Kesinlikle Muslera'dır bir çok kez kurtardığı maç, kazandırdığı puanlar mı desem, şampiyonluk getiren, kupa kazandıran mı desem, müthiş bir kaleci olduğu kadar çok iyi bir karaktere ve sempatikliğe sahip birisi
Hani ligimize gelip efsaneler arasına girenler olmuştu ya onlar gittikten sonra gelen her yetenekli futbolcu o efsaneler ile kıyaslanır ama asla onun gibi olamaz, yerini dolduramazlar ya Mesela alex gibi işte Muslera da kendi mevkisinde öyle bir efsanedir.
İkiside birbirinden armut çatır çutur gol yiyorlar. Milli takimizin kalesini koruyan Mert Günok son zamanlarda oldukça başarılı. Konya'dan Serkan Kırıntılı da iyi bir performans gösteriyor.
Yiğidi öldür hakkını ver demişler. Her ne kadar 2 takımı da sevmesem de kalecilerinin hakkını yiyemem. Bana göre karius ama. Evet muslera da iyi fakat o artık eskide kaldı karius ondan bir tık daha önde bence 😉
Peki karius bugüne kadar ne yapabildi? Kıyaslanması bile doğru değil, geçen sezon karius'u gördük yeterince iyi değil, bu sezonda da bence iyi değil. Genel olarak bakacak olursak karius'u süper ligin en iyi kalecisi olması haksızlık olur Musleranın yanına bile yaklaşamaz. çünkü en iyi kaleci konumunda mekanın sahibi muslera'dır. Tıpkı snejder, alex, melo gibi Muslera da kendi mevkisin efsane olmuş bir isim ve kim gelirse gelsin Musleradan daha iyi olması mümkün değil. Muslera bir çok kez maç kurtarmış, puan kazandırmış, şampiyonlukta büyük pay sahibi olmuş, kupa kazandırmış çok önemli bir isimdir. 5 Türkiye şampiyonluğu, 4 Türkiye kupası şampiyonluğu 5 Türkiye süper kupası şampiyonluğu görmüştür. Karius? 🤔
Her halükarda karius diyorum.. Muslerayi hic sevmiyorum yaa neden bilemem ama sevemedim hic gol yemesede yine de karius derdim.. Beşiktaşlı olunmaz beşiktaşlı dogulur sonuçta... 💓💓Beşiktaşk💓💓
Ya dalga mı geçiyorsunuz? Şuraya Muslera'yı yerleştiirmek futbola hakarettir. Tamam, her kaleci fark yiyebilir ama bu 1 değil 2 3 değil 4-5-6.. Saçmalamayın yani. Tabi ki Altay en iyisi...
Bir Fenerbahçe li olarak Muslera'yi kimseyle kıyaslamam. Hem iyi kaleci hem de çok düzgün bir insan.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
2012 ye kadar volkan Demirel 2012 den sonra Muslera ve halende Muslera 2011 yilanda dünyanin en iyi 7. Kalecisi diye konuşuluyordu kendine iyi bakarsa 3-4 sezon daha oynar
En İyi Cevaplar