Spor Simit bölgesi nasıl incelir? irembelveys Takip Et Xper 2 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Simit bölgem fotoğrafta gördüğünüz gibi. Özellikle simit olmak üzere belimle birlikte nasıl şnceltebilirim? Chloe ting yapsam işe yarar mı? Nasıl beslenmeliyim? lütfen yardım Güncellemeler+1 yıl Profilimde var fotoğraf link koyamadım Simit bölgesi nasıl incelir? Cevapla İş Soruları Fotoğraf Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl hiç bişey gözükmüyor kikaldı ki spor yapman lazım 0 2 Yorumla irembelveys +1 yıl Profil resmime koydum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl mekik çek Yorumla
Beyzaamm Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl gayet güzelmiş simit bölgen ama daha incelmesini istiyorsan, mekik yap bence 0 2 Yorumla irembelveys +1 yıl Ya sadece beli düşük giyindiğimde böyle duruyor mesela boyfriend pantolonda cok değilik gösteriyor o yüzden inceltmek istiyorum Yorumla Beyzaamm +1 yıl o zaman bol bol memik çek ve belini sıkacak şekilde strec şeyler giy sadece beline Yorumla
Ocean_68 Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 56% +1 yıl fotoda bişey belli etmiyorki tam olarak görünmüyor 0 2 Yorumla Ocean_68 +1 yıl istersen dm den at bakalım ona göre yorumlayalım Yorumla irembelveys +1 yıl Profil resmime koydum Yorumla
birsucuk2yumurta Takip Et Xper 7 Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Simit görcem zannettim ama kıpkırmızı bir fon 0 2 Yorumla irembelveys +1 yıl Profil resmimde bar Yorumla birsucuk2yumurta +1 yıl Demin yok tu şu an gördüm, simit iyi ya sıkıntı yok Yorumla
LonelyBM-34 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 80% +1 yıl kalori açığı ve karın egzersizleri yap 0 0 Yorumla
RamizCan Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Kaybolmak mı istiyosun incecik zaten 😅 0 2 Yorumla irembelveys +1 yıl Düşük bel giydiğim zaman ince duruyor ama yüksek bel gitince garip gösüküyor Yorumla RamizCan +1 yıl O garip gözüküyor dediğin şey dışardan çok hoş gözüküyor işte 😅 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Zaten ince 0 2 Yorumla irembelveys +1 yıl Neresi ince Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neresi kalın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
hiç bişey gözükmüyor ki
kaldı ki spor yapman lazım
Profil resmime koydum
mekik çek
gayet güzelmiş simit bölgen ama daha incelmesini istiyorsan, mekik yap bence
Ya sadece beli düşük giyindiğimde böyle duruyor mesela boyfriend pantolonda cok değilik gösteriyor o yüzden inceltmek istiyorum
o zaman bol bol memik çek ve belini sıkacak şekilde strec şeyler giy sadece beline
Bölgesel incelme diye bir şey yok ayrıca zaten inceb
fotoda bişey belli etmiyorki tam olarak görünmüyor
istersen dm den at bakalım ona göre yorumlayalım
Profil resmime koydum
Simit görcem zannettim ama kıpkırmızı bir fon
Profil resmimde bar
Demin yok tu şu an gördüm, simit iyi ya sıkıntı yok
kalori açığı ve karın egzersizleri yap
Kaybolmak mı istiyosun incecik zaten 😅
Düşük bel giydiğim zaman ince duruyor ama yüksek bel gitince garip gösüküyor
O garip gözüküyor dediğin şey dışardan çok hoş gözüküyor işte 😅
kadında sımıt kadar guzel bırsey var mı