Diziler & Filmler Teşkilat dizisine Çağlar Ertuğrul yerine Avatar Atakan dahil olmuş. Sizce olur mu? akıllanamadım Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Dizilerdeki başrol çıkınca olmuyor bence ama Avatar Atakan da iyi olabilir Teşkilat dizisine Çağlar Ertuğrul yerine Avatar Atakan dahil olmuş. Sizce olur mu? Cevapla Dizi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Steppingstone Takip Et FenomenYoda Yaş: 30 +1 yıl Yani alışılmış başrol sonrası pek olumlu olacağını sanmıyorum ki reyting düşümü her türlü olur. Bu yüzden olumlu asla olacak bir mevzu değil. Bence değişmemeliydi. Fanları zaten asla istemezdi , izlerken de garip gelecek. 0 1 Yorumla akıllanamadım +1 yıl katılıyorum. hangi dizide başrol değişimi olsa dizi bitiyor 2-3 bölüme. Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Bence başarılı olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Atakan çok sinsi biri ya. Survivor'da gıcık kaptım. 0 1 Yorumla akıllanamadım +1 yıl ben de.. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Jön tipi olmasa da Atakan da iyi bir seçim daha iyisi de olabilir di 0 0 Yorumla
Still_Phoenix Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Alışılmış dışında zor olur bence çok reyting düşer. 0 0 Yorumla
dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Çağlar daha iyi tabiki de olmaz gibi 0 0 Yorumla