Güncellemeler
+1 yıl
O da aradan zaman geçince benim sözümü dinlemeyip engellemediği için pişman olduğunu ama gerçekten umut vermediğini söyledi. Tatlıya bağladık ama o kız her an tekrar yazacak adım gibi eminim.
Güncellemeler
+1 yıl
bu beni o kadar örseliyor ki. Kız korona şimdi ve aklına bu adam gelmiş artık o denli seviyor da ondan mı yoksa huzur kaçırmak mı derdi bilemiyorum. Ama aklım kızda da kaldı. Desemki kızla konuş hastaymış ölümlü dünya kendimi kuma gibi hissederim. Gururuma yediremiyorum, konuşma hiç umursama o kadar şey yaşamışlar kız hastalanınca aklına bu herif gelmiş vicdanım rahat etmiyor. hoş şu an elinde numara falan yok ama içim asla rahat değil. o kadar mutsuzum ve sürekli aklım o kızdaki anlatamam.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
İçin şişmiş senin
Evet şiştim valla ama durumu aydınlatan bir yorum değil bu
Canımcım sen biraz bu olayın üstüne denk gelmişsin bence senin susman gerekir onlar kendi aralarında halletsinler sen karışma
evet ama daha kaç kere ben karışmayayım da onlar kendi aralarında halletsin. Kız her özlediğinde mesaj atıyor ya da girdiği başka duygu zamanlarında. herifte başka zaman karşısına sorun gelmesin, açıklayamayacağı bir durumla karşılaşmasın diye bunu bana diyor. bense kendimi kuma gibi hissediyorum, terk fark her gün evde karşılaşmıyoruz ama 4 5ayda bir karşılaşıyoruz. filmlerdeki saf karakter gibi. kız her seferinde birbirinden farklı duygusal yükle yazıyor, insan vicdanen de rahatsız oluyor. aralarındaki engel gibi hissediyorum kendimi. büyük aşkın kurbanı bir ahmak gibi. oğlan ayrı küçülüyor gözümde kız ayrı. adamı terk etsem ona da dayanamıyorum, o kadar yol katettik. ne zamana kadar aralarında bu mevzu devam edecek, ben bu insanlar ayrıldıktan sonra birlikte oldum. var olduğum halde daha kaç kez gözümü kulağımı kapayayım.
Ya neden böyle hatalar yapıyorsunuz evlilik öncesi neden birlikte olursunuzki yani çokmu acele ediyorsunuz al işte ne oldu adam adam olsa onumu tercih ederdi senimi sen aklı başında bir insansın sana hiç yakışmıyor bu haller üzüldüm
*birlikte olduk= ilişkiye başladık, sevgili olduk.
onlar benden önce sevgiliydiler. birbirlerini severken iranlı kızın ailesi kızı başkasıyla evlendirdi. ayrılmak zorunda kaldılar. oğlan yoluna baktı, kız ne yaşıyor bilmiyoruz ama oğlanı unutmamış. her 4 5 ayda bir cevap alsa da almasa da umutsuzca yazıyor. biz sevgili olduğumuz da oğlan benimle kendi fotosunu instada paylaştı kız bunu görünce ona yazdı. ben de dedimki geçmişiniz var konuşup halletmeniz iyi olmuş. aradan zaman geçti kız yine yazdı, şimdi yine yazmış. kim bilir ne zaman yine ne zaman yazacak. olayımız sorunumuz bu, yaşayıp yaşamadığımız hakkında bilgi vermediğim cinsellik inanın konuya dahil değil
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!