Bonucci - Chiellini
Nesta - Maldini
John Terry - Ricardo Carvalho
Puyol - Pique
Pepe - Ramos
Diego Godin - Joao Miranda
Nemanja Vidic - Rio Ferdinand
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ramos ve Pique diyorum listede bu ikili olmalıydı. Beraber oynadıklarında İspanya milli takımında bilekleri bükülmüyordu ve yanlışım yoksa İspanya onların döneminde 3 büyük turnuvayı üst üste kazandı. Tarihin en iyi uyumlarından birisiydi bence eğer ikisi aynı kulüpte olsaydı ortaya nasıl bir sonuç çıkardı düşünmeden edemiyor insan. Biri Madrid'li biri ayrılıkçı Katalandı ama omuz omuza oynadılar yıllarca her şeye inat, sonradan bozuldu birliktelik üzücüde olsa. Futbola böyle şeylerin girmesi hiç hoş değil ama siyaset her yer giriyor maalesef. Listeye gelirsekte listeden Bonucci - Chiellini derim ben her ne kadar Nesta - Maldiniyi izlemiş olsamda o döneme göre kıyaslama yapmıyorum futbol bu dönemde çok daha efor istiyor güç, performans istiyor.
Chiellini ile Bonucci çok uyumlu. Bu arada bir soruda herkes İtalya hak etti demiş ama sen hak etmedi demişsin katılıyorum sana. Ben turnuvada Belçika'yı destekliyordum onlar elendikten sonra Chiellini-Bonucci ikilisi olduğu için İtalyanları destekledim. İspanya ile Belçika daha çok hak ediyordu o kupayı!
İspanya yarı finalde göstermiş oyunu ile İtalyanları ezdi ve turu İtalya'nın geçmesi mantıksız oldu.
Belçika maçında da Hazard'ın yokluğuna denk geldiler.
Son 16'da Avusturya'yı bile 90 dk boyunca yıkmayı beceremediler.
Grupları desen çok fıstı.
Chiellini-Bonucci o takımda oynamasaydı ben finalde İngilizleri desteklerdim.
Kısaca iyi oynadılar ama %100 hak ettikleri söylenmez.
Cevap
11Cevap
Efsaneler nesta maldini. Harika uyum ve sevdiğim Puyol pique. En iyi defanssa Sergio Ramos. Her ne kadar zman zman karaktersiz futbol oynasa da 😄
jshdhshdhdh Marcao luyindama demek isterdim banane Bülent popescuu
bananeee diğerlerini kabul etmiyorum bananeee dünyanın en iyisi Bülent ve popescuu noktaaa
jshfshfhshdhdhfh hakliym amaa
Anlık Laura;
https://youtu.be/q1aoukasv8I
oh no no noooo 😂😂
Hepsi birbirinden sağlam ikililer ama ben maldini-nesta ikilisini hepsinden birkaç gömlek üstün görüyorum.
Pepe Ramos zamanı Real Madrid muhteşemdi. Şimdi parayla güçlü oyuncu arayarak ayakta kalmaya çalışıyorlar. Eski real yok.
Maldini Nesta bu ikiliyi izleyenler bana hak verecek
Ramos ve Pepe dedim çünkü Ramos skora da katkı yapabiliyor, ataklara da çıkabiliyor.
Nesta Maldini demeyende ne biliyim
Nesta Maldini diyorum acun bey.
Oyum Maldiniye gitti :D
Maldini - nesta hey gidi
Nesta ve Maldini tabii ki
Bonucci - Chiellini 🇮🇹
Puyol efsaneydi yaa
Popoescu ile cesur yürek Bülent korkmaz
messi ve ronaldo
tek bunlari biliyorum
bshdhshdhhshf
Bunlar forvet oynuyor 🙄