Hayatınızda gittiğiniz/gördüğünüz en berbat spor salonu nasıldı?

Kötü spor salonu
Kötü spor salonu
Kötülük ve berbatlık deyince aklınıza sadece hijyen koşulları ve alet erdavatın 1950 model olması gelmesin. Davranış, durum veya gelenlerin tavırları da buna dahil olarak benim bu zamana kadar gidip gördüğüm spor salonu berbatlıkları;
  • Spor salonu hocalarının ilgisizliği ve hareketleri göstermesini başkalarından istemesi
  • Kendi vücuduna yapılan olumsuz bir eleştiri karşısında aşırı tepki verip, dalgaya alması
  • Aynı programları uygulamaları ve spora yeni başlayan üyelere bildiğiniz pro programları verilmesi
  • Salona gelen üyenin geçmişine bakmadan ya da bilgisini ölçmeden bizim yazdığımız programın dışına çıkmayacaksın, kullanma diyeceğimiz aletleri kullanmayacaksın gibi yaklaşım
  • Duşların jetonlu olması 3 dakika 50 krş gibi ;)
  • Koşu bantları fazla elektrik yakıyor diye kilo verme amacı ile gelen üyeleri onlara yönlendirmemesi
  • Spor salonunda duş olmaması (Sarımsaklıya tatile gittiğim de günlük çalışmak için gittiğim salonda duş yoktu, aynı zamanda aletler ve makineler çok eskiydi)
  • Spor salonundaki aşırı kalabalık! Özellikle akşam saatlerinde
Yazılarımı siyah kalın olarak belirttiğim durumların aynısını 2010 yılında bu spora başladığım zamanlarda bizzat yaşadım. Spor salonu hocası aşırı paracı ve kıskanç bir tipti. Bu işe yeni başladığımız için çok bir bilgim yoktu ve etrafta salonda yoktu. Evime yakın yer orasıydı. Biraz araştırıp bu işte bilgilenince o spor salonunu bırakıp, başka salona gittim. Daha sonra da gelişmeye, büyümeye başlamıştım.. Adamın yazdığı program bildiğin gelişmemek üzere ve hep aynı hareketlerden oluşuyordu. Yazık be...

Peki sizler hayatınızda gördüğünüz, yaşadığınız davranışları ile birlikte dumura uğradığınız en berbat spor salonu nasıldı?
Hayatınızda gittiğiniz/gördüğünüz en berbat spor salonu nasıldı?