çok seviyordum onu ayrılmamız imkansız gibiydi ama bitti hiç bir neden yokken seviyorum ama bitmek zorunda dedi ve çıktı gitti üstünden 1 sene geçti görücü usulü ile evlenme kararı verdim nişanım oldu düğün günü eşim kuzeninin askerden geleceğini söyledi ve düğün günü geldiğinde evden gelin almaya geldiklerinde o da vardı eşimin yanındaydı sadiciydi yıkıldım bi an kuzeni oymuş o an ölmek istedim kalbim durdu sanki oda beni görünce yıkıldı orda ikimizinde beti benz attı resmen salona gittik gelin odasında yanımızdaydı yüzne bakamadım resimler çekinirken buruk bir acıyla yanımda durdu düğün bitti eve bırakan da o oldu hiç birşey yapamadık ikimizde 10 gün sonra eşim yemeğe çağırdı ikimizde yabancı gibi duruyorduk ama ikimizde hala bir birimizi seviyoruz evime geliyor gidiyor gözümün içine bakmak istiyor ama ben bakamıyorum evleneli 2 ay olucak eşim çok iyi sevgim var ona karşı içimde ama onu aldattığımı düşünüyorum dayanamıyorum yaşamak istemiyorum bugün akşam gene gelicekmiş bize ben ne yapıcam nasıl dayanacağım bana eşim wc ye gittiğinde neden dedi neden kuzenim dedi bilmiyordum dedim yemin ederm bilmiyordumda sen neden bıraktın sorgusuz dedim askere gidecektim dedi bekle deseydin bekliycektim sen gittin beni bıraktın unutamadım hiç haber alamadım senden onun için razı oldum sevdimde dedim bırak ve bana gel kaçalım dedi asla bunu asla yapamam eşime bunu yapamam seviyorum onu o bunu hak etmiyor dedim ondan sorna hhergün gelmeye başlıyor haftada 3 gün geliyor ben ne yapsam bilemiyorum yaşamak istemiyorum eşime ihanet etmedim etmemde ama ne yapıcamıda bilemiyorumm...:(((
Cevabın nedir?
Bak durum duygusal yönünden bakarsan evet ağır bir durumdasın. Ama mantıklı düşünürsen çok basit yöntemlerle bu işin üstesinden gelebilirsin. Herşey sana bağlı. o çucuğu aklından tamamen çıkar ne maksatla olursa olsun onunla yeni bir ilişkiye giremezsin. Sen evlendin ve seni seven bir kocan var artık. Eğer ufacık bir yanlış yaparsan bunu da kocan farkederse bi bakış bile olabilir herşeyi mahfedersin. o çocuğun eline koz vermiş olursun ister istemez. Sen sen ol arandaki mesafeyi 1 ise 10 çıkar 100 e çıkar. Hatta öyle tavırlar yapki senden tamamen ümidini kessin. Çocuğun sürkli seni ziyarete gelmesi rahatsız etmesi EMİN ol SENDEN kaynaklanıyor. o senden taviz alıyor. Gerekirse kocan sen ve o olduğu bir ortamda onunla sudan sebepten kavga et. Sonra bu olayı büyüt ve kocana gerçekten onu görmek istemediini ondan hoşlanmadığını evine gelmesini istemediğini açıkça belli et. En azından senin eline bir koz geçmiş olacak. O kendini şu anda hiçbir şekilde kendisini savunamaz (anlattıklarına göre). Dediğimi aynen yap demiyorum öyle aklımdan geçti farklı versiyonlarını yada daha detaylı olarak düşün artısını eksisini ona göre uygula ama ne yap ne et ona koz verme. yoksa başın yanar. eğer yine akafana takılan bişe olursa bana mesaj atabilirsin yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince.
09 Yorumla
Soran+1 yılben onu ıcımden attım gercekten ben evlenme kararı verdıgımde o bıtmıstı benım ıcın yoksa evlenemzdım zaten esımıde cook sevıyorum zaten kı ben o eve geldıgınde hıc muhattap olmuyorum bı yemekte bır duruyorum sonra mutfaga felan gıdıyorum genelde hızmet edıyorum tavız verecek bırsey asla yapmadım yuzune bıle bakmıyorum esımde farkında ama o ondan pek hoslanmadıgımı sanıyor onu tanıdıkca sende seversın felan dıyor bazen bende sevemem ben senı sevıyorum felan dıye konuyu kapatıyorum
- +1 yıl
dediğimin birazını yanlış anladın. birazda benim hatam genel konuştum "Senin hatan" derken. Demek istediğim sen ona ilgi göstermiyosan bile bakmıyosan ile o senden bi şekilde tavizi alıyor. bir kurt hiç kan kokusunu almadan yaklaşırmı. Seninkid o mesele onun kafasında hala seninle olabileceği inancı var kafasında hala atamadığı soru işaretleri var. Senin yapacağın şey elinden geldiği kadar eşine onunla anlaşamıyacğını evine gelmesini istemediğini hissettir. Eğer ilerd bir sorun çıkartırsa o...
Soran+1 yılben dedım ona asla ama asla ben mutluyum bana dayır hayal bıle kurma dedım esımle cocuk kararı aldık bebek olursa o bırakırmı sence
Soran+1 yılhaklısın bugun aksam gene yemege gelecekmıs ben bır sebep bulup huzursuz oldugumu esıme gostermem gerek bunu yapıcam bugun
Soran+1 yılya bu bız onunlayken cok anlayıslıydı ıstemedıgım bırseyde asla ısrarcı olmaz cabuk pes ederdı bence benım ona donme oranım %20 dusunuyor bu bebek olursa sıfırlanır bu dıyorum ben kendımce
Soran+1 yılevet bugun yapıcam dedıgını kesın olarak emın ol hamıle kalsam zaten anlar o dıyede dusunuyorum ıns olur bebekte
En İyi Cevaplar
+1 yılbüyük ihtimal tufa atmışlar.Arladaşlarının şehirdışına gitti demesi.Eşiinn wc ye gitmesi kaçalım demesi seven adam bırakmazdı dikkat et tuzak var bu işte.Kuzeni sana aşık oldu diye senden vazgeçmiş olabilir şimdide deniyolar seni bence
01 Yorumla
Soran+1 yılesım bunu yapacak karakterde bırısı degıl kı ben onunlayken ailesınden kısme gormemıstıde tanımıyorduda benı esım benı sımdıkı calıstıgım yerde gormus ılk
seviyo olabilirsn ama inan sen ona kaçarsan daha mutsuz olcan mantıklı hareket et bnce görücü usulü bile olsa kocan artık o ve bu çocuk bırakıp gitmiş bi daha bırakıp gtmiyceni biliyomusn kmse askere gidiyorum die kmseden ayrılmaz aklını kullan aldanma o sözlere.. eşine söyle anlayışlı biriyse
05 Yorumla
Soran+1 yılasla kacmayı dusunmuyorum zaten yapamam bunu esıme esım cok ıyı bırı cok sevıyor benıde zaten önceden gorup begenmıs o benı ona onmek kacmak umut vermek asla aklımdan gecmedı ama o sureklı gelıyor bu rahatsız edıyor benı esıme soylemek ıstıyorum ama benden sogursa dıyede korkuyorum
Soran+1 yılumarım öyle olur bı sekılde acıklayacagım bu durumu
Soran+1 yılbunu yapmam asla boyun egmem bunu bılıyor ama hanı derler ya sınek kucuk ama mıgde bulandırır dıye ılerde esım duyarsa baska boyuta ceker dıye korkuyorum sadece
sürekli sıkıntı dert içinde olacağına eşine bir kere söylersin 1 defa üzülürsün. yapman gereken o kişinin eski sevgilin olduğunu ve evde onu görmek istemediğini eşine söylemendir. bunda korkulacak çekinecek bir durum yok. ama görüyorum ki seninde aklın hala onda
08 Yorumla
Soran+1 yılhayır aklım onda degıl ben evlendıgım de onun bıtırmıstım ama kadar zaman sonra dugunumde karsıma cıkınca şok oldum sarsıldım bırde esımın kuzenı oldugunu duyunca ama aklım onda degıl yemın ederım
Soran+1 yılsence esıme o benım eskı erkek arkadasım desem sınırlenmezmı tepkısı buyuk olmazmı esımı gercekten sevıyorum kı oda benı sevıyor bunu her sekıldede gosterıyor görucu usulu oldu evlılıgımız ama o benı daha önce gormus sevmıs arastırmıs ondan sonra annesıglı yollamıs esım cok ıyı bırı gercekten ayrılmak veya baska bırsey asla ıstemıyorum ama bunu duyunca ayrılmak ıster dıye korkuyorum
Soran+1 yılgalıba en dogrusu bu olur bu kadar sancı cekmektense hem esım kendını sevdıgımı bılıyor ınanıyor k kuzenı geldıgınde cok rahatsız oldugumuda hısedıyor anlar umarım benı sans dıle bana
Soran+1 yılıns cok tesekkurederım
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
4Cevap
+1 yılIstersen eger özeldende yardimci olabilirim. Madem kalbinin icinde sevgikinin ismi kazilmis , nicin baska sahislarla evlenirsin? Evlilik sartmi yani? Anlamadim gitti dogrusu. Simdi kalbimdeki platonik Askim var diyelim ; hemen veyahut Evlenmek sartmi. Esine yazik, günah dilmi hele sevgiline? Ne yapmissin sen?
016 Yorumla
Soran+1 yılya bız ayrıldıktan 1 sene sonra felan esımle evlenme kararı aldım o sebebsız yere terk ettı benı hıc bırsey acıklamadı sevıyorum senı ama bıtmelı dedı ve gıttı 1 sene bekledım ne arama ne sorma oldu esımde cokıyı bırı gercekten sevıyorum onu sevmıstım ama şu an o kadar buyuk bı ask sevgı yok esım var artık baskası olması mumkun degıl zaten ben bıllerek hıc bırsey yapmadım eger bılseydım esımle kuzen olduklarını asla evlenmezdım
- +1 yıl
Iyi tamamda keyfinden gitmemisdir bekleseydin. Bakamiyorum ' da ne oluyor düpe düz eski sevgilini seviyorsun. Madem öyle esine anlatsaydin?
Soran+1 yılbak anlatamadım galıba ben dugun gunu ogrendım sevgı degıl benım ona karsı ıcımdekı esımle cok mutluyum sevıyorumda artı o bana bekle demedı askere gıttıgını bıle demedı bana deseydı beklerdım ama o kendı sectı bu sekılde ayrılmayı
- +1 yıl
Durduk yere kimse gitmez, hic bi Sevgli Sevgilisini kuzeniyle paylasmak istemez. Sen seviyor olabilirsin ama esinin sana yakinlassma nedeni , sebebi farklidir Kim bilir.
Soran+1 yılhayır bu mumkun degıl cunkı ben cok uatgac bırıyım kı bız onunla cıkarkende kımse bılmedı ne o ne ben soylemdım ailemın tutucu oldugunu bılıyor okuldan alıcaklarından da emındı o durumda kı kendıde kımseye dıyemezdı onun ailesıde pek guzel bakmazdı bu tur seylere
- +1 yıl
Sen bence ilk önce sevginin ne oldugunu ögren. Gercek Seveler bu iki kelimeyi sarf edemedeikleri icin zaman zaman kiyametler kopuyor. Problem senin, ee hayat'da esde. Vallah sasirdim iyice biz sevdikmi bir defa oda Mezara kadar oluyor kalbimize. Tek bir yolu var sevgilini bari insanlik adina evine cagirma
Soran+1 yılsevgıyı bana ögretemezsınız cunkı ben ıcımde yasadım bunu acısını ıyı bılırım ben cagırmıyorum zaten kendı gelıyor
- +1 yıl
Ne yapssin garip oda saskindir
Soran+1 yılhala ona garıp dıyorsun eger sevgısınden emın olsaydı oda askere gıdıcem beklermısın derdı bana gelıpte sevıyorum ama bıttı bekleme benı hayal etme dedı gıttı ya sen ne yapardın bu durumda
- +1 yıl
Benmi? Ben mezar tasima adini kazdirirdim. Madem'ki seviyorum oda onayliyor gitmesi onu unutacagim baska kollara kosacagim anlamina ASLA gelmez evlense , Allah esirgesin ölse bile cünki her Nefes alisimda obenimle anliyacagin Sevdimi Ölesiye sevmissizir öyle olmassini istedigimiz Icon degil iki bedende bir beden oldugumuz icindir. Öyle bisiyi düsmanimda olsa
Soran+1 yılolmuyor ıste ınsan basına gelmeden oyle dusunuyor ama olmuyor arkadasım hayat yasam sartları aile buyuk etken oluyor umarım sen sevdıgınle hep mtlu olursun
- +1 yıl
yanlis anlamadin insallah ama öyle Seviyorm yok mokllarla bu konu örtbas edikmez agir cünki. Senin tek yanlissin eski sevgilinle cikman olmus , cünki esini Seviyorsun. Yani ilginc mutlu ol olmassina ama eski sevgilinle kacamaklar yasim deme onunda duygulari var vs onun icin daha'da agir bi Ceza. Amin biz mutluyuz hamd olsun
Soran+1 yılasla allah yukarda konusmuyorum bıle umut verecek seyler asla yapmıyorum esımı aldatmak asla yapamam bunu zaten benım ıcınde cok zor emın ol ama dıyorumya dugun gunu ögrendım bunu ben keske öncesınde dugunden 1 hafta öncesınde bıle olsa bu olmazdı esımdende ayrılırdım ona da donmezdım ıkısınıde almazdım hayatıma ama dugun gunu bırakamadım o an olmuyor elın kolun baglanıyor esımı sevıyorum ama ne olursa olsun onunla cıkmam yanlıstı belkı ama bunların olucanı bılmıyorduk ıkımızde
- +1 yıl
ayril bence
- +1 yıl
ciktimmm
Soran+1 yılesımdenmı ayrılıyım bunu yapmam asla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşine söyle, bir daha o kuzenin gelmesin buraya de. sorarsa da, daha önce onla biraz konuşmuşlugumuz var de. ama bitti gitti, bıraktı o beni de. ben seni seviyorum, senden de vazgeçemem de. öylece bitir. eşin anlayışlı biriyse, anlayacaktır seni. sakın onla kaçıp da, mutsuzluk yapma.
01 Yorumla
Soran+1 yılasla kacmam zaten esım bana karsı cok nazık anlayıslı canımı yakmak asla ıstemez kırmaz benı 5 ay nısanlı kaldık o 5 a boyunca bır bebek gıbıılgılendı sevdırdı kendısını halada oyle esımden asla vaz gecmem bı sekılde acıklayacagım bunu ona
eşine arkadaşlarını zrıt pırt çağırma canım birazda yanlız kalalım falan de arayı biraz soğut tel. ederse asla açma... başka alternatifin yok eşine ihanet etme
bir başladığında çorap söküğü gibi gelir...13 Yorumla
Soran+1 yılasla ıhanet etmem esıme bunu yapmam kendımden emınım esımın kuzenı bu cagırmasakta cıkıp gelıyor kendı zaten esıme nasıl dıyecegımkı bunu bılmıyorum yanlıs anlamasından korkuyorum
Soran+1 yıleşimde ıstıyor bebek korunmuyoruz onun ıcınde bu durumuda esıme anlatmam gerek galıba bana karsı guven kaybı yasarmı sızce ben asla yakın olmadım ona bunu bılıyor esım de
halen seni sevdigini de nerden çıkardın ?
Askere gidicekmiş miş bilmem neymiş miş , geç bunları.
Tavrını koy . Gelmesin gitmesin evinize.
Evlilik yahu bu film değil oyun hiç değil.03 Yorumla
Soran+1 yılbende ıstemıyorum evıme gelmesını ama esıme dıyemıyorum bunu benı yanlıs anlamasından korkuyorum...ben ona askere gıdeceksen soyleseydın bekle deseydın beklerdım dedım oda donemem dıye korktum o yuzden ayrıldım dedı doguda yapmıs askerlıgını asker yerını ogrenınce ayrılmıs benden
Soran+1 yılevet tehlıke arz edıyor gercekten ona dedım gelme gıt senı gormek ıstemıyorum dedım ama o ınatla gelıyor esıme onu gelmesını ıstemedıgımı soylemek ıstıyorum ama yanlıs anlarsa dıye cok korkuyorum
+1 yılne istiyorsun tam olarak ?
03 Yorumla
Soran+1 yılben bırsey ıstemıyorum esımle mutluyum gercekten benı cok sevıyor deger verıyor kı bende sevıyorum onu uzmk stemıyorum ama o durmuyor sureklı evıme gelıyor esıme soyleyecek dıye korkuyorum...onunla hıc bırsey yasamadım cınsel boyutta hıc bırsey yasamadım ama sevdım cok sevdım ılk sevgılımdı sonuncuda esım
- +1 yıl
hiç bişwey yapamaz
Soran+1 yılgözu donmus gıbı esım bı an odadan cıksın sureklı bırseyler soyluyor onun tenıne dokunmasını sındıremıyorum felan dıyor canımı yakıyor esıme bunu anlatsam tepkısını bılemıyorum ne olur ne yapıcam bılmıyorum ınan yasama sevıncımıkaybettım
bayağı bi dertlisin herhalde:S
01 Yorumla
Soran+1 yılne yapıcamı bılmıyorm yasamak ıstemıyorum esımle gercekten mutluyum ama o durmuyor rahat bırakmıyor benı
Gizli Üye(36-45)+1 yılcok yanlis yapmissin coook
019 Yorumla
Soran+1 yılben yanlıs yapmadım esımın kuzenı oldugunu bılmıyordum ben dugun gunu ögrendım yemın ederım esımı sevıyorum ben
Cevap sahibi+1 yılYemin etsende ben inanamam aynisini bizat yasadim sevgilimin kuzenide bana asik. Bu nasil kuzenmis? Bence senin bilmedigin birsey var. Mesela böyle bisi sevgilin seni ona seni teslim etmis. Bence Tuzak var isin icinde. Sev bisi diyen yok ama Mide meselesi 3 acisindan. Allah yardimcin olsun UnutamamAsla
Soran+1 yılesım oyle oyun tuzak kurucak bırısı degıl asla yapmaz emınım bundan kı kendımdende emınım asla olmaz o donmem ona bu durumu esımede uygun dılde acıklıyacagım
Cevap sahibi+1 yılKendin bilirsinde sevgiline ayip etmissin onu boynu bükük eziyorsun farkinda olmadan.
Soran+1 yılya ben onu ezmedım o bana acıklama yapmadan terk ettı 1 sene boyunca bekledım bır sekılde bırsey yapmadı ne haber ne telefon suc bende degıl kesınlıkle bu konuda kendı yaptı kendı buldu
Cevap sahibi+1 yılsende gittin tesadüffen kuzenine bulastin? Yanlis anlama cok safsin, seni iyi kandirmis esin. Sen bilmiyordun inaniyorum ama esin seninle ilgili herseyi biliyordu bana kalirsa. Yani yapacak bisi yok ömür boyu bu yükle yasamassini ögreneceksin. Tepkimin sebebi kuzen demek kardes ve tersi.
Soran+1 yılegerkı öyle bır durum olsa dedıgın gıbı yanı bu zaman kadar anlardım bunu artı bızım onunla ayrıldıgımızda bunu yapacak hıc bırsey olmadı emın ol esımle ıs yerlerımız yakın sadece o benı gormus sormus sorusturmus begenmıs ve ailesını gondermıs benım cıkmayacagımı ögrendıgı ıcın esım sevgısını bana her sekılde kanıtladı ınanıyorum ona tamamen tesaduf oldu bu yanı emın ol
Cevap sahibi+1 yılsorun ne biliyormussun? Bu iliski gittigi icin bitmemis, o gitmesse sen nasil olsa birgün giderdin cünki sevgilini tamamen atmissin hayatindan. Tencere Kapak bulmussunuz birbirinizi. Sevgilinin halini düsünmek bile istemiyorum ama keske Sevgilinle Sözlü olarak ayrilsaydin bu is basina gelmezdi. Diziler hayat buluyor. Insanlik iyice bitmis, nesil'e hele hic lafim yok. Mutlu
Soran+1 yılarkadasım anlatamıyorum galıba o geldı bana hıc bırsey yoken bıttı ayrılıyoruz dedı bekleme benı donmem dedı sevıyorum ama olmaz dedı umut baglama dedı ya ınsan basına gelmeden anlamaz bunu basına gelsın ıstemem cunkı hıc kolay degıl bu
Cevap sahibi+1 yılSenin hayatin bol sans diyer kuzen yarismacilara :)
Cevap sahibi+1 yılSeviyorum olmaz demis cünki aklinda bisiyler varmis tamamen seni düsünmüs ama sen ona layik olamamissin. Kalbinin haritatan farki yok
Soran+1 yılarkadasım sen anlamıyorsun benım ılk sevgılım oydu daha sonrada esım oldu zaten baska kımse olmadı hayatımda benım sızın kalplerınız gıbı degıl benımkı yol gecen hanına donmustur sızın kalplerınız emınım haddınızı bılın tanımadıgınız bırını yargılayamazsınız benım yasam sartlarımla sızınkı aynı degıldır emın ol bundan bılmedıgın seylerede bu karad cok burnunu sokma hatsızce
Cevap sahibi+1 yıltahmin etmekde mümkün ucunda Ölüm , Hastalik Kaza Bela hersey olabilir. Giderken seviyorum demismi demis, benim acimdan seninki bahane , yok neler yapardin. Hepsi ortada sen esini seviyorsun kuzenide halen seni. Hadimi asmiyorum niye asimki? Ikide bir Seviyorum, ya siz Sevginin ne oldugunu biliyormussunuz Allahini severseniz. Artik günlük Asklar olunca Eski Sevgili ne yapssin ? Ne biliyorsun ya seni unutmadiysa onun günahi ne
Soran+1 yılpekı benım gunahım neydı 1 sene boyunca bekledım arkadaslarına sordum herkes o sehır dısına yerlestı unut onu dedı benım cektıgım acı neydı keske deseydı askere gıdıyorum dıye ölumde olsa beklerdım umudunu kes demek ne demek ya seven bır ınsan bunu yaparmı sevıyor unutamıyor olsa 1 kez arardı 1 kez sesımı duymak ısterdı
Cevap sahibi+1 yılSevseydin onun icin akittigin gözyaslarini mutluk sayardin. Sevgi böyle birsey Haber alamassanda onu onsuzda sevebilmek. Tabi bu benim görüsüm. Ne zaman kalbim onun icin atmaz anca ogün hür olurdum tabi bunun mümkünati yok cünki obenim kalbim
Soran+1 yılzamanla hersey o kadar degısıyorkı onsuz nefes alamam yasayamam derken yasıyorsun unutamam dıyorsun gun gelıyor unutuyorsun hayat boyle yasamanı ıstemem yasamada ama anlayıssız da olma bu durumda elın kolun baglanıyor
Cevap sahibi+1 yılHaklisin hersey degisiyor önemli olan senin degismemen. Kuzeni oldugu icin zor ama hayata hersey bizler icin. Mademki seviyorsun sevginin arkadinda dur.
Soran+1 yılsevdıgım esımın yanında durucam bu degımıyecek ıns
Cevap sahibi+1 yılsansin acik olsun
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem