Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da yer alacağı UEFA Avrupa Ligi grup aşamasında kuralar çekildi.Galatasaray E Grubunda Lazio, Lokomotiv Moskova ve Olimpik Marsilya ile eşleştiDiğer temsilcimiz Fenerbahçe ise D Grubunda Olympiakos, Eintracht Frankfurt ve Royal Antwerp ile rakip oldu. Temsilcilerimize başarılar dilerim.
Avrupa Liginde kuralar çekildi. Sizce temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Galatasaray gruptan çıkar mı?
Fenerbahce görece iyi bir kura secti. Kendisiyle denk veya biraz daha iyi takimlarla oynayacak. Tehlikeli ama transferler yetisirse gruptan cikar diye düsünüyorum. Galatasaray ise bence sansi yok, acikcasi bir galibiyet alirsa iyi, fatih terim uzun süredir cok formsuz.
Fenerbahçe için şanslı bir kura her türlü gruptan çıkacaktır. Grup lideri olarak çıkmasını bekliyorum. Galatasaray'a gelirsek nispeten zor bir grup ama çıkacaktır oda. En çok Lazio karşısında zorlanırlar onun harici zorlanacaklarini düşünmüyorum.
Galatasaray 2. yarıda iyiydi ama karşısında Rangers vardı :D. Toparlarsa 2. olma ihtimali var ama zor yine de. Fenerin aşırı kötü oynaması lazım çıkamaması için. Ya da benim düşündüğüm gibi grup nasılsa kolay diye zorlamazlarsa bir ihtimal
Fenerbahçe çok rahat çıkar. Galatasaray çıkamaz diyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
PSV den 5 yiyen Galatasaray Lazio ve marsilyadanda fark yer Fenerde olypiakos ve Frankfurt un altında biritirir antwerple cekisir naingolan tek başına fener orta sahasına bedel