Bu pandemi döneminde yaklaşık 6-7 aydır spor yapamıyorum. Evde yapılan egzersizler verimsiz geliyor ve dolayısıyla isteksiz oluyorum. Spor salonuna gitmeyi düşünüyorum. Bu pandemi dönemin de spor salonuna giden arkadaşlar ne kadar güvenli? Nasıl önlemler alıyorsunuz? fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Daha önceden salgın yokken bende gidiyordum saha sonra bıraktım ardından salgın baş gösterdi. Şimdide evde kendi çapımda elimden geldiğince vaktim oldukça egzersiz yapmaya çalışıyorum ama bende senin gibi düşünüyorum verim konusunda. İşin bir gerçeğide şu spor salonları eskiden de pek sağlıklı değildi zaten ama şimdilerde bu salgın riski aldı götürdü hiç güvenilir yerler olduğunu düşünmüyorum.
Söylediklerinin hepsi var yakın yan sokağım hemen spor salonu ben dikkat ederimde gidenler eder mi? Bir de bu godumun virüsü asılıda kalıyormuş endişeliyim o yüzden illaki maske çıkıcak çünkü.
Anladim. Zaten ayakkabılar degisiliyo diye biliyorum. Sosyal mesafe de oluyo. Kimseye cok yaklasmazsin sporunu yapip cikarsin. Girerken ve cikarken ellerini mutlaka dezenfekten et. Spor yaptigin sirada mecburen maskeni cikarmak zorundasin. Sporun bittiğinde hemen takarsin. Soyunma odasi varsa oraya girmemeye calis zaten evine yakinmis cok guzel
Erkek arkadaşım gidiyor ondan biliyorum bende öncelikle saatlerine dikkat etmen gerekiyor yoğunluk için onun dışında maskeyi elinden geldiğince çıkarmıyor ayrıca her çalışacağı makineyi kullanmadan önce dezenfekte ediyor.