Yani ortam belli biz spor salonlarına gidemiyoruz bari aletler bize gelsin :) evinizde mevcut spor aleti var mı? Eğer karantina uzarsa hangi spor aletini almayı düşünürsünüz?
#Subarusti

Koşu bandı ve küçük bisikletle plates topu var ayrıca basen eritme cihazı var ama ms tek başına insan yapamıyor sıkılıyor süslük gibi duruyor
Dediğin gibi olmuyor 😂
Çok kötüsün sen 🤭
Onu görmeyeceksin 😂
Çok bir fazlalığım yok 1 2. si direk salona yazılırım 😂
Bana bilmediğim birşey söyle 😂🤭
Zayıflama kürleri de buna dair mi 😂
Spor aleti pişmanlıktır kesinlikle net yani 😨 ısrarla aldırtıp letgodan sattık 😀
Tenk yuu
Cevap
10Cevap
Dambillarim var hocam idare ediyoruz şimdilik bakalım
Evimde spor aleti yok. Evim küçük istesende alamam. Karantina uzarsa yerinde say yapacağım ama umarım uzaması bu zor günler
Evimde spor aleti yok. Bence zaten spor yapmak için alete gerek yok. İnsan haraket etmek istedikten sonra her yer spor alanı.
Spor aleti yok şimdilik vücut ağırlığımla ve çantaya ağırlık koyup çalışıyorum. Uzarsa belki dumbell seti alırım
Hayır ama onar kiloluk bakraçlar var onları ağırlık olarak kullanırım artık. Sonra koşu bandı yerine fındık bahçesinde domuzlardan kaçarım falan
Barfiks çubuğu dambıl ve halter ve ağırlık çıkarıp takmalı ama ben onlara bağlı kalmıyorum tek pilateste yapıyorum
kosu bandı var
fakat kullanmıyorum
Doğa sporlarını seviyorum
Valla bizde yok ama almayı düşünüyorum ne allacağımada karar veremedim
Barfix ve dumbell var box torbası almayı düşünüyorum.
Aletimiz yok. Uzay yürüyüşü aletini almak isterim.
Dambıl ve barfiks çubuğu.
Spor aleti var ama spor yapan yok
Spora ihtiyacım yok zaten vücudum fit.👍
Yok ama almayı da düşünmem
Spor yapıyorum ama aletlerle değil
Spor aleti yok şu aralar alacak para da yok 😂
yok ama her gün yaparım sporumu. mekik vb. ben :)
Yürüyüş bandım var. Bisiklet almayı düşünüyorum.
Koşu bandı istiyorum
Yok malesef..
Hayır yok.
Koşuya gidiyoz
Yok diye biliyom
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar