Bence rekabet böyle güzel ama Fenerbahçeliler ne düşünür bilemem 🙃 (Not: Takım tutmuyorum)

Bence rekabet böyle güzel ama Fenerbahçeliler ne düşünür bilemem 🙃 (Not: Takım tutmuyorum)

Sosyal medyanın en sevdiğim yanı bu belki de karşılıklı göndermeler çok eğlenceli oluyor 😃 Herkes Uludağ'da, Palandöken'de kayıyor bizimkiler Kadıköy'de😃 @Sosyetic_SheqiiL ağla 😂
Allah senin cezanı verecek 😒
@Sosyetic_SheqiiL ne yapalum çok sarayiii 😃
Sarmasın olm sarmasıııın delirtme insanı 😒😒
@Sosyetic_SheqiiL delirde azıcık keyiflenelim :D
Sana bu keyfi yaşatır mıyım ben be 😃
@Sosyetic_SheqiiL göreceğiz 😉
Gööör 😃
O akşam hayranlıkla takip ettim Galatasaray adminini 😄😄
Adam sanki günlerdir buna hazırlanıyor gibiydi..
Maç bitti ama admin gol atmaya devam etti 😄😄
Zekaların kapışması beni hep hayran etmiştir.. Tam tersi bir durum da olsaydı takdir ederdim..
Zekâ çok başka bir şey..
Özellikle "5 gol attık 3'ü sayıldı.." diye attığı tweet efsaneydi :)) Bunu da atmamıştır dedim ama affetmemiş..
Tamamen aynı fikirdeyim ve son yazdığına da katılıyorum. Tam tersi olsa ve böyle yapılsa yine sorardım, çok keyifliydi 😂
Onu da etiketleyecektim de onda etiketlememişti rakibi o yüzden etiketlediklerini seçtim 😀
Bu da güzeldi mesela ekleyecektim de etiket yok diye bunu da eklemedim 😂
twitter.com/.../1612171688355188736
Arkadaşımın tuttuğu takım için beraberlik gerekiyormus bu yüzden berabere kalmalarını isterdim ama böylesi de fena değil 😂
Göndermeler de iyiymiş..
Arkadaşın da çok şey istiyor ama 😂
E biraz öyle😅
Bir fener taraftarının yaptıgı yoruma çok güldüm o akşam. 😂
"Ezip geçmediler, si*kti geçtiler. Evimizde si*kildik evimizde" demişti. 😂😂
🤣🤣🤣
Cevap
7Cevap
Harika göndermeler fenerbahçe şimdi düşünüyordur acaba kaybettiğimiz maç için tf ye baş vuru mu yapsak diye 😅
Oooo Barış çarşıyı karıştırma 🤭😂
Beşiktaştan bahsetmedim ki 😅
Yok bu çarşı o çarşı değil 😂
Ha sen başka bir şeyden mi bahsediyordun abi 🤣
🤣
Fenerbahce oynamadı, şike var olduğunu hep söyledim. Eski prof oyuncuyum ben burada çoğu kişiyede 1 gün önceden böyle olacağını demiştim bu ülkede spor sadece kara para aklama rant.
Nasıl bir şike? Derbide bile mi?
Alanya ts'yi 5-0 yendi sence? Her şekilde var kaldı ki normal değil mi kıtalararası derbide favoriyi yenmesi bak gsli olmayı geç fb favori ev avantajı ile favori idi iddia oranı bile yüksekti gsnin üstelik son güne berabere aynı puana kalmaları mantıklı mı? Takım ceset gibi oynaması normal mi renneste nasıldı geçen hafta nasıldı bu takım gelene geçene 4 5 atmıyor muydu ne oldu şimdi?
Hiç bilmiyorum 🙃
Anlatıyorum işte, ben oyuncusuydum takımın yani çok şey gördük senelerce bunlar normal şeyler değil takım tutulma.
Yani para olan her yerde bir şey beklerim 😀
Futbol asla sadece futbol değildir demiş Simon Kuper 😂
Aynen öyle bu işler spor olmaktan çıktı ben bir ara bu yüzden futbolu bırakıp karma dövüşe girdim ama yapamadım geri döndüm sıyırdık sonra bıraktım, yani kısacası durum bu.
bende şuna çok gülmüştüm
Hahaha 😂🤣
Futbol takip etmem, kimin kazandığını kaybettiğini bilmem ama GS'nin rengi çok hoş ya, ayrıca göndermeleri süper bence :D
Bence de süper 😂
Eskiden bu kadar fazla değildi ama herkes abartmaya başladı şimdi birbirlerine girmedikleri sürece sıkıntı yok :D
Kesinlikle, böylesi keyifli 😀
çok güzel göndermeler yapmışlar ya 🤣 yakışır galatasarayıma 😅
Seni cimbomlu seniii yakıştırırsın tabii 😂
eğlenceli de buldum göndermelerini 😂
Ben de 😂 Epey yaratıcı 🤩
😂😂 fenerbahçeliler çok üzülmüşlerdir sjdj
Daha çok kızgınlardı, Ali Koç istifa etsin istiyorlardı en son 😀
kızdırmayı başarmışız ooo 😎
Kesinlikle 😂
Hele stadyumdan maç sırasında yayınlanan görüntüler 🙊🙈
ya ben görmedim böylede bir gsliyim 🙈
Görme görme böyleydi söylenenler 🤬😂
iyi ki görmemişim 🙊😂
Hak ettikleri bir mağlubiyetti bizde kutlamasını yaptık bitti şimdi Hatay maçına odaklanıyoruz
Laf işleme sanatı en sevdiğim 😍😍
Tatlı atışmalar olmalı bence
son saniyelerde Icardimsi bir gol olmuş :D
Komik değil 😒
Bir Fenerli gördüm sanki 🙃
Takip etmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?