Fenerbahçe tv'nin sevilen spikeri Dilay kemer hayatını kaybetti. Fenerbahçe camiası ve sevenlerine Allah sabırlar versin başımız sağ olsun. Mekanı cennet olsun.
Uzun süredir kanser tedavisi gören FB TV sunucusu Dilay Kemer hayatını kaybetti. Ne düşünüyorsunuz?
Kendisi ile daha önce bir ortamda konuşmuştuk, 3 sene kadar oluyor. Arkadaş ortamı grubu işte, gerçekten çok samimi ve güler yüzlü bir kızdı. Çok kibardı, saatlerce aynı masada oturup sohbet ettik. İnstagram kullanıyorken onu takip ederdim, hastalığı konusunda çok umutluydu. Atlatmayı ve tekrar sunuculuk yapmayı çok istiyordu, nasip olmadı. Eminim ki gittiği yerde çok mutlu, Allah rahmet eylesin 💜
Kendisinin güzelliğine hayrandım açıkçası bir Fenerbahçeli olarak. Çok ta genç yaşta hayatını kaybetmesi elbette üzüntü verici. Tüm takımdaşlarımın, sevenlerinin ve ailesinin başı sağolsun. Allah rahmet eylesin ve geride kalanlara sabır versin.
İnstagram sayfasını da takip ediyordum ve bunu yeni öğrendim daha.. Çok çabaladı, umut doluydu ama olmadı. Allah rahmet eylesin. Ölümün yaşı yok ama böyle genç insanlar gittiğinde bende sarsılıyorum.