• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Spor

Zayıf ve cılız olan erkek itici midir?

Osmanlı-Beyefendısı
Osmanlı-Beyefendısı Takip Et
Master Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
103
Yapay Zekaya Sor
Selâmün aleyküm üyecanlar

Kadınlar neden kalıplı sever?
Sevgi Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
13 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Menekşe010101
    Menekşe010101 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 47
    +1 yıl

Vallah kim nasıl seviyor bilmiyorum ama bana göre değişir herkese kilolu olmak ya da zayıf olmak yakışmıyor kime ne yakışıyorsa öyle olsun yeter ayrıca birini gerçekten seviyorsan kilosuna veya bedenine bakmazsın zaten bakıyorsan onu gerçekten sevmiyorsundur senin amaçın başkadır ben böyle düşünüyorum ve aşırı kas kimseye yakışmıyor kötü duruyor balon gibi şiş oluyorlar yeterince spor yapsalar yeter bence aşırı aşırı abartıp balon gibi şişirmeye gerek yok bence genede herkesin kendi fiziği tabi ama bana aşırı kas çok abartılı geliyor

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Artikcokgec21311
    Artikcokgec21311 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl

Şimdi bazıları çok zayıf olmalarına rağmen çok kötü durmuyor artık spor mu yapıyorlar yoksa doğal hali mi böyle , bilmemem ama bazıları da çok zayıf ve çok kötü görünüyor. Değişiyor yani

2
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

138

Cevap

35

Cevap

• joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 37
    +1 yıl
    Spor konusunda 3,7b cevap paylaştı.

Allah'ın yarattığı varlık sonuçta itici diyemem ama ben daha çok iticiliği karaktere indirgeyerek, davranışsal yönden bakarım... Şimdi kalıplı ve yapılı bir erkeğe göre bir bayanın seçme olasılığına gelecek olursak şansları düşük olabilir...

3
    0 Yorumla
  • redflowers008
    redflowers008 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 26
    +1 yıl
    Spor konusunda 902 cevap paylaştı.

İticidir diyemem ama çekici de değildir. Kalıplı olan göze daha çok hitap ettiği için ve güçlü göründüğü için daha çekici geliyor olabilir.

8
    0 Yorumla
  • pufku
    pufku Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 86%
    +1 yıl

İlişki anlamında dikkatimi çekmezler, ama kafa yapısı, özgüveni yerindeyse çekebilir.
    Ancak genelde semaptik, samimi, deli dolu tipler oluyorlar.
    İtici değiller. Bana bir tek çok saçma, alakasız giyinen ve üst kol, yan bel, alt göbek, gıdı bölgelerinden aşırı kilo alan insanlar itici geliyor. Bir de yanakları sarkık olanlar. Botox yaptır gerdir bir şeyler yaptır diyesim geliyor ama tutuyorum kendimi 😃
    Yoksa orantılı kilo alan insanlar da tatlı gelir.
    Son olarak, çok aşırı derecede rahatsız edici bir fiziksel görünüme sahip değilse (burun, diş, gözaltı, engellilik durumu vb) orasını burasını şişiren, yaptıran genç insanlar itici gelir.
    Çoğunun doğal hali daha güzel, her biri ayrı bir renk ama farkında değiller. Herkes birbirine benzemeye başladı ne yazık ki.

2
    0 Yorumla
  • beton_kafa13
    beton_kafa13 Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Aşırı yapılı olanlar yapay durduklarından daha iticiler. Cılız olanların da kendilerince olayları vardır yani daha doğrusu tanıdığım çoğu cılız erkek ya çok zeki deha ya da çok okumuş çok kültürlü çıkıyor bu yüzden cılız erkeklere karşı olan algım buna göre şekilleniyor. Hepsi değil ama böyle olanlar biraz anlaşılıyor.

4
    0 Yorumla
  • Tati_Likoo_
    Tati_Likoo_ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 99%
    +1 yıl

İtici demeyelim de allah korusun cocugum filan öyle olur. Çekici gelmiyor bana.. çünkü yanimda beni koruyabilecek yapıda bir erkegin olması gerekir. Siz erkekler böyle iri yarı vurdu mu yere seren sert bir kadın ister misiniz? Çoğunuz illaki istemez. Durum bizde de aynı şekilde

3
    0 Yorumla
  • _Troian_
    _Troian_ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 97%
    +1 yıl

Bugüne kadar duyduğum fazla zayıf olanların çekici gözükmediği, hatta şişman olmak cılız olmaya tercih bile ediliyor. Şu zamana kadar tecrübe ettiğim fit, sağlıklı ve güçlü gözükmek.. illa hayvan gibi olmaya gerek yok tabi fakat spor yapmanın artısının büyük olduğunu söyleyebilirim.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Cılız ve çelimsiz gözükmediği sürece zayıf olması benim için bir sorun değil doğrusu. Şayet gözüküyorsa eğer her şey bir spora bakar, tabii o da isterse bizde zorlama yoktur.
    Ayrıca kalıplıdan kasıt sol tarafsa benim için hiç gerek yok buna. Zira göz felci sebebim..

2
    0 Yorumla
  • tugcekrnn
    tugcekrnn Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27
    +1 yıl

Aleyküm selam. Bence bütün kadınlar kalıplı sevmez. Zaten artılık avcılık yapılacak bir dönemde değiliz yani sağlık için olmayan bir durumda vücut geliştirmek gereksiz artık. Tabi dış görünüşe önem veren insanlar genellikle kalıplı mı yakışıklı mı ya da bunların hiçbirisi de yoksa paraya bakıyor.

6
    0 Yorumla
  • qua_vita_lux
    qua_vita_lux Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

kadınlarin ironisi bu :d bize ataerkil toplum diye eleştiriyorlar ama kalıbı bir güç gösterisi olarak tanımlıyorlar, kendilerine korunma olarak. bu en son taş devrinde böyleydi yontulması lazım bu fikirlerin oysa çünkü güç=paradadır

4
    0 Yorumla
  • Busekardnzz
    Busekardnzz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

En az şişman erkek kadar sağlıksız erkektir. kilo almak için beslenme alışkanlığını topyekün değiştirip acilen spor yapması gerekmektedir. Ama, karakter açısından olmadığı müddetçe bir sorun teşkil etmez.

3
    0 Yorumla
  • Nediesordumhayata
    Nediesordumhayata Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    +1 yıl

Çok çok zayıf olmayı erkeklere yakıştıramıyorum benim ilgimi çekmiyor açıkçası normal derecede bir zayıflık yine neyse ama kemikleri çıkmış şekilde zayıflık ne kadına ne erkeğe yakışmıyor. Ama bence her türlü insan tipinin bir alıcısı vardır herkes nasıl mutluysa o haliyle kalmalı sağlıklıysa

4
    0 Yorumla
  • karakedücüük
    karakedücüük Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Zevk meselesi bu tür şeyler insanların vücuduna eleştiri yapmayı sevmiyorum. Ama bir arkadaşım mesela zayıf seviyor, ben ne zayıf ne şişko seviyorum ne de aşırı kaslı. Değişiyor bu kızdan kıza göre

4
    0 Yorumla
  • niqiplex
    niqiplex Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 97%
    +1 yıl

Kadınlarda korunma, sahip olunma, kendini güvende hissetme gibi duygu durumları olduğu için erkekte kalıplı, kaslı ve gerek mental gerek fiziksel olarak güçlü erkeklerden hoşlanırlar. Haliyle cılız erkeklerde onlar için iticidir.

1
    0 Yorumla
  • PaytakPaytak
    PaytakPaytak Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 97%
    +1 yıl

Çok zayıflık kimseye yakışmaz bence.

Bi arkadaşım var boyu 1.90 civarında ama baya zayıftı kemikleri görünüyordu resmen sonra spora gitti baya kilo aldı kas falan yaptı şimdi kızlar peşinden ayrılmıyor hsjdjx
    Öyle örnek vereyim diye şeettim

2
    0 Yorumla
  • Meri0640
    Meri0640 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 89%
    +1 yıl

Ne çok kalıplı ne çık cılız olmalı bir erkek. Türk erkeği hafif göbekli olur ya benliğinizi kaybetmeyin inanın o küçük göbeğiniz kızlar tarafından seviliyor 🙂

3
    10 Yorumla
    • narinbirbey
      narinbirbey
      +1 yıl

Hayır sadece öz güveni düşük kızlar tarafından beğenilmek zorunda hissediliyor 😂 Kim niye göbek sevsin? Güzel yalan.

Yorumla
    • Meri0640
      Meri0640
      +1 yıl

Ben seviyorum bence hoş duruyor

Yorumla
    • narinbirbey
      narinbirbey
      +1 yıl

İste yaptığım açıklamada senin gibi kızlardan bahsettim

Yorumla
    • Meri0640
      Meri0640
      +1 yıl

Öz güven vücut uye olmaz narin bey 🙂 biz kendine güvenen kızlar dimdik duran erkek severiz. Türk erkeği. Sonradan şişirilmiş vücut değil. Ama eğer siz egonuzu vücudunuzun baklavasına göre seçiyorsanız bilemem 😅😅😅😂 iyi günler

Yorumla
    • narinbirbey
      narinbirbey
      +1 yıl

Sonradan şişmiş dediğin şey sağlıklı bir vücut ama sen bilirsin. O sağlıklı vücuda erişmek de her yiğidin harcı değil. Tembel insanlar yan gelip yatar vücuduna iyi bakamaz göbek yapar sonra da oturdukları yerden vücudu güzel insanlara "şişme bunlar yaa" der. Anlıyorum seni en çok sen haklısın meri hanım 👌🏻😂

Yorumla
    • Meri0640
      Meri0640
      +1 yıl

Evet ilaç ile şişirilenden bahsediyorum. Spor tabiki yapılmalı ama inan o vücut çok iğrenç duruyor o kaslar falan dozunda tutmuyorsunuz. Kafes dövüşçüleri gibi geziyorsunuz. Biz o göbeğe ayva göbek diyoruz 🙂😅 ki kaslı erkek mi yoksa ayva göbekli mi desen eyva göbekli erkeği seçerim. Ki güç spor salonun da belli olmaz odun kıracaksın çapa yapacaksın tarla süreceksin eşya kaldıracaksın sırf gösteriş için yapılan kas havayadır narin bey 😅 bari gücünüz işe yarasın

Yorumla
    • narinbirbey
      narinbirbey
      +1 yıl

"Kedi ulaşamadığı ete mundar dermiş" cümlesi ile seni baş başa bırakıyorum

Yorumla
    • Meri0640
      Meri0640
      +1 yıl

Gerçekler bunlar 🙂😅 ama sen zaten öyle değilsin o yüzden üstüne alınman bile saçma 🤦‍♂️

Yorumla
    • narinbirbey
      narinbirbey
      +1 yıl

Aynen

Yorumla
    • Dubaiprensi
      Dubaiprensi
      +1 yıl

Haklısınız bayan @Meri0640 😁😁

Yorumla
  • larvatusprodeo11
    larvatusprodeo11 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 81%
    +1 yıl

yani evrimsel bir şey aslında kalıplı ve fit olması daha sağlıklı ve güçlü olduğunu gösteriyor bu da çekici geliyor çok zayıf olunca da tersi geliyor şahsen zayıf biriyle birlikte olmak istemem

2
    0 Yorumla
  • DelibaLL_
    DelibaLL_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 94%
    +1 yıl

Cılızdan kasıt kısa boylu dedikleri. Yapılı derken boylu poslu hafif toplu diyoruz kaslı ve zayıf olanı kastetmezler bence ki bana göre öyle itici değiller sevenleri de var.

4
    7 Yorumla
    • _Troian_
      _Troian_
      +1 yıl

Cılızın boyla alakalı olduğunu ilk kez duydum, peki bir adam 190-195 se fakat kürdan gibi gözüküyorsa cılız olmuyormu yani yapılımı oluyor? :D

Yorumla
    • DelibaLL_
      DelibaLL_
      +1 yıl

Cılız bir yana kısa boy sevmezler daha çok demek istedim. Evet cılız oluyor

Yorumla
    • _Troian_
      _Troian_
      +1 yıl

Yani kişiden kişiye değişir bence, boy konusundada haklısın.. birçok ülke gezdim hatta kaldımda ve şunu söyleyebilirim ki hiçbir ülke TR kadar şu boy konusuna takık değil :D

Yorumla
    • DelibaLL_
      DelibaLL_
      +1 yıl

Kadınlar yani hepimiz kastan çok yapılı erkek severiz uzun ve yapılı yani. Kaslı olupta uzun olanlar yapılı olmuyor yapılı olmaları için biraz vücut yapısı olarak iri yarı olmaları gerek bazı kadınlarımız kası yapılı sanıyor bunları demek istedim aslında 😀

Yorumla
    • _Troian_
      _Troian_
      +1 yıl

Yani şu zamana kadar tecrübe ettiğim kaslı olmaktan ve uzun boylu olmaktan çok ''güçlü'' gözükmek en önemlisi bir erkek için. Benim boyum 181 dünya standartlarına göre orta boylu TR standartlarına göre ortanın biraz üstü olabilirim.. bence bir erkek 170 ve aşağısı olmadığı sürece, sporda yapıyorsa yapılıdır diye düşünüyorum. Boyun yapıyla pek alakası olduğunu sanmıyorum, bugün 190-195 boyunda olanlar tamamen doğuştan anası ve babasından dolayı dünyaya şanslı gelmiş bireyler bence, yani ekstra bir efor yok öyle olmak icin.. zaten boylu poslu olmanın aslında güçle kuvvetle bir alakasıda yok :D bunu kim çıkardı gerçekten gülünç.

Görüşüne saygı duyuyorum tabiki.

Yorumla
    • DelibaLL_
      DelibaLL_
      +1 yıl

Uzun boylu hayranıyız onun için bu şart 😀 teşekkürler aynı şekilde iyi akşamlar diliyorummmm

Yorumla
    • _Troian_
      _Troian_
      +1 yıl

Bence asıl şart olan kişinin adam gibi adam olmasıdır diye düşünüyorum.. yoksa uzun boylu dedikleri 185 - 187+ olan elemanlar tarafından daha çok kız kullanılır :D Yani eğer sırf kriter boysa.. iyi akşamlar.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Hola💙🎈
    》Kadınlar neden kalıplı sever?
    Çünkü doğal olarak onu koruyup kollayacağı iç güdüsü vardır.
    》Cılız erkekler itici midir?
    Bana fazla kalıplı ve fazla cılız olunması hoş durmuyor.
    Orta boyu ve kilosu yerinde sağlıklı olmasından yanayım.

1
    0 Yorumla
  • babilgüzeli
    babilgüzeli Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 93%
    +1 yıl

Neden kalıplı istiyor biliyor musun? Kadın doğasında korunma içgüdüsü var o yüzden kalıplı erkekler daha güvenli liman gözüküyor. Aslında hiç de alakası yok ama bilinçaltı öyle algılamıyor işte.

3
    0 Yorumla
  • Blodymarryy
    Blodymarryy Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 63%
    +1 yıl

İtici değildir. Kendinize güvenin sevin. Begenmediginiz erkeklerin daha guzel sevgilileri oluyor olay tipte degil

4
    0 Yorumla
  • Whisky_Chocolate
    Whisky_Chocolate Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Fotoğrafta ki 🤦‍♀️birde dövme yaptırmış. Canım dövme araya gitmiş. Erkek dediğin iri yarı olacak az da göbüşü olacak

3
    0 Yorumla
  • PianoBlack
    PianoBlack Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl

faithless solisti Maxi jazz tahtakurusu gibi bir heriftir ama adam işinde iyi haliyle sorun yok. Kendini geliştir tipe bakılmaz

2
    0 Yorumla
  • SunPower
    SunPower Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 95%
    +1 yıl

İticidir çünkü erkek doğa gereği güçlü olması gereken bir canlıdır. Kalıplı olmak demek illa ki kas yığını olmak demek değil.

3
    0 Yorumla
  • Grandiflora
    Grandiflora Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 46%
    +1 yıl

Allah'ın yarattığını beğenmemek haddim değil. Ama illa zayıf çöp gibi olmak için özel çaba sarf eden insanlar var. Bunu daha çok kadınlar yapıyor olsada erkeklerde yapıyorlar. O pantolunu doldurması lazım insanoğlunun.

2
    0 Yorumla
  • DavidKunakuto
    DavidKunakuto Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 98%
    +1 yıl

Yemek ısmarlayasım geliyor, sebep arıyorum kendimce ama bulamıyorum. Ya vitaminsiz ya da düşüncesiz bu konu hakkında o kişi...

2
    0 Yorumla
  • Wwwwwwomg
    Wwwwwwomg Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

tam tersine bayılırım mesela bknz

https://www.youtube.com/embed/HntOwxtnpTA
    1
    4 Yorumla
    • mervelliyy
      mervelliyy
      +1 yıl

Bacım bu cılız değil

Yorumla
    • Wwwwwwomg
      Wwwwwwomg
      +1 yıl

@mervelliyy ee ne bu cılız değilse djdjdjd Bence cılız ama çok hoş

Yorumla
    • mervelliyy
      mervelliyy
      +1 yıl

Hoş normal sıradan bir kilosu var ne fazla ne eksik

Yorumla
    • dggystyle
      dggystyle
      +1 yıl

@wwwwwwomg 👍

Yorumla
  • DeIiBaI
    DeIiBaI Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

A. selam Fit olmak iyidir herşeyi giydiğin zaman şaak diye oturur üstüne kalıplı olduğunu düşün? Sarkıyor vücud boka dönüyor zamanla

1
    0 Yorumla
  • _ViViR-
    _ViViR- Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 49%
    +1 yıl

Bir de kalıbının adamı ol derler böylede bir söz var ama😀 neyse de
    Gönül bu nereye konar belli olmaz

1
    0 Yorumla
  • aloebella
    aloebella Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Bana farkmaz adam olsun yeter. Adam olanlar da genelde beni görmüyorlar nasip olursa birisi ayakkabısını bağlamak için eğilirse kısmetimi bulurum.

1
    0 Yorumla
  • Cherry-Blossom
    Cherry-Blossom Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 98%
    +1 yıl

Bana itici geliyor.
    Çünkü güçsüz duruyorlar.
    Neden kalıplı erkek seviyoruz, çünkü daha korumacı görünüyorlar.

2
    1 Yorumla
    • Bezginbiri10
      Bezginbiri10
      +1 yıl

Kapı gibi olsan nolcak ki yürek selanik olunca djsjsjz

Yorumla
  • Be_Hopeful
    Be_Hopeful Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 92%
    +1 yıl

Ciddi derecede zayıf ise hoş durmuyor. Aynı şekilde kadınlar içinde geçerli..

3
    0 Yorumla
  • morphinehead
    morphinehead Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl

Bence itici değil ama bazılarına öyle geliyor. Bir arkadaşım sevgilisi zayıf diye zorla 9 kilo aldırmıştı😐

1
    3 Yorumla
    • jöleyim
      jöleyim
      +1 yıl

Sonra noldu mutlu oldular mı

Yorumla
    • morphinehead
      morphinehead
      +1 yıl

Haziran'da nişanlanacaklar 😄

Yorumla
    • jöleyim
      jöleyim
      +1 yıl

Pekii mutluluklar

Yorumla
  • ta00ta
    ta00ta Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 89%
    +1 yıl

İtici demeyelim ama kalıplı olmasını tercih ederim. Zayıf erkekler gözüme hitap etmiyor.

3
    0 Yorumla
  • KasiyerBüşüü_
    KasiyerBüşüü_ Takip Et
    Master Yaş: 28
    +1 yıl

Evet itici ha kimisine de zayıflık yakışıyor ama yakışana

3
    0 Yorumla
  • kardelen17162120
    kardelen17162120 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Bence itici degil. Cok kasli kalipli mi ciliz mi daha iyi deseler ciliz derim.

1
    0 Yorumla
  • TheCeketli
    TheCeketli Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 97%
    +1 yıl

Aşırı zayıf ise evet iticidir. Ama kilolu olmasından iyidir diye düşünüyorum.

2
    0 Yorumla
  • _LydiaMartin_
    _LydiaMartin_ Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 98%
    +1 yıl

İtici diye nitelendirmem, ama albenileri pek yok. 🙄

1
    0 Yorumla
  • saffet4646
    saffet4646 Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 48%
    +1 yıl

Cılız erkek mi olur be erkek dediğin en aşağı 75 kilo olacak

2
    0 Yorumla
  • PolyannaElisa
    PolyannaElisa Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 45%
    +1 yıl

Hayır, itici değil gerekirse ben kendi ellerimle beslerim sevdiceğimi. 😄

3
    0 Yorumla
  • lastcomert
    lastcomert Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 88%
    +1 yıl

Herhangi bir sağlık sorunu varsa bilemiyorum ama normalde itici duruyor

1
    0 Yorumla
  • Gökay90
    Gökay90 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 42%
    +1 yıl

20li yaşlarda zayıftım baya ama iticilik olarak bir durum yaşamadım hiç karşı taraf algısı olarak

3
    0 Yorumla
  • _ΛqresiF_
    _ΛqresiF_ Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 34%
    +1 yıl
    Spor konusunda 654 cevap paylaştı.

çelimsiz erkekler hoşuma gitmiyor dokunsam yıkılacaklarmış gibi..

2
    0 Yorumla
  • BlueCupcake
    BlueCupcake Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl

Bostan korkuluğu olmasın yani 75 üzeri kilo ideal diyim. :D

2
    0 Yorumla
  • Luccᴀ u
    Luccᴀ Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 94%
    +1 yıl
    Spor konusunda 388 cevap paylaştı.

Evet, itici gözüküyor. Koruma içgüdüsü sebebiyle 💫

1
    0 Yorumla
  • yasemin00000000
    yasemin00000000 Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 91%
    +1 yıl

yanımda 1 kalıplı isterim ince olsa çok komik durur

2
    0 Yorumla
  • nirhamm
    nirhamm Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 41%
    +1 yıl
    Spor konusunda 352 cevap paylaştı.

Ben çok zayıf erkek sevmiyorum ya biz kadınlar da fazla zayıflık iyi değilse erkeklerde de öyle işte. Ben zayıf erkek sevgiliyi hiç tercih etmem mesela, etmedimde.

0
    0 Yorumla
  • üysgf2
    üysgf2 Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 96%
    +1 yıl

ortalama en iyisi mesala 180 erkek 65-70kilo arası iyi
    kalıplı itici geliyo bana ama cılızda iyi durmaz pek , boyunun son iki basamagından 10-15eksik olsun işte kilosu.

0
    0 Yorumla
  • Sila_7
    Sila_7 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    +1 yıl

Sanırım gözün doysun burada işe giriyor bazı kadınların kilolu erkek sevmesi gibi bir şey bu ama cılız da ne biliyim cidden biraz itici şimdi böyle laslı bir erkeğe ya da normal kiloda bir erkeğe göre iskelet kostümü gibi

1
    0 Yorumla
  • Ayşegnlvsn
    Ayşegnlvsn Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 94%
    +1 yıl

Ben fitt ve kaslı severim
    Benle sevgilimin ikimizinde vucudu kaslı ve fitt düzenli spor yapıyoruz
    Spor güzeldir spor hayattır √√

1
    0 Yorumla
  • 48kumsal48
    48kumsal48 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 70%
    +1 yıl

Evet iticidir etli butlu erkek daha sert ve daha güçlü durur yaninda kendini güvende hissedersin birde kasları olursa offf diyorum.

1
    0 Yorumla
  • lolipopsgibii
    lolipopsgibii Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Zayıf erkek itici değildir bence ama kızlar zaten minnacık olduğu için yanında daha kalıplı birini istiyor

3
    0 Yorumla
  • benfeyza
    benfeyza Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 96%
    +1 yıl

Yani ama kilo alamıyor olabilir genel olarak hoş değil

1
    0 Yorumla
  • aleyna_yaz
    aleyna_yaz Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 95%
    +1 yıl

Resimde ki güzel değil. Orta olmalı bence. Fazla kas da güzel değil

1
    0 Yorumla
  • __karamelleis__
    __karamelleis__ Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Evet. Yanımdayken iri olacak ki kendimi zayıf hissedeceğim. Ahahah.

2
    0 Yorumla
  • Merlo
    Merlo Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 83%
    +1 yıl

Degildir knk zayif sevenler de var baya bence rahat ol)

1
    0 Yorumla
  • EG0080
    EG0080 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

İtici demek hoş olmaz ama kilo değilde biraz yapılı erkek pek çok kadını daha hoşnut eder düşünüyorum.

2
    0 Yorumla
  • Purddeba
    Purddeba Takip Et
    Bilge Yaş: 39 , eic 98%
    +1 yıl

Neden sevmesinler ki haklılar bence, kalıplı erkek göze daha hoş geliyor.

0
    0 Yorumla
  • candygirl34
    candygirl34 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 41%
    +1 yıl
    Spor konusunda 1,3b cevap paylaştı.

kaslı olmasada yapılı olmalı yanımda cılız hoş durmaz

1
    0 Yorumla
  • berillanız
    berillanız Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 77%
    +1 yıl

Lan kim bu kadar cılız olmak isterki eminim onlarda istemezlerdi bana asla itiici gelmez

1
    0 Yorumla
  • denizseyyahı
    denizseyyahı Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 93%
    +1 yıl

Her şeyin normali güzel ne kaslı nebçok zayıf aşırıya kaçmak gerek 😊😉

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (113)
Devamını Gör(158)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Spor > Sorular > Zayıf ve cılız olan erkek itici midir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Zayıf erkek itici midir? 24 cevap verildi
Zayıf cılız çelimsiz erkek itici midir? 8 cevap verildi
Zayıf cılız çelimsiz erkek itici mi? 11 cevap verildi
Zayıflık bir erkeğe yakışır mı sizce? 16 cevap verildi
Bir erkeğe zayıflığını göstermek zamanla itici olur mu? 6 cevap verildi
Şişman bir erkek zayıflarsa çapkınlık yapabilir mi? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hayatınızdaki insanları kullanmak için mi hayatınızda tutarsınız?
  • Erkek övgüyle, kadın ilgiyle, çocuk sevgiyle yaşar. Siz ne kadar yaşayıp, yaşatıyorsunuz?
  • Ben çay içerken üstündeki kıyafet bende olsaydı, ne giymiş olurdum?
  • Saçlar anıları saklar mı?
  • Bir günlüğüne tarihten biri olsan kim olurdun?
  • Vay... Be Bunu bilmiyordum!" Yüksek bir yerden bakınca benim Ruhum Çekiliyor gibi oluyor, Dizlerimin bağı çözüldü" Dedirten Nedir?
  • TÜİK güncel verileri açıkladı! At ve eşek sayısındaki büyük düşüş sizce neden kaynaklanıyor?
  • Hindistan Başbakanı "Temizlik doğamız haline gelecek, dünyanın en temizi biz olacağız" dedi! Sizce başarabilirler mi?
  • CHP'li vekilin 'taytla geziyor' dediği vali görevden alındı. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
  • Kardeşinizin çocuğu olmuyor diye kendi çocuğunuzu evlatlık verir miydiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨