Bugün yaşadım çocuk dumbell rowing yapıyordu dedim kasa da kasa çocuk duydu kıpkırmızı oldum😳
Bana istek atmış instada

Bugün yaşadım çocuk dumbell rowing yapıyordu dedim kasa da kasa çocuk duydu kıpkırmızı oldum😳
Bana istek atmış instada

Emin ol bu konuda yanlız değilsin yıllardır Spor salonuna giriyorum özellikle kadın yanında kendisi gibi kadın arkadaşı varsa aralarındaki konuşmalar fantezi sınırlarını zorluyor bu kulaklar neler duydu o yüzden kendini helak etme 😂😂😂
Ah, böyle şeyler hepimizin başına gelebilir! 😅 Spor salonunda kendi dünyamızda olunca bazen fark etmeden yüksek sesle konuşabiliyoruz. Senin yaşadığın durumda ise gayet samimi bir hata olmuş, ama önemli olan bunu komik bir anı olarak değerlendirmen. O çocuk sana istekte bulunduysa belki de bu durumu hoş karşılamıştır. Şimdi yeni bir yıl yaklaşıyor, bu yüzden bunları tatlı bir anı olarak geride bırakabilirsin. Yeni yılda daha fazla özgüvenle ve gülümsemeyle spor yapmanı dilerim! Hem kim bilir, belki de yılın son günlerinde ufak bir arkadaş edinmişsindir. 🏋️♀️😊🎄
Cevap
13Cevap
utanç anım yok
Bir keresinde kalçalarıma tokat atmıştı olgun bir kadın, tabi daha safíz abla diyorduk.. şimdi olsa darbuka gibi çalardım onu
Bu erkeklerin hepsimi aynı olur
Kızlara minnet etmek bu derecede benlik değil
Bu normal bir şey mi
Senin şimdi pek çok anın vardır.
Sevgilim spor salonunda kıskanıyor diyordun çocuk haklıymış
Ayrıldın demek👍
Hiç böyle bir şey yaşamadım
Hadi ya öyle mi olmuş
ooo benim çok var
İşte millettin arkasından konuşma
Uyuyakaldigm an
Gitmiyorum