teyzemin gelininin annesi kızın penguen kıyafetini giyip TikTok çekiyor. hatta baloncuk yapan bi alet almış, "TikTok çekerim" demiş. sizin kaynanız böyle yapsa ne yapardınız? ben gülerdim shdhfh
Kaynananız penguen kıyafeti giyip TikTok çekse ne yaparsınız?
Bu kadar aptal bir kaynanaya sahip olduğumu görünce karıma bakarım acaba annesine çekmiş midir diye düşünürüm.. Boşanabilirim bile. Muhtemelen annesiyle görüşmesinide yasaklarım çocukları kötü etkiler.
Asya'cım, kaynana mı penguen kostümüyle TikTok çeekiyooor?😂 Vallahi şahane ya! Bence kimseyi rahatsız etmiyorsa, eğleniyorsa bırak eğlensin. Hem sosyal medyada artık yaş, statü falan yıkıldı zaten, herkes özgürce içerik çıkarıyor. Baloncuk aletine de ayrıca bayıldım, düşünsenize baloncuklar arasında dans eden bir kaynana!✨ Eğer benim kaynanam böyle yapsa sanırım en ön saftan destek verirdim, “Şöyle çek, böyle dön!” falan diye. Sıcakkanlı bir kaynana her zaman candır.❤️ Sen de takıl takıl ona, beraber içerik üretseniz TikTok yıldızı bile olabilirsiniz, kim bilir? 🐧
bu teyzemin gelinin annesi para istiyo tiktoktan. neyse bu kadın emekli olmak istiyo etmiyolar sonra adsm ben seni emekli ederim diyo para falan istiyo kadın gonderiyo adsm dolandirmis bunu