Galatasarayın yaptığı inanılmaz transferler Bjk ve Fb taraftarları tarafından şaşkınlıkla karşılanırken taraftarlar UEFA’ya şikayette bulundu ama UEFA geri dönüş yapmadı😂
Özellikle sosyal medyada Beşiktaşlılar “Biz 18 Milyona Anadolu takımı kadrosu kurduk Galatasaray bu bonservisle nasıl yıldızlar karması kurdu” diyerek şaşkınlıklarını ortaya koydular
Galatasaray markası dünya yıldızları tarafından tercih edilen bir marka Türkiye’deki hiçbir markayla kıyaslanamaz.Ayrıca bunlarıda unutmamak lazım.
Fenerbahçe ve Beşiktaş Taraftarları Galatasaray’ı UEFA’ya Şikayet Etti! Ne Düşünüyorsunuz?
Ben feberbahçeliyim ama burada yanlışlık var. Yani gidipte sırf transfer yapıyor diye hiçbir takım şikayet edilmez. Bunu gs yi savunmak için söylemiyorum. Bunun yanlış olduğunu düşündüğüm için söylüyorum. Fenere de bjk a da ben yakıştırmadım bu davranışı.
bizde yedik bu bedava bonservisleri tabi. bir soruşturma açılırsa halleri ni düşünemiyorum. ama kim açacak ki soruşturmayı. TFF nin başına oturttular bir kuklayı. koç söylüyor o yapıyor...
En İyi Cevaplar