Spor Dwayne johnson gibi bir fizik yapmak için ne lazım? berkay17oz Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Vallah dünyanın en güçlü adamların dan biri ya bu fiziğin aynısını yapmak için ne yapmam lazım Dwayne johnson gibi bir fizik yapmak için ne lazım? Cevapla Fizik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Herkese-benden-cay Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 47% +1 yıl Az fitness ile yapılır bu vücut. Gerçek bir antrenörün olması lazım 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Adamlarda para var kafaları rahat stres yok birşey yok o yüzden böyleler 1 3 Yorumla berkay17oz +1 yıl Para ile ne ilgisi var ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dostum stres insanı moralmen cokturuyor ayrica çoğu hastalığı getiren şey strestir Yorumla berkay17oz +1 yıl Oda doğru gerçi Yorumla
Scard Takip Et Xper 6 Yaş: 50 +1 yıl Çalışman Lazım ve Kondisyon Şart... Ancak Body'e Başlarken* Kesin Bir Bilen Olsun Yanında.. 1 0 Yorumla
sessizkaranlık03 Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Çok basit yıllık 10 15 milyon TL para harcayarak olur ve devamlı olur 1 0 Yorumla
Gizemevreni Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Bu vucut parayla olur 1 4 Yorumla berkay17oz +1 yıl Niye Yorumla Gizemevreni +1 yıl Adam zengin yemesi içmesi ayrı hareketler falan vardır Yorumla berkay17oz +1 yıl Yani diyosun ki sende böyle zengin olursan bu vücudu yaparsın Yorumla Gizemevreni +1 yıl Evet model vucudu yap bence o çok şey istemez boy da varsa güzel durur Yorumla
__SonÇomarBükücü__ Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Bu adamın filmlerine bayılıyorum ya 1 5 Yorumla berkay17oz +1 yıl Aynen filmlerini bende çok seviyorum 👍 Yorumla __SonÇomarBükücü__ +1 yıl Jumanji çok güzel ya tüm serisini izledim Yorumla berkay17oz +1 yıl Jumanji sadece 2 tane değilmi Yorumla __SonÇomarBükücü__ +1 yıl İlk serisinde oynamadı ama hepsini saydım😄 Yorumla berkay17oz +1 yıl Anladım 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl O adam zengin, öyle olmak için çok şey yapmıştır. 1 3 Yorumla berkay17oz +1 yıl Tabi ama kaç senedir adam fitness yapıyor adam şu an 100 kilo dambıl kaldırıyor bence emekte var ama para da var dediğin gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yani emek var tabi ona bişi demiyorum ama paran varsa gelsin proteinler Yorumla berkay17oz +1 yıl He doğru 😂😂 Yorumla
Adımbanakalsın0 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Bu kesim steroidler 1 1 Yorumla berkay17oz +1 yıl Bencede ya ama az basmışlardır streoidi Yorumla
Mopyabiniz Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Para. 1 1 Yorumla berkay17oz +1 yıl Para ile ne ilgisi var ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Az fitness ile yapılır bu vücut. Gerçek bir antrenörün olması lazım
Adamlarda para var kafaları rahat stres yok birşey yok o yüzden böyleler
Para ile ne ilgisi var ki
Dostum stres insanı moralmen cokturuyor ayrica çoğu hastalığı getiren şey strestir
Oda doğru gerçi
Çalışman Lazım ve Kondisyon Şart... Ancak Body'e Başlarken* Kesin Bir Bilen Olsun Yanında..
Çok basit yıllık 10 15 milyon TL para harcayarak olur ve devamlı olur
Bu vucut parayla olur
Niye
Adam zengin yemesi içmesi ayrı hareketler falan vardır
Yani diyosun ki sende böyle zengin olursan bu vücudu yaparsın
Evet model vucudu yap bence o çok şey istemez boy da varsa güzel durur
Bu adamın filmlerine bayılıyorum ya
Aynen filmlerini bende çok seviyorum 👍
Jumanji çok güzel ya tüm serisini izledim
Jumanji sadece 2 tane değilmi
İlk serisinde oynamadı ama hepsini saydım😄
Anladım 😂😂
O adam zengin, öyle olmak için çok şey yapmıştır.
Tabi ama kaç senedir adam fitness yapıyor adam şu an 100 kilo dambıl kaldırıyor bence emekte var ama para da var dediğin gibi
yani emek var tabi ona bişi demiyorum ama paran varsa gelsin proteinler
He doğru 😂😂
Bu kesim steroidler
Bencede ya ama az basmışlardır streoidi
Para.
Para ile ne ilgisi var ki