Isim olarak iyi bir kadro diyebiliriz 1. lig için açık ara favori de diyebiliriz ama olmadı işte kötü takım değil ama kötü sonuçlar üst üste olunca buralara kadar geldiler. Kadroyla çok fazla oynanmadan hatalarından da ders alarak tekrar süper lige döneceklerine inanıyorum.
İlk yarıda oynanan 3-0 lık maçta Fenerbahçe kümeye diye bağıran bazı Akhisar taraftarlarına selamlar olsun :D Fenerbahçe formasıyla dalga geçilemeyeceğini ağır şekilde tecrübe etmiş oldular.
Düşmelerinin nedeni de yönetimsel hatalar. Sene başında Okan Hoca ile devam kararı almamak en büyük yanlışlarıydı. Bir ilçe takımının da 2 kupa alması yadsınamayacak bir başarıdır ayrıca.
hayırlısı olsun. acıkcası pek takip etmiyordum. ligde bir ilçe takımın bulunması başarıdır kendileri adına ama ülke adına öyle diyemeyeceğim. 81 il var onların ezikliği. misal mersinspor adanaspor gibi. bunları aşması iyi değil. ülkenin spor kültürüne bakacak olursak bence doğal. birileri düşücek çıkıcak. bnlar olucak. kupa kazanmaları ekstra helal olsun diyorum ona başarı
Fenerbahçe ile Galatasaray'ın baş belasıydı. Bundan sonraki ligde başarılar... Bu futbol Akhisar düşmeseydi başka takım düşecekti. O takım için de üzüntü duyulacaktı.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İyi oldu Geçen sene kupa alan takım Türk futbolcuları sattı veya gönderdi, onların yerine saçma sapan yabancılara dünya para ödedi
Takımın yarısı yabancı Düşmek için bunlar para ödemeye gerek yoktu
En İyi Cevaplar