Rezalet! Dünya’da Melih Şendil gibi spiker bulamazsınız! Galatasaray kiminle oynuyor Yunan takımıylamı! Falcao vur şu topa! Yazık! pic.twitter.com/pQfaL1UDej— Kaya Cilinğiroglu (@kaya9733) September 13, 2019

Rezalet! Dünya’da Melih Şendil gibi spiker bulamazsınız! Galatasaray kiminle oynuyor Yunan takımıylamı! Falcao vur şu topa! Yazık! pic.twitter.com/pQfaL1UDej— Kaya Cilinğiroglu (@kaya9733) September 13, 2019
Bir spikerin; tıpkı dillendirildiği gibi sanki milli maçtaymış gibi beceriksiz ve kariyerinin sonuna gelmiş bir adama kalkıp da "vur şu topa" demesi evvelâ kendine hakarettir çünkü mesleğini yapamıyor, sonra Kasımpaşa takımına hakarettir ki özür dilemesi gerekiyor, sonrasında da Türkiye'den özür dilemesi gerekiyor.
Bir işi yapamıyorsan yapmayacaksın, bu sadece rezalet değil; tarifsiz bir gaftır.
Biz keyif almak için futbol izliyoruz; taraflı insanların garip hareketlerine maruz kalmak için değil.
uzata uzata birde gol anlatıyorlar pierrrrrr vaannnn hoydonkkkkkkk deyişi hala kulaklarımda dünde falcoooooooooo dedi sözde maç anlatıyorlar anadolu takımı gol attığındada büyük takımın hatasını anlatıyorlar gol atan önemli değil çünkü üye sayısı büyük takım taraftarı fazla olduğu için
Abartılacak bişey yok ki gol atmasını istiyor ne var bunda
Cevap
36Cevap
Dostum kaç kişi beinsportu kasımpaşa için alıyor?
Fb, gs, bjk ve ts taraftarı dekoder alıyor.
Sen bu dört takımın yenildiği maçı ballandıra ballandıra anlatan spiker gördün mü derbiler hariç?
Ayrıca ""vur şu topa" diyoloğu videonun kaçıncı saniyesinde diyor bir daha izleyeyim?
Orada buluştu topla diyor. Vur şu topa değil!
Melih Şendil kendini taraftar sanmış galiba. Kızağa çekilmeli bir kaç hafta.
Futbolcu vuramiyorsa adam napsin mk vurma mi desin gormemezlikten mi gelsin alti ustu bir top var ve pesinde kosan adamlar var Turkiye de futbol kara para aklamak icin kullanilir siz gotunuzu bosa yirtiyonuz 😀😀
goruntuler diger kanallara verilmiyor :)
mac Gs ev sahipliginde
maçı izleyenlerin yuzde 90 ı Gs taraftari :)
yani melih sendil 90 dk icinde tarafli tek bir cumle soylemisse hatamidir :)
ayricada vur şu topa delil bulustu topla diyor sagdan soldan duyduklari ile yorumculuk yaptigini sanan kaya ç. nun rezaleti bu durum
Tarafsızlık yok. Melih beyi yakından tanıyorum. Maç öncesinde neler neler diyor mikrofon bir açık kalsa o zaman bomba patlar :D
Ben senin yerinde olsam utanır şu soruyu kaldırırdım. Dinlediğinizi anlamayacak kulaklara sahip olmak enteresan olmalı.
Bir Fenerbahçeli olarak dikkatli dinledim ve spiker orada "Falcao buluştu topla" diyor. Fakat, orada ilk fark etmeden yanlış anlaşılma da olabiliyor 😂
Adam güzel anlatıyor ama taraftar gibi anlatması hiç hoş değil.. Bu sezon gs maçlarında cok abarttı..
Yılların fenerlisi melih şendil sölyemiş hemde bunu :D bu kanatılıların acıl kulak muayenesine ihtiyacı var :D
Onu hangi kulaklarınızla dinlediniz la siz valla çok ama çok degişik insanlarsınız
Nerenizle dinliyorsunuz?
"Falcao buluştu topla" diyor.
Aldığı bilerce tl profesyonel olmasına tetmiyor demek ki
O kadar boş şeylerle uğraşıyorsunuz ki, en boşlarından biri de futbol
Bein sports kuş paketi satıyor, alana anten bedava.. Çekemeyen olursa diye.
İlk hafta Vedat Muriqi gol kralı ilan edilirken nerdeydiniz? 😃
Adam gibi adam hislerini gem vuramamış nice spikerler biliriz kuş sevdalısı
Bunlarin bu sempatisini bitirecegiz. Ligde sampiyonluga hasret birakacagiz sabretsinler. Simdi iyi gunleri yasiyorlar.
Hayatım da en nefret ettiğim iki üç spikerden birisi, nor'MAL karşılayamacaksın.
Benimde hoşuma gitmedi bu durum bir Galatasaraylı olarak..
Tamam anladık fenerlisin ama iftiraya gerek yok. Maçı canlı izledim ve tekrarınada baktım. Hiç öyle bişey denmiyor
adam futbolsever gozuyle izliyor maçı.. senin gibi holigan ruhlular anlamaz bunu.. bye
buluştu topla diyor nasıl dinliyorsunuz :D
zaten yanlı anlatıyorlar bazı takım gol atınca bir taraflarını yırtıyorlar sevinçten
Kaya çilingiroğlu Galatasaray düşmanı zaten tvitleri baştan aşağı hep kötülemek. Onada fırsat doğmuş
"Falcao buluştu topla" diyor
Bu söylemde ne var ki
Buluştu topla diyor gibi
Falcao buluştu topla diyor. Ayıptır ya
Neresi rezaletmis canim😂😂
Adam galatasaraylı olabilir ne var bunda
Hadii Falcaaooo vur bebeğimmmm <3
Burası Türkiye kimse tarafsız olamıyor malesef.
Ne abarttiniz şu focamidir falcomudur nedir ya..
, falcao bulustu topla diyo kulak zarını sevdiğim
"falcao vuruşu topla " diyor sanki
benim anladığım "buluştu topla" diyor.
Kahvede izledim fark etmedim
Bence kulaklarını aç bir daha dinle dostum ☺
gs denilen takımımsı yapı kapatılmalı
Bildiğin rezalet
Yav he.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar