Karışmak ya da onu köle olarak istediğimi yapaacaksin gibi görmek değilde özgürlük adı altına ben özgürüm diyemez kimse özgür değildir saygı çerçevesinde herşeyi giyebilir diye brsey yoktur özgürlük istediğimi giyerim ahlakı ile olan bir durum da değildir lakin bizim toplumumuzda özgürlük kadının istediğini giyebilir düşüncesinde bundan öte eğitimin önem verilip kadın erkeğin değil insani değerlerin öğretilmesi ve insan nasıl olunur diye eğitim verilmiş olsa eşlerin birbirlerine saygıları da artar ciftlerinde mesele cinsiyet meselesi değil
Goddoş kavvvat erkekler karışmaz ama bana ters ben onun pezevengi değilim kocasıysam peniri deri kadını eri saklar atasözünü dinlediğim için namusuma sahip çıkarım ona buna peşkeş çeken anlamı çıkaracak şekilde gezdirmem kıyafetine karismama o bana fırsat vermez öyle bir kadın olmaz benimle birlikte olacak kadın kendini taşımasını bilir dengesiz olmaz en başta o bana saygı duyar bende ona saygı duyarım tabi senin beni anlamanı beklemiyorum kapasite meselesi çünkü bu dediklerim benim gibi düşünenlere selam olsun burdan🤣🤣🤣
Yerine bağlı olarak karışirim. Burası Türkiye. Şort giydi diye tekme atan hayvanlar var bu ülkede. Avusturalya yaşamıyoruz. Orda yaşasak karışmam kusura bakmasın. Her istediğini bu ülkede giyemez. Zaten öyle kafasına göre goyoneni eşim yapmam. Az beynini kullansın da nerde nasil giyinecegini bilsin.