Evet çileklisini tavsiye ederim. Uzunca bir süre kullandım daha sonra protein tozuna geçtim. Ama bu ve türevi içecekler de üzerlerinde yansıttığı kadar protein olduğunu düşünmüyorum. 3 5 gram eksik olabilir. Kilo problemin varsa spor öncesi L carnitinle başlayıp spor sonra bunu almanı tavsiye ederim. Yine de toza karşı olan biri olarak bende toza başladım. Beraber spora başladıklarımız yürüdü gitti biz doğal olacağız diye minumum ilerledik, gereksiz. Sonuç olarak güzeldir, kullanmaya devamke.
Protein tozunu bizim millet ne olduğunu bilmediği için çok yücelttiler. Protein tozu günlük protein ihtiyacının bir kısmını karşılayan ek besin başka hiçbir şeye yaramaz. Yani proteinli süt içiyorum 2 ayda kaslı olcam diye saçma bir şey yok
Öyle birşey kastetmedim zaten. Proteini yemeklerden alıyorum zaten ek olarak sadece bu sütü içiyorum. Kimse sütle iki ayda kas yapıcam diye birşey demiyor
Bildiğin süte protein ekleyip protein süt diye piyasaya sürmüşler sonuç itibarıyla sütün orijinal hali değil protein katkılı hali. Spor yapanlar zaten istedikleri kalitede proteini alıp shake yapıp tüketiyor. Bir artısı yok bana göre.
Bu protein ihtiyacini karşılamak icin iyi bir tercih degil ayri bir gainer. Proteini tavuk balik kirmizi et yumurta gibi yerlerden karsilaman gelisimini cok daha hizli ve iyiye götürecektir. Yarim litre sut iciyorsun yani 26 gram protein icin sut urunleri Fitness gibi sporlarda tercih edilmez en basitinden deriyi kalislastirip o istedigin lean görüntüyu vermez. Ha cok mu kotu bir icecek elbette degil sadece mantikli degil.