Karın kası çalışmalarımın sonucunda insanlar karın kaslarımı çok abarttığımı ve daha da ileri gitmememi söylediler. Sizce kadınlarda karın kası nasıl duruyor? Yorumlarınızı bekliyorum 💋
Ben şahsen sevmiyorum. Kadına kadınsı şeyler, yani onu erkeklerden ayıran ve kadına has şeyleri yakıştırıyorum. Karın kaslarındansa kassız olarak her zaman fit ve sıkı olan ama sert olmayan göbeksiz bir karın tercih ederim
kadının formda bir vücuda sahip olduğunun ilk göstergesi. En çabuk kilo alınan ve zor verilen bölge. Dolayısı ile orada taş gibi bir karın ve sert kaslar bence hem güzel hem de çok Seksi görünüyor.
Az daha zorlarsan kas olimpiyatlarına katılacaksın. Bazı şeyleri abartmamak gerek sözüne can-ı gönülden katılıyorum. Buna istinaden kadınlarda geliştirilmiş karın kaslarını da fazlasıyla erkeksi ve itici buluyorum. O kadar garip bir çağdayız ki, bilinen kadın ekolü popüler kültürün lanse edilişi ile şekillendi, biçimlendi ve kopyala yapıştır mantığına döndü. Bir zamanlar belli hatlara sahip kadınlar makbul sayılırken, ansızın bir deri bir kemik olan ya da kaslarını sergileyen tipler fırladı. Kıssadan hisse: Abartmayalım.
Bence kadın fit olmalı öyle salça gibi sağı solu sarkmamali form da olan kadın her açıdan seksi olur giydiği yakışır, atletik olur kaplumbağa gibi olmaz çok narin olmaz ben şahsen böyle seviyorum diğerlerini bilemem😂😂😂
Kadinlarda kas erkekler gibi olmaz zaten koydugunux fotograftaki gibide olmaz disaridan takvige alinmadigi surece kas oranlari farklifir cunku ama bir tik kasli olmali bence fit durmak icin
Berbat duruyor kadın dediğin nazik olacak! Zaten onlar da sporla elde edilmemiş ilaç enjekte edilerek elde edilmiş kaslar güzel olsaydı zaten Allah sporla elde edilecek şekilde yaratırdı
İsteyen istediği kadar kas yapabilir bir karışmayın milletin vücuduna yok kadın zayıf olurmuş yok kaslı olurmuş bir bırakın ya isteyen istediğini yapsın isteyen kas yapsın SİZE NE
Kisilik sorununuzmu var, ilgimi görmüyorsunuz, netten caldiginiz model birinin fotosunu koyup, sanki kendiniz gibi algi yaratip egonuzumu tatmin ediyorsunuz?
Kadınlar kaslı aygırlarla evlenmek ve onları ayartabilmek için de bol bol kas yapmak ister. Bütün kaslı kadınlara başarılar dilerim. Allah hepsini ayartabildikleri aygırlarla bir yastıkta kocatsın. 🙏
Karnının Çok hafif kaslı olması beni delirtiyor çok çekici Seksi penisin oraya girdiğini bilmek muhteşem bisey anlatamam yani kısacası aşırıya kaçmadigi sürece gayet Seksi duruyor
evet çok hoş her kadında olması gerekli sağlık için sağlıklı bir cinsel hayat için sağlıklı bir kalp damar için gerekli saglıklı bir karaciger akciger için gerekli insanlar aslında 45 yaşında bile çok gençler 60 yaşında olup 25 yaşında gösteren insan tanıyorum hepsi sporcu hepsinin karın kası var kısaca hem görüntü hem sağlık için iyi bravo böyle devam edin
Böyle gayet iyi devam etme karın kası kadında bana itici gelir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kasların baklava dilimi gibi olması itici bence ama hani baklavayı keserken kör bıçakla kesersin de hafif çizgili olur ya işte öyle olmasi gerekiyor bence...
tm gobeklı erkegım bu kızların bıle baklavası var ama yakısmıyor kızlar estetık durmuyor ha emek vermıs özene bözene antreman beslenme yapmıs buyuk saygı duyayım
En İyi Cevaplar