Selam KScanlar,
Ben eldiven kullanıyorum ve eldivensiz çalışamıyorum. Siz eldiven veya ağırlık kemeri kullanıyor musunuz? :)
Ben eldiven kullanıyorum ve eldivensiz çalışamıyorum. Siz eldiven veya ağırlık kemeri kullanıyor musunuz? :)
Bir süre eldiven kullandım daha sonrasında sadece bileklik kullanıyorum ve kemer ağır girilen setlerde ve bazı sırt çalıştıran pozisyonlarda kullanmak çok önemli o yüzden kemer şart zaten her spor salonunda da bulunuyor bulundurmayalar da bulundurmalı.
Gerçekten ağırlık antrenmanını daha güçlü kaslı olmak için, koskoca kamyonları çekmek için yapan var mı? Eğer bunun yapmıyorsanız hiç yapmayın! Vücudun sadece kendi ağırlığını kullanın. 4. Kademe kondisyoner olarak bunu sizlere anlatamadım.
Cevap
16Cevap
Benim eldivenim vardı ama kardeşim yürüttü, şimdi yenisini almam lazım, sipariş ver, bekle gelsin falan derken bu ara kullanamıyorum :)
Eldiven nasırlanmaları bir nebze önlüyor ve daha iyi kavrama becerisi sunuyor. Lakin kemeri çok ağır setlere girmedikçe kullanmıyorum.
Eldiven ile 30kg kaldırıyorsam çıplak elle en fazla 20. Yani eldivenin bayağı bir artısı var. Kemer kullanmıyorum eldiven kullanıyorum.
Eldiven takmak zorundayım yoksa ellerim hep nasır oluyor
Eldiven ve havlu disinda aksesuar kullanmiyorum. Dogru ve nizami calistiktan sonra, cok buyuk gereksiz agirliklar altina girmedikten sonra fitness, oyle cok tehlikeli bir spor degil.
Eldivensiz olmaz. Demirin kokusu siniyor bir de herkesin eli değiyor o demire
Hayır ama bu tabiki ne kadar kaldirdigina göre değişir
Evet :) belimi sakatlamamak için kemersiz deadlift yapmıyorum. Ellerimin de haşatı çıkmasın diye eldiven kullanıyorum.
Hayır, ihtiyaç hissetmiyorum. Ama bazen çalışmaktan ellerim su topluyor. Çok aşırı ağrılı ise kullanırım.
Not:spor için olmasa da parmaksız siyah candır:)
100 kilo üzeri kemer kullanıyorum eldiven kullanmadım henüz :D
Amerikada yapılan bir araştıtmaya göre sporda eldiven kullananlar eşcinselliğe daha yatkın oluyormuş bu yüzden eldiven kullanan pembe erkektir.
Kullanmayi biraktim ellerim soyuldu
Kullanıyorumda kemer yok
Hayır kullanmıyorum
herhalde yani yoksa fıtık yadaa avuç içleri nasır
Eldiven şart yoksa ellerim nasır tutuyor 😁
Eldivensiz çalışAmıyrm avuçlarm soyuluyor
Kullanmıyor um
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?