Sporla ilgilenen biri olarak.. erkek kardeşimle iddaya girdim badrı hari nin, Atakanı dövebiliceğini söyledi:) bizde kendi aramızda iddalaştık duşuncenizi yazın bakalım kim daha başarılı bir sporcuymuş?
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Badr hari her türlü favori duruyor ama sanki Avatar Atakan kazanacak gibi hissediyorum
13 Yorumla- Soran+1 yıl
Bende aynı şekilde hissediyorum👍🇷
- +1 yıl
İnşallah sen kazanırsın
- Soran+1 yıl
İnşallah saolun:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
11Cevap
- +1 yıl
Kardeşim öncelikle sıklet uymuyor :) atakan 75 kg welterweight badr hari ise 100+ Super ağır sıklet yani pro heavyweight bende pro heavyweight dövüş sporcusuyum ve idolüm olan Aktif kıyıcı Badr ustanın böyle bir şekilde eleştirilmesi çok komiğime gitti 😄 sen hayalim olan kemerin sahibi rico verhoevene bile nasıl namaz kıldırdı onu bi izle ve atakanın kendi sıkletindeki sıradan bir rakiple adı bile anılmayacak 2 maçta nasıl yenildiğinide izle 6 ay sonraki antrenman partnerim için bu şekilde bir eleştiri ve kıyaslama yapma gözünü seveyim 👍🏼😄
00 Yorumla Spor ile ilgilenen güzel anne ikisini de döver bence 😂
10 YorumlaSpor konusunda 358 cevap paylaştı. Badr hari sağlam dövüşcü nede olsa Osmanlı kanı taşıyor o yener tabiki
20 YorumlaBunu basarilarindan kolaylikla anlayabilirsin. Badr hari gecmiste yapilan en buyuk kickboks turnuvalarinda sampiyon olmus bir sporcu atakan ise daha basit turnuvalarda mucadele etti. Badr hariye ilk raunta bile dayanamaz.
010 Yorumla- Soran+1 yıl
Fakat atakan turkiye ye ilk kez muay thai şampiyonluğu getirtmiş biri int. Den de bulabilirsin bunu.. Ve dunya şampiyonu sonuçta tayland da da şampiyonluğu var çok da küçümsememek lazım:)
- Soran+1 yıl
O branş farklılığından kaynaklanıyor benzer olsalar da muay thai ve kick box aynı branş değiller bu yuzden rakipler ve turnuvalar da farklıdır. Bende badr harı nın tayland da 1-2 maç bile çıkarabiliceğini zannetmiyorum mesela
- Soran+1 yıl
Atakanın ismi bilgi yarışmasında bile çıktı:) ve muay thai nin tek farkı dirsekleri değil clinch teknikleri de var zaten muaythai yi kickboxtan ayıran şey budur ve bir dansçıyla dovuşcuyu bir tutmayalım lutfen😁👍
- Soran+1 yıl
Ben bilgi yarışmasında bile ilk muay thai dalında turkiye şampiyonu olduğu için ismi çıktı dedim bu komik değil dedin ya herkes tanıyor badr harı yi diye ben de ondan dedim bunu yani ikisi de alanında gayet iyi tanınıyor
- Soran+1 yıl
Biliyorum izledim maçını ve benim fikrim hala aynı gökhan saki ile avatar atakanın röportajı var onu da izle istersen ne olursa olsun Atakanın fanıyım bir de kotulemiyorum derken tofaş ve bmw bezetmesi yapan komik işte... 😁
- +1 yıl
Boks cahillikten öte bir şey değildir. Spor olarak adlandırma lütfen.
03 Yorumla- Soran+1 yıl
O da bir spor ve çoğu spordan daha iyi bu şekilde eleştiri yapmanız pek doğru değil
- +1 yıl
Aynen cahilcim
- Soran+1 yıl
Cahil diye anana derler beyin yoksunu karaktersiz...
- +1 yıl
Evet badr hari alır bencede.
20 Yorumla - +1 yıl
sporculari pek tanimiyosun galiba
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Avatar atakan fanıyım kendimde spor anterorlugu yaptım ama dövüş sporları uzun sure yapmadım farklı dallarda
- +1 yıl
badr glory ve k1 sampiyonu. Gökhan Saki bile kac kere knockout oldu. Avatar falan onun karsisinda 15 saniye dayanamaz
- Soran+1 yıl
Avatar atakan da muay thai şampiyonu tayland da bile şampiyonluğu var bence tam tersi olucak o
- +1 yıl
fan olduğun belli neyse ok ✋
Badr hari tabiki
20 YorumlaBadr hari
10 Yorumla- +1 yıl
Mesaj kutunu aç beybito
08 Yorumla- Soran+1 yıl
Ya ne kadar kendinizi bilmez insanlarsınız siz herşeyi nasıl kendinize uyarlayabiliyosunuz anlamadım
- +1 yıl
Yav tamam isyanını ettin dediğimi yap
- Soran+1 yıl
Ya kes bir engel yeme benden
- +1 yıl
Kızım hoşuma gittin ne yapayım yalan mı söyleyeyim yani?
- Soran+1 yıl
Ben babamin kızıyım ne nişanlıyım bu kadar kendini bilemez olma...
- +1 yıl
Düzgün cümle kur ne dediğin anlaşılmıyor soğutma kendinden ne biçim hatunsun ya?
- Soran+1 yıl
Nişanlıyım dedim ve yalnızca babamın kızıyım dedim ilerde kızın olursa ona kızım dersin hatun diye baban Anana desin bide...
- +1 yıl
Baya üzüldün He sen sana iş koymama ama harbi sağlam hatunsun gerçekte seni görmek isterdim
Badrı hari derim
10 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar