Sitesinde birkaç tane var ama ben en etkili programına başlamak istiyorum karın olur bacak olur, siz hangi programın işe yaradığını gördünüz? Chloe Ting Challenge işe yarıyor mu mesela? Chloe Ting programları neler?
Merhaba herkese ben çok fazla diyet ve spor salonuna üyelik yaptırıp sonuç alamayanlardandım yalnız son zamanlarda baya baya araştırmalar yapıp bazı verilere ulaştım şok diyetlerin çoğu işe yaramıyor nerdeyse hepsini denedim yalnız birinde çok fazla yorum gelmişti onu denemeye karar verdim elma diyeti günde 1 tane ya da en fazla iki tane orta boyutta elma yiyorsunuz bunun yanı sıra sabah kalktığımda sade türk kahvesi veya filtre kahve tükettim öğlene doğru elmamı dilimleyip üzerine tarçın serpip limon sıktım ve inanın tok tutuyor akşama doğru biraz acıktığım oldu ama onu da suyla ve yeşil çayla giderdim günde 3 lt su tüketiyorum ben her 25 kg 1 lt olması gerekiyor siz kendinizi ona göre planlayın aynı zamanda chloe nin 2 haftalık programını yaptım 1 haftada yaklaşık 4,5-5 kg verdim şu an üzerinden 2 hafta geçti hala aynı kilodayım açıkçası yediklerime çokta dikkat etmedim yalan söyleyemem şimdi tekrar başlıcam 80kg 75 düştüm şu an hedefim 68 kg bu arada boyum 1.80 umarım yardımcı olur verdiğim bilgi 🤗 Yapın mutlaka teşekkür ediceksiniz☺️
Chloe Ting programların aslında hepsi çok etkili programlar. Hepsi farklı sürelere sahip ve farklı kas gruplarını çalıştırıyor. Chloe Ting yapanlar da genellikle uyguladığı programlardan memnun. Hatta Chloe Ting yorumlar diye aratıp baktığında Chloe Ting egzersizleri sonucu birçok öncesi ve sonrası içeriği bulabilirsin. Ben de sana istersen bu programları uygulayan biri olarak Chloe Ting Challenge hakkında bilgi vereyim.
Chloe Ting Programları Nelerdir?
Birçok farklı Chloe Ting programı bulunuyor. Bu programların hepsine https://www.chloeting.com/program/ bu siteden ulaşabilir, programları buradan inceleyebilirsin. Ben de sana uyguladığım birkaç Chloe Ting yorumlarımı paylaşayım.
1- Slim Thing Challenge
Slim Thing Challenge 25 gün süren bir programdır. Günde 10 dakika ile 50 dakika arası çalışma düzeni vardır. Her günün videosu az önce seninle paylaştığım sitede var. Oradan hangi gün hangi videoyu izleyeceğine bakabilirsin. Sana hem incelme hem de esneklik kazanma vaadi sunuyor ve uygulamak için sadece bir fittnes matına ihtiyacın oluyor. Slim thigh challenge yapanlar genellikle videolardan memnun kalıyor. Bu programın yorumları da diğer Chloe Ting yorumları gibi oldukça olumlu. Bu program ile 25 günde incelme sağlayabilirsin. Bu program aynı zamanda Chloe Ting bacak programı içinde en çok etkili olan program.
2- Weeks Sherd Challenge
Bu program da Chloe Ting programlarının en etkili programlarından. Chloe Ting challenge yapanlar genellikle bu program ile başlıyor. Bu program 2 haftalık bir program olmasına rağmen oldukça etkili. Çok hızlı bir toparlanma sağlıyor. Özellikle karın çalıştıran bu program tüm vücudun çalışmasına da etkili. Kısa süreli olduğu için ve ekipman gerektirmediği için Chloe Ting yapanlar bu programı özellikle hızlı bir şekilde incelmeleri gereken zamanlarda sıklıkla kullanıyorlar.
Merhaba, ben de bir süredir yapıyorum ve farkı gördüm göbeğim dümdüz olmadı ama o yolda ilerliyor. Ama bir sorum var bilenlere. 21 days shared diye bir şeye başladım 1 günde 4 video var. Bir yerde okumuştum 2 sabah 2 akşam diyordu ama sabah yapamıyorum. Hepsini o gün mü yapmamız lazım. İşten geldikten sonra yapıyorum açıkçası 2 tanesini ancak yapabiliyorum. Yeterli olur mu acaba?
Kilo almaya çalışıyorum. Kilo alırken de şekillenmek hedefim.5 haftalık booty challenge’ını yaptım.1.5kg aldım. Göbeğim bir tık küçüldü. Kalç * biraz dikleşti ve büyüdü. Ama mucizevi bir etki yok.35 günde ne kadar değişme olacaksa o kadar işte. Bugün 2 haftalık abs challange’ına başladım. Kalça programına göre çook daha zor. Etkisi iyi olacak gibi görünüyor.
@ReyhanAlc Selamlar, 6 ay geçmiş ilk kez girdim hesaba. Bunu yazdıktan sonra 5kg almışım. Valla yiyeceksin bacım başka çaresi yok. Hatta bir ara tokluk hissimi kaybetmiştim yemekten. Şimdi normale döndüm :)
2 haftalık karın kası egzersiz challenge'ı vardı ona katılmıştım ve gerçekten sonuç vermişti göbek fazla yoksa karın kası çizgilerin hafiften belirginleşiyor . Ağır bir programı var diğerlerine göre daha kısa sürede bir şeyler vaad ettiği için.
Şey sorucam o zman 25 gün boyunca düzenli yaotın mı bir de gerçekten yaptığına değiyor mu özellikle bacaklarım incelsin istiyorum nasıl sen de bacaklarda bir incelme felan oldu mu
1 gün çok fazla yürümüştüm dışarda o gün yapmadım, onun haricinde düzenli yaptım. ben başında ve sonunda fotoğrafları çektim ve arkadaşlarımla karşılaştırdık gerçekten de daha sıkıydı ve incelmişti, aylardır diyet yapmama rağmen aynıydı bacaklarım üstelik. he bir de ben her akşam 4 dakikada bacak inceltme videosunu da yaptım squatgirl kanalının, düzenli yap sen de farkı görürsün
@cren00 1 yil olmus sen bunu yazali ama yinede cavapliyim sadece tek bir video degil gunde 3,4 video oluyo googlea chlie ting free workout programe yaz siteye girince orada slik thigh challeng'i ara onu yap