Çok seviyordum onu ayrılmamız imkansız gibiydi ama bitti. Çıkış yolu bulamıyorum ne yapacağım ben?

çok seviyordum onu ayrılmamız imkansız gibiydi ama bitti hiç bir neden yokken seviyorum ama bitmek zorunda dedi ve çıktı gitti üstünden 1 sene geçti görücü usulü ile evlenme kararı verdim nişanım oldu düğün günü eşim kuzeninin askerden geleceğini söyledi ve düğün günü geldiğinde evden gelin almaya geldiklerinde o da vardı eşimin yanındaydı sadiciydi yıkıldım bi an kuzeni oymuş o an ölmek istedim kalbim durdu sanki oda beni görünce yıkıldı orda ikimizinde beti benz attı resmen salona gittik gelin odasında yanımızdaydı yüzne bakamadım resimler çekinirken buruk bir acıyla yanımda durdu düğün bitti eve bırakan da o oldu hiç birşey yapamadık ikimizde 10 gün sonra eşim yemeğe çağırdı ikimizde yabancı gibi duruyorduk ama ikimizde hala bir birimizi seviyoruz evime geliyor gidiyor gözümün içine bakmak istiyor ama ben bakamıyorum evleneli 2 ay olucak eşim çok iyi sevgim var ona karşı içimde ama onu aldattığımı düşünüyorum dayanamıyorum yaşamak istemiyorum bugün akşam gene gelicekmiş bize ben ne yapıcam nasıl dayanacağım bana eşim wc ye gittiğinde neden dedi neden kuzenim dedi bilmiyordum dedim yemin ederm bilmiyordumda sen neden bıraktın sorgusuz dedim askere gidecektim dedi bekle deseydin bekliycektim sen gittin beni bıraktın unutamadım hiç haber alamadım senden onun için razı oldum sevdimde dedim bırak ve bana gel kaçalım dedi asla bunu asla yapamam eşime bunu yapamam seviyorum onu o bunu hak etmiyor dedim ondan sorna hhergün gelmeye başlıyor haftada 3 gün geliyor ben ne yapsam bilemiyorum yaşamak istemiyorum eşime ihanet etmedim etmemde ama ne yapıcamıda bilemiyorumm...:(((
Çok seviyordum onu ayrılmamız imkansız gibiydi ama bitti. Çıkış yolu bulamıyorum ne yapacağım ben?