Zamanında ekonomiden sorumlu devlet bakanı görevini layıkıyla yaptığını düşünüyorum huzur içinde uyusun.

Zamanında ekonomiden sorumlu devlet bakanı görevini layıkıyla yaptığını düşünüyorum huzur içinde uyusun.
Sene 2013e kadar aldığınız evi arabayı bu adam sayesinde aldınız
Katılıyorum.
Zamanında ülkeye faydalı olmuş bir insan gözüyle bakıyorum bu kadar onun dışında herkes bir gün ölücek. Ve bizim için son
Cevap
8Cevap
Tanımıyorum. huzur içinde yatsın.
1990larda Özal, Demirel, Çiller, Yılmaz, Erbakan hükümetlerinin kamu banka zararlarını bilançoda düzeltmeyip halının altına süpürdüğü ve "benden sonra tufan" dediği yalan düzenin 2021 yılında düzeltilmesiyle ve bankacılık sektörünün sıkı ve sağlam kurallara oturtulmasıyla 2008 global finans krizinden en az etkilenen ülke olmuştuk. 2022 yılı sonunda enflasyon %30a düşmüştü. bugün aynı ya da muadil ürünlerle yapılan değiştirilmemiş enflasyon hesaplamalarında 5 katını görüyoruz. bu bağlamda ekonomik karar ve programların başarıya ulaştığını söyleyebiliriz. hataları da elbette çoktur. en başında tarım politikasının çok başarısız olması ve tarımın yabancı tröstlere terk edilmesi gelir.
Ecevit onun için "En büyük hatam" demiş, bilmiyorum.
Ecevit bu konuda yanıldı bence.
Burada yazıyor
www.tekgida.org.tr/.../
Türkiye de adam bulamayıp bunu getirmiştiler ekonominin başına ekonomiye faydası olmadı ama verilen görevi layıkıyla yaptı
Allah rahmet eylesin.
Imf den borç alan adam
Allah rahmet eylesin.
Tanımıyorum Allah rahmet eylesin
Huzur içinde yatsın
Tanımıyorum
Huzur içinde yatsın.
Allah rahmet eylesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?