Zamanında ekonomiden sorumlu devlet bakanı görevini layıkıyla yaptığını düşünüyorum huzur içinde uyusun.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 1 yıl
Sene 2013e kadar aldığınız evi arabayı bu adam sayesinde aldınız
11 Yorumla- 1 yıl
Katılıyorum.
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Zamanında ülkeye faydalı olmuş bir insan gözüyle bakıyorum bu kadar onun dışında herkes bir gün ölücek. Ve bizim için son
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
8Cevap
- 1 yıl
1990larda Özal, Demirel, Çiller, Yılmaz, Erbakan hükümetlerinin kamu banka zararlarını bilançoda düzeltmeyip halının altına süpürdüğü ve "benden sonra tufan" dediği yalan düzenin 2021 yılında düzeltilmesiyle ve bankacılık sektörünün sıkı ve sağlam kurallara oturtulmasıyla 2008 global finans krizinden en az etkilenen ülke olmuştuk. 2022 yılı sonunda enflasyon %30a düşmüştü. bugün aynı ya da muadil ürünlerle yapılan değiştirilmemiş enflasyon hesaplamalarında 5 katını görüyoruz. bu bağlamda ekonomik karar ve programların başarıya ulaştığını söyleyebiliriz. hataları da elbette çoktur. en başında tarım politikasının çok başarısız olması ve tarımın yabancı tröstlere terk edilmesi gelir.
10 Yorumla - 1 yıl
Ecevit onun için "En büyük hatam" demiş, bilmiyorum.
12 Yorumla- 1 yıl
Ecevit bu konuda yanıldı bence.
- 1 yıl
Burada yazıyor
www.tekgida.org.tr/.../
Türkiye de adam bulamayıp bunu getirmiştiler ekonominin başına ekonomiye faydası olmadı ama verilen görevi layıkıyla yaptı
10 Yorumla- 1 yıl
Allah rahmet eylesin.
10 Yorumla - 1 yıl
Imf den borç alan adam
10 Yorumla Allah rahmet eylesin.
10 Yorumla- 1 yıl
Tanımıyorum Allah rahmet eylesin
10 Yorumla - u1 yıl
Tanımıyorum. huzur içinde yatsın.
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Huzur içinde yatsın
10 Yorumla - 1 yıl