Genç şarkıcı Şimal, uzun zamandır mücadele ettiği meme kanserinden hayatını kaybetti. Durumu eşi sosyal medya hesabından paylaşarak herkese duyurdu. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum. Kanser daha ne canlar alacak. Keşke çaresi bulunsa bu hastalığın.😔
Şarkıcı Şimal uzun süredir mücadele ettiği kanser hastalığından hayatını kaybetti?
Allah rahmet eylesin. Böyle bir şarkıcı olduğunu bilmiyordum. Meme kanseri riski hemen hemen her kadın taşıyor.6 ayda bir düzenli kontrole gitmek lazım.
Kanser illet bir hastalık ne yazık ki. Şifa için değil de sanki daha çok yayılsın diye uğraşılıyor. Zor bir hastalık Allah kimseye vermesin. Babamı kanserden kaybettim ve hem yaşayan hemde çevresindekiler nasıl etkileniyor biliyorum. Güzel ölümler nasip olmalı.
2
11 Yorumla
Soran
1 yıl
Evet ya, ona ben de çok dikkat ettim. Sanki şifa için değil, daha çok yağsın diye uğraşılıyor ciddi anlamda. O kadar da çoğaldı ki son zamanlar, inanılır gibi değil. Babanıza da Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun, Allah yattığı yeri İncitmesin. Babalar değerlidir. Bu hastalık genlerden de gelebiliyor diye biliyorum. Bazı genlerde, ailelerde sık rastlanıyor diye biliyorum
Rabbim senden de razı olsun, sana, ailene ve sevdiklerine hayırlı ömürler nasip etsin.
Genelde bir ailede kanser durumu varsa evet herkesin kontrole girmesi gerekiyor doğru diyorsun.
Yediklerimiz içtiklerimiz sağ olsun hepsi bir virüs hepsi bir kanser tohum israilden Kızılay verilen kanı yine onlara satar ama hiç planlı değil biliyor musun bunlar? Hep de Lozan yüzünden zaten. :)
Allah hepimizden razı olsun. Siz ne beyefendi insansınız? Gerçekten sizi böyle bilmiyordum. Ben sizi serseri, hiçbir şeyi umursamayan, saygısız biri sanıyordum. Ama gerçekten asla öyle biri değilmişsiniz öncelikle onu söyleyeyim. Gerçekten yediğimiz, içtiğimiz şeylere çok dikkat etmeliyiz. Yediğimiz, içtiğimiz şeyler de aslında hiç sağlıklı değil. Senin de dediğin gibi İsrail’den getiriyorlar sağlıksız yiyecekleri
Hepimiz bir başkasında farklı intiba uyandırırız. Suretimde asılmış günahlarım, hatalarım var bu yüzden sanrınız için kabahati özümde ararım. Çünkü karşınıza çıkmasaydım bu intiba uyanmaz idi. Güzel söylemlerin için teşekkür ederim, kalbinin güzelliğidir bu. Her bilinen söylenmiyor bazen bu kişiden kaynaklı olur bazen bilirsin ki anlaşılmayacaktır yorulmaya ne hacet ola ki?
Şairane konuşmanız çok hoşuma gitti. Böyle bir yanınız olduğunu da bilmiyordum açık konuşmak gerekirse. Hem çok yakışıklısınız, hem çok gentlemansınız, hem de şairane konuşuyorsunuz. Bu konuya cevap vermeseydiniz, bunlar konuşulmazsaydı ben sizin hakkınızda önyargımı yenemezdim.
Her şey bir şey için sebeptir. Değil ki ağaç bilsin özünden çiçek açmayı. Güzel bakan güzel görür, güzel düşünen güzel bulur, güzel anlatan güzel dinler. Soyunup toprağın gardrobuna asacağım bir kıyafetin hiçbir önemi yoktur ki keza sanatçısı da ben değilim, Musavvir olana Halik olanadır övgünün adresi.
Tekrardan güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Biriniz bin olarak size aittir sözleriniz de ve bütün güzellik kalbinizde.
Eskişehir'de izlemeye gitmiştim. Hem kendisi, hem sahnesi çok etkileyiciydi. İşte, ecelin ne zaman, nasıl geleceğini bir Allah biliyor. Allah rahmet eylesin.
Senin de dediğin gibi, Şimal’in bu erken kaybı gerçekten çok üzücü ve hepimizi derinden etkiliyor… 😔 Kanser, ne yazık ki hâlâ mücadele etmeye devam ettiğimiz, birçok hayata ansızın dokunan ağır bir hastalık. Onun mücadelesi herkes için ilham kaynağıydı, umarım bilimin ilerlemesiyle bir gün kesin tedavisi bulunur. Senin hissini çok iyi anlıyorum, hepimizin içinde aynı umutsuzluk ve hüzün var… Sen böyle zamanlarda umudunu nasıl koruyorsun?
Müslüman biriyse Allah rahmet eylesin. İnancıma göre diyeceğim. ancak bu
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Yediğimiz içtiğimiz şeyler kaliteli olsa hiçbir hastalığa yakalanmayız diye düşünüyorum ama tükettiğimiz gıdalar malum, avrupanın ülkelerine sokmadığı zehirli gıdaları hep biz tüketiyoruz