayrica Hametol pişik kremi de gayet etkili... Ayrica benim en sevdiğim bacağa yönelik antrenmanlardır. ☺
Evet 2 ele birer dumbbell 10 adım ileri 10 adım tekrar geri çok eğlenceli. Kabul ediyorum zor ama zevk alıyorum ben... İnsanlar pek bacak çalışmayı sevmezler ama bacak çalışmak hem hormonel açıdan iyidir hem bacak, karın hem de vücudun dengesini sağlayan abs kaslarını geliştirir.
Peki planklar hakkında ne düşünüyorsun kilom düşük ama saçma bir göbek oldu bugün chloe ting 10 dk karın egzersizi yaptım antrenman üstüne 45 sn lik planklar vardı nefes alamadım ya kollarım titredi
Mountain climbers, forearm plankı, top üzeri plankı, plank jacks, decline plankı, omuza dokunma plankı gibi çeşitli plank hareketleriyle çeşitlendirilmeli. Ayrıca ben kardiyo ve karin hareketlerini ayni güne, ağırlık egzersizlerini ayri günlere koyarak vücut yorgunluğumu azaltıyorum.
😀o değilde insanların kafası ters çalışıyor galiba pişik ne alaka. Okuduklarını beyinleri nasıl algılıyor. Ben de yanlışmı anladım deyip yeniden okudum😅 neyse Allah kolaylık versin çok zorlama kendini Allah korusun sakatlık olur gerek yok.
ağrı ve acıyı doğru ayırmak lazım eğerki ağrı varsa bu işin tabiatı olmalıda tabi çok yüksek şiddetli ağrılar yersiz zorladığıda sana fazla geldiğine delil ama acı varsa ya ağırlığın çok yüksek ya duruşun yanlış ya da limitleri çok zorlamışsındır bu iki ayrımı iyi yap ona görede ufak değişiklikler yaparsın acı olmaması lazım sakatlık doğuracak eylemler içindesin demektir zira
doğrudur fitness yapıyorsanda bu tarz geçişlerde böyle şeyler olur vücut senin ağrıyı en iyi hisseden sensin ne yaptığını en iyi bilende sensin burdan maval okumak olmaz ama sayılara takılma hissettiğine odaklan vücudun sana yeter diyorsa bunu anlarsın ben ağır çalışan biriyim hiç yürümekte zorlanacak kadar rahatsız olmadım onun için diyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bol su ile yıkadıktan sonra antibakteriyel pudra dök... Geçecektir. Ayrica Hametol pişik kremi de gayet etkili...
Ayrica benim en sevdiğim bacağa yönelik antrenmanlardır. ☺
Nefret ediyorum bacak antrenmanlarından ruhum çekiliyor o günlerde 😂😅
Dumbbell sumo squat
Barbell squat
Leg press
Ağırlıklı split squat
Bunlar inanılmaz zevklidir. ☺
Aman aman ağırlıklı split squat mı
Evet 2 ele birer dumbbell 10 adım ileri 10 adım tekrar geri çok eğlenceli. Kabul ediyorum zor ama zevk alıyorum ben... İnsanlar pek bacak çalışmayı sevmezler ama bacak çalışmak hem hormonel açıdan iyidir hem bacak, karın hem de vücudun dengesini sağlayan abs kaslarını geliştirir.
Peki planklar hakkında ne düşünüyorsun kilom düşük ama saçma bir göbek oldu bugün chloe ting 10 dk karın egzersizi yaptım antrenman üstüne 45 sn lik planklar vardı nefes alamadım ya kollarım titredi
Mountain climbers, forearm plankı, top üzeri plankı, plank jacks, decline plankı, omuza dokunma plankı gibi çeşitli plank hareketleriyle çeşitlendirilmeli. Ayrıca ben kardiyo ve karin hareketlerini ayni güne, ağırlık egzersizlerini ayri günlere koyarak vücut yorgunluğumu azaltıyorum.
Anladım teşekkür ediyorum 🌼🙏
Rica ederim 👍😊
😀o değilde insanların kafası ters çalışıyor galiba pişik ne alaka. Okuduklarını beyinleri nasıl algılıyor. Ben de yanlışmı anladım deyip yeniden okudum😅 neyse Allah kolaylık versin çok zorlama kendini Allah korusun sakatlık olur gerek yok.
spor dediğin şey sanırım fiziksel idman yapmak. Spor yapanda pişik olmaz :D
Bende de pişik olmadı ya 😂o metofordu herkes pişik olduğumu sandı 😂
ben yemek firmasında staj yaparken aşçı ellerini aç demişti, açmıştım, üzerine zeytinyağı döküp sür demişti, o aklıma geldi :D
5 Kilo kaldırmak reva mı? Yirmilikleri çek hemen ordan
Ahahaha kollarım kopsun 😂😅
İyyy kokusuda çekilmez çok gereksiz bir bilgiyi neden paylaştın
Bir yerde hata mı yapıyon acaba
Program değiştirdim o yüzden ağrı yaşıyorum.
Pişik olman neden ki
Yok be o işin espririsi penguenler ördek gibi yürüyor ya pişik olunca büyük ihtimal daha çok dengesiz yürürler diye düşündüm aynı benim gibi😂
Yav bende anlamadım nasıl oluyor acaba diye 🤭
😂😂
Yeni başladıysan iki hafta sakın yüklenme
Yok ya senelerdir yapıyorum ama birkaç güne toplar egzersiz yaptıkça rahatlıyorum
O zaman sen biliyorsundur olayı 🤗 şimdi yağlar düşünsün
Ne yazık ki isyanım tıp alanında çalışmalar yapanlara 😂
Onlar bu konuyu unutmuş olabilir 😂
neyle ilgili yakındığını anlamadım
Bacak ağrısı resmen soğutuyor.
ağrı ve acıyı doğru ayırmak lazım eğerki ağrı varsa bu işin tabiatı olmalıda tabi çok yüksek şiddetli ağrılar yersiz zorladığıda sana fazla geldiğine delil ama acı varsa ya ağırlığın çok yüksek ya duruşun yanlış ya da limitleri çok zorlamışsındır bu iki ayrımı iyi yap ona görede ufak değişiklikler yaparsın acı olmaması lazım sakatlık doğuracak eylemler içindesin demektir zira
Anladım ben bugün program seviyesini arttırdım ekstra 10 dk çeşitli planklardan oluşan bir egzersiz yaptım ona bağlıyordum.
doğrudur fitness yapıyorsanda bu tarz geçişlerde böyle şeyler olur vücut senin ağrıyı en iyi hisseden sensin ne yaptığını en iyi bilende sensin burdan maval okumak olmaz ama sayılara takılma hissettiğine odaklan vücudun sana yeter diyorsa bunu anlarsın ben ağır çalışan biriyim hiç yürümekte zorlanacak kadar rahatsız olmadım onun için diyorum
Ben zorlandım ya çok zorladım 45 sn lik planklar denedim kollarım titredi kıpkırmızı oldum hata ettim
Merak etme 1 aya geçer ağrıların 😂
Ağır mı başladın programaa
Olabilir
Spor=Acı çekmek
Hiç gelmedi başıma..