Aslında bu spor bizim için zor.. boyum 1.88 haliyle kas demetleri uzun ve natürel yönden doldurmak için x2 efor+beslenmek gerek.. kısa boylu arkadaşlar daha avantajlı bize göre.. Aslında boya göre kas kutlesi inşa etmek en mantiklisı.. Şekil biçim açısından daha düzgün durur.. Fakat kısalara yakışmaz uzun a yakışır mantığı yanlış.. Kısa boylu iyi fizikli kardeşlerimiz var kaldı ki sporun uzunu kısası olmaz..
Not: uzun arkadaşlar kas olmaz diye birşey yok olur halihazirda bende bu sporun içindeyim dışarıdan net belli olur spor yaptıgimiz ama iri kütle için anabolik girmek gerek. . Yani steroid olmadan devasa görüntü elde edemeyiz ki hem sağlıksız hemde görüntü berbat olur..
Ya bir yürüyün gidin cahil çomarlar doluşmuş yine. Dünya fitness şampiyonlarının ortalama boyu 1.73 cm civarıdır. Çünkü daha iyi kas yaparlar. Hiç de üçgen peynire benzemiyorlar. Yanında dursanız sizin 4 katınız gelirler.
Söyle soyliyim kısa boylu erkeklerin kol kası yerine karin kası çalışması gerekiyor omuzları darsa genisletmeli bacakları inceyse kalinlastirmali ancak mutlaka karin kası üzerine çalışmalılar. Böyle olursa vücut daha güzel görünür:)
Kısa boyluyum vücut da yapmıyorum kimseye bir şey de yazmıyorum Allah hepinizin belas nı versin. Bizi dünyadan soyutlayınca elinize ne geçiyor onu anlamıyorum.
Reis onlar yüzünden spor yapmamazlik yapma onlara inat bas sana kısa boylusun diyenleri ve dediklerini umursama onlara inat bas dediklerini umursama bende kısa boyluyum spor yap boynun uzar yok eğer 21 yaşının üstündeysen çalış boy uzatma ameliyatı ol
Bende kafam kadar göğsü olmayan ve boyu 1,73 ün altında ki kadınları kadın yerine koyamıyorum o nasıl olacak. Gerçi sen lastik don olduğuna göre kaşarda ısıyı görünce lastik gibi sündüğüne göre bizde kaşar sevmiyoruz böyle lastik don gibi sünen.
Vücut geliştirme ile spor yapmak arasında ki çizgiyi siz cahiller ne zaman öğreneceksiniz acaba? İnsan kısa da olsa, uzun da olsa spor yapmalı kendisi için
Boy ile ne alakası var spor yapan erkek bakimlidir emek veriyordur. Dalga geçilecek asıl konu 31 yaşındaki kadının Google dan calma sözlerle evde toto büyütmesi
Spor sağlık içindir... Dötü b*klu kızların beğenmeleri için değil o yüzden kendinize pay çıkarmayın. Aynı mantıkla kızlar sporun yakınından bile geçmemeli %95'inizin kısa boylu erkeklerden bile daha kısa olduğu düşünülürse
uzunum ama , o adamlar gibi de kas yapamıyorum. bunlar 5 kilo alsa yarıyor , bizde göstermesi için belki 15-20 kilo alman gerekiyor ki buda çok uğraş istiyor. kısalarda kıskandığım bir özellik desem yeridir
Ben kısa boylu biriyim ve 107 kiloydum 1 ay önce ve spor salonuna başlarken 104 kiloydum ama spora başlamak zorundaydım ve 7 kilo verdim 1 ayda maksimum ve şunu unutmayın 1 ayda bir insan maksimum 7 kilo verirse sağlıklıdır
Kisa diye spor yapmaktan nefret etmemeli kimse. Aşırı sekilde kas evet kotu durur. Ama her insan ne kadar yapmasu gerektiğini illa ki bilir. Spor bir moda degil sağlıktır :))
Her spor vücut geliştiriyor mu diye sorarlar insana dediğim soruya yanıt olarak: Kısa boylu erkeklerin haddinden fazla vücut geliştirme yapmaması lazım, göze batan bir görüntü oluşturuyor.
Uzunlara daha çok yakışıyor evet ama uzun erkeklerin kas yapması kısalara göre daha zordur her zaman. Bu yüzden hem uzun olup hem kaslı olan birini nadir görürsünüz.
En İyi Cevaplar