Merhaba arkadaşlar. Ben yaklaşık 6 yıl voleybol oynadım. Küçüklüğümden beri voleybola karşı ilgim vardı. Voleybolu bıraktığım gün bu ilgi daha da harlandı. Başörtü taktığım için voleybol oynamayı bırakmıştım. Ama maçları izledikçe kendimi o saha da hayal etmekten alıkoyamıyorum. Endonezya da kapalı voleybolcu olduğunu gördüm. Türkiye de olabilir mi?
Cevabın nedir?
Tamamen tesettürlü milli takımlar bile var ama ülkemizde yasalmıdır bilmem. Yasal olsa bile birçok kulüp kabul etmez biliyosun. Kapanmak için voleybolu bırakan bir milli oyuncumuz vardı, ismi Aysun’du yanlış hatırlamıyosam.
50 Yorumla
+1 yılKulüpler yer verirse olur.
Uluslararası karşılaşmalarda belki bir pürüz çıkar diye büyük kulüplerin bunu bir risk olarak gördüğünü sanıyorum.
Kapısı açık olan kulüpler vardır illa ki.
Araştırmak lazım.01 Yorumla
Soran+1 yılYa Endonezya’da falan da var tek sorunun bence kıyafet ve uyumdan çıkaracağını düşünüyorum ama ben tekrar voleybol oynamak istiyorum
+1 yılHenüz hiç görmedim kapalı türkiyede kıyafetleri bile tesettüre uygun degilken bu olurmu olmazmi düşündürücü aslında.
00 Yorumla
Neden olmasın tabi ki yapabilirsin denemeye değer hayat pes etmek için çok kısa
131 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın inşallah bir gün istediğim şeyler olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
6Cevap
+1 yılMerhaba bende kapalı bi kızım ve şuanda ilerlemekte olduğum bir kursa volleybol oynamaya gidiyorum ve bu sene sonunda lisansımı ve inşallah başarılarımı alıcam bence sende yapabilirsin ben çok özgüveni olan bi insan olmasamda bi şekilde çabalıyorum eğer ben yapabiliyosam sende yapabilirsin tekrar spora sarıl bence bak gör hayat senin yüzüne gülecsktir yapacaksındır ve bizler tesettürlüyüz diye bizi ayıramazlar onlara kimse bu hakkı vermiyor o yüzden bunu sormaya bile gerek biz bu dünyaya dışlanmak için gelmedik sonuçta
350 Yorumla8 yıldır lisanslı voleybolcuyum okul takımından yükseldim ama milli eğitim"tesettürlü voleybol oynayamaz" kuralıyla türkiyede milli tesettürlü voleybolbolcu olmaz zor hatta imkan bile yok ama eğer bunu gerçekten istersen yurtdışın da tesettürlü milli takımlar var onlara başvurabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılTürkiyede henüz öyle bir yapılanma yok olacağını da sanmıyorum.
05 Yorumla
Soran+1 yılBunu isteyen kişi sayısı az olduğundan dolayı yapılanmanın olmaması olabilir mi
- +1 yıl
Bunun için ayrı bir yapı kurmaları gerekir. Oda biraz zor gibi. Tesettürlü Voleybol Ligi kurmaları gerekir yani. Gençlik ve spor bakanlığına ve voleybol federasyonuna yazı yazabilirsiniz. Konuyla alakalı
- +1 yıl
Belki buna ön ayak olup ortak bir çalışma bile yapabilirler seninle hayalini gerçekleştirmiş olursun.
Soran+1 yılDiğer ülkelerde tesettürlü tesettürsüz takım ayrımı yapılmıyor bende istemem böyle olmasını mesela bende milli olmak isterim ama bunu için dediğin yerlere yazmayı düşünüyorum teşekkür ederim:)
- +1 yıl
Cimere de yazabilirsin mesela. Daha etkili olabilir
+1 yılÜlkemizde nasıl karşılanır bilmem ama amatör liglerde kimse tesettüre bakmaz bence
02 Yorumla
Soran+1 yılYa internetten bakıyorum birisi biz sadece azimle hırsla bilmem ne oynayan yetenekler arıyoruz falan diyor bazıları belirli kurallarımız var ülke de diyor söz konusu değil diyor kafam çok karışık
- +1 yıl
Sen yap bence spor cemaatin elinde. Tesettürlüysen elinden tutuyorlar
+1 yılOlur tabii kanks. Hayallerinin peşini bırakma
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim:))))
+1 yılolabilir neden olmasın
işe siyaset karıştırmadıktan sonra00 YorumlaAynı şekilde bende 2 yıl profesyonel olarak oynadım ama tesettüre girince bıraktım çok fazla geri dönüş yapmak istiyorum
00 YorumlaBen yaklaşık 3 yıldır tesettürlü voleybol oynuyorum ve hic sıkıntı çekmiyorum bu senin azmine kalmış başarılar
50 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 373 cevap paylaştı.
u +1 yılNeden olmasın
00 Yorumla Sen kapalı oyna
20 YorumlaOlabilir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem