Boy 170 kilo 58 60 civari kilom hep aynidir şimdi hocayla gorustum karbonhidrat +kreatin yüklemesi yapacaz beslenmeyle birlikte antremanlarda var tabiki kilo almak ve kasa cevirmek istiyorum fakat daha once fitness salonuna kim gittiyse hep şişiyorlar ben öyle bir vucut istemiyorum genişleme değil kas istiyorum bunun için ne yapmam gerek kilo aldiktan sonra yağ oraninimi azaltmam gerek? Hayvan gibi şişmek istemiyorum...
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
öncelikli olarak bir mutfak tartısı alacaksın. karbonhidrat olarak sadece haşlama bulgur yiyeceksin ben buharda pişirilen makinede yapıyorum bulgur pilavımı günde 500 gr et tüketeceksin, sabahları 5 yumurta sarısı ile birlikte yemen gerek ve yulaf 30 gr 1 çay kaşığı kakao ve 1 çay kaşığı tarçın koyarak 1 bardak suda pişir 1 tatlı kaşığı zeytin yagı koymayı ihmal etme yumurta pişirirken de zeytin yağı kullan. yağsız ve şişmeden vücut yapmak için öncelikli olarak beslenme düzenini ayarlaman lazım bunun içinde günde 150 gram çiğ ağırlık olarak bulgur ye ve yanında 1 adet haşlama kabak ya da muadil oranında brokoli ve bolca yeşillik tüketeceksin. şeker hamur ekmek asitli içeceklerden uzak duracaksın. Sonrada çok tekrarlı orta ağırlıkta antreman programı yazılacak hatta senin için full body programı uygulaman daha uygun olur. haftanın 4 günü antreman yapacaksın. 3 hafta sonra tartıya çıkıp kilona ve yağ oranına bakacaksın kilo artışı var ve yağ oranı düşük görüntü istediğin gibi ise doğru yoldasın ama kilo artışı var ve yağ oranı fazlalaşmış ise o zaman 150 gram çiğ olan bulguru 100 grama düşüreceksin sonra 3 hafta sonra tekrar tartılacaksın. böylece ideal kas kütlesi ve yağ oranını ayarlamış olursun. yaza doğru yediğin 500 gr eti daha yağsız olan tavuk veya hindi göğüsü olarak değiştirirsin. ben kışın kemiksiz but tercih ediyorum. bunun yanında alacağın supplementlar , BCAA alacaksın , kreatin 1 ay kullanacaksın 1 ay kullanmayacaksın yükleme yapma her gün 5 gr antreman öncesi sadece alman en uygunu, protein tozlarından uzak dur , bunun yanına tribulus ve zma supplementlarını kullan , gece yatarken ise sıvı Lcarnitine içersin,
00 Yorumla
Öncelikle spor yaparken yağ yakmak, kilo almak ve kas yapmak tespitini yap. Spor yaptıkça kas kütlesi artacaktır, beslenme ile yağ oranını dengeleyebilirsin, hiç beslenmede dikkat etmedin diyelim kas kütlesi artar ve yağ da artıyor. Spor ile yağ yakarsın ama beslenme olmazsa sürekli tekrarlar bu döngü ve fit vücut hayatta olmaz. İkincisi neden ilaç kullanıyorsun 4 yıldır spor yapan birisi olarak söylüyorum bunu bir gün bile ilaç kullanmadım, bedeninizi yıpratmayın takviye ilaçlarla. Bir diğer nokta omuz olsun, kol olsun, sırt olsun, bacak olsun, karın olsun, göğüs olsun gibi bir duruma kapılma, önceliğin neresi 3 tane yer belirtir, 4 tane belirtirsen vücut çok zorlanır. Bundan başka eğitmen de önemli sallayan bir tipse başka bir eğitmenden program yaptır.
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Yorumunuz için teşekkür ederim hocam fakat iştahı çok olan biri değilim o yüzden karbonhidrat tozu almaya karar verdim kendi başıma beslenmeyle zor çok yediğim dönemdede aynı kilodayım az yediğim dönemde de hoca antremandan önce ve sonra eğer 15 gün işe yaramazsa bide yatmadan önce içirecem dedi..
- +1 yıl
Reis o zaman sen estetik hafif karın kası ve hafif kas olan minyon tarzı vücut istiyorsun en iyisi 5-10 kg civarı alırsın yağlanmadan yağsız bir şekilde mevcut yağ oranını koruyarak zaten sana haftalık kalori programı olştururlar ne yiyeceğin ne tarz şeyler yiyeceğin muhtemelen protein ve karbonhidrat ağırlıklı beslenirsin hafif kol kası sırt bacak göģüs karın kası ve çevresi iyi olur yaptımı her tarafa eşit yaparsan daha iyi olur çok ta şişirmezsin istemiyorsan kendini hem estetik vücudun olur hem vücut dayanıklılığın artar 5 kg alsan bile yeter sana iyisin zaten boyuna göre ayarlarsın artık kendine göre
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Eyvallah teşekkür ederim konuşacam hocayla bakalım zaten vucudum iyi olursa dövüş sporlarından birinede başlamayı dusunuyorum
- +1 yıl
Savunma sporları tavsiyendir karate muay thai tekwando bu tarz sporlar teknik bilgisi açısından çok iyi hareketi doğru yere uyguladı mı hiç korkma hem refleks geliştitur hem de hız ve çeviklik sağlar
- Soran+1 yıl
Favorim box ama bakalım :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Bir anda şişmezsin öyle vr onların çoğu ilaç kullanan insanlar
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Uzun süre yapacağım yoksa kaslar kaybolmaz mı?
Yoo sismiyoki insan fitnesse gitinde onlar protein aliyor ki sisiyor fitnesslen birlikte kosuda ekle ki sismiceksin bide diyet onemli☺
13 Yorumla- Soran+1 yıl
Evet haklısın ben sıkı bir vucut istiyorum ondan sordum jdjjf başka önerin var mı
- Soran+1 yıl
Kilom 58 5-6 kilo alacagim karbonhidrat tozu +kreatin yüklemesi yapacakmisiz hocamla tüm vucut biri yağ oranini koru demis
- +1 yıl
Spor yapman gerek yeğen 😏
00 Yorumla - +1 yıl
Bolluk egzersiz yapın
00 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl
Bilemedim
00 Yorumla - +1 yıl
Boyun çok kısa ama
00 Yorumla
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhabalar,
Anladığım kadarı ile istediğiniz vücut tipi şişmiş vücuttan ziyade fit bir vücuda sahip olmak.
Bu yüzden yağ tüketimine ve beslenmeye antrenman programı ile birlikte dikkat etmeniz çok önemli. Çünkü beslenmeye dikkat etmezseniz hiç bir program size istediğinizi veremeyecektir.
Sevgiler...
Teşekkür ederim hocam..
Hocam kreatin + karbonhidrat tozu kullandim beslenmeme dikkat ettim su da içtim 2 haftada 5 kilo aldim fakat saçlarimda dökülme orani artti kreatin yüklemesi yapmistik 20gr günde 2 Hafta süreyle sonra günde 3 gr almaya devam ediyorum sizce kesmelimiyim? 🙏