Arkadaşlar karın kası herkesin yanliş bildiği sürekli mekik çekerek leg raise , crunch , twist gibi hareketleri yaparak çıktiğı saniliyor.. aslinda insanin dogasi gereği herkeste karin kasi mevcuttur sadece önemli olan bu karin kaslarinin üzerinde bulunan yag tabakasini minimuma indirgeyebiektir.. Yanlis anlasilmasin yagli bir vucudt karin calisabilirmi evet ama gözükmez sadece yag tabakasinin alt lismindaki kaslar hacimlenir bunun görunebilmesi ocin vucud yag oraninin %9-10 olmasi gerekir kendiliginden çıktigini goreceksiniz 💪 bölgesel yağ yakimi die birsey yoktur 👊 Akliniza takilan kisimlari yoruma yazabilirsiniz
Kardeş im karin kasida bir kas sonuçta şimdi normal bir insanla Larry whells 'daki karin kası aynı olamaz demi leg raises mekik veya crunch karındaki yağları eritmez ama o bölgeyi güçlendirir hipertrofisini sağlar.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bende spor yapıp zayıflayamıyordum bu yaz zayıfladım göbeğim gitmişti ve baktımki biraz karın kasım belli oluyor şimdi anladım
Ayıptır söylemesi bir oturuşta 2 bütün ekmeği mideye götüren insanım😂. Hadi onu bırak makarnayı, pilavı ekmekle yiyen biri olarak hiçbir faydasını göremiyorum kilo yönünden. Yedikçe kilo veriyorum gibi
Düzenli olarak yemek yemeyi yine denedim ama olmuyorrr. Yemek yedikten 2 saat sonra yine acıkıyorum😂neyse derdimin çaresi sen değilsin en iyisi doktora gitmek. Millet su içse yarıyor ben iki ekmek yesem kilo veriyorum
Bu senin vücut tipine ve hedefine gore degisir birde antrenman saati çabuk kilo alabilen bir vücudun varsa mesela aksam saatlerinde idman yapiosan ifman sonunda protein agirlikli beslen karbonhidrat fazla tuketme kilo alamiyorum dersen karbonhidrat protein ye sıkinti olmaz yesilligi de unutma derim
En İyi Cevaplar